• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar istanbul'da büyük beden abiye yardımı :(

blackdress

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
45
0
86
45
Sivas
Merhaba kızlar
bir daha ki hafta sonu bir doktor işimiz var ve istanbul'a gideceğim.hazır gitmişken bu yaz oğluma sünnet yapmayı düşünüyorum,o yüzdende abiye bakıyım diyorum ama İstanbul'da ki mağazalar hakkında pek bir fikrim yok.Gideceğim doktor eyüp tarafında ama anadolu yakasındada,avrupa yakasında da önereceğiniz yerler olursa çok sevinirim.Sonuçta oğlumun sünneti çok şık olmak istiyorum.Ama büyük beden olunca elbise bulmak zor oluyor.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler....

konuyu açalı 4 gün olmuş ama hiç kimseden bir cevap bile gelmemiş.ya kimse ist.oturmuyor.yada büyük beden birisi hayatında hiç abiye almadı. :37:

istanbul'da Fatih ve Bakırköy'de abiye elbise bakabileceğiniz
fazla sayıda mağaza mevcut
öyle ki büyük beden için de muhakkak vardır diye düşünüyorum

fatih ve bakırköydeki tüm mağazalarda büyük beden abiye kıyafet bulman mümkün arkadaşım. biz anneme genelde bakırköyden alıyoruz çok da güzel modeller oluyor.

bakırköy ebru giyim büyük beden abiye var.....popüland var bakırköy şubesi ve bahçelievler şubesi....

ümraniyede de çok güzel ve her beden abiye var..özellikle büyük beden dükkanlarıda var ablam almıştı çok güzel.

Tarzını bilmiyorum fakat Jaade adlı mağazanın yenı sezon abiyeleri güzeldi..

Florya-Fatih-yada Erenköyde mağazalarında büyük beden abiyeler de bulabilirsin..

Merhaba kızlar
bir daha ki hafta sonu bir doktor işimiz var ve istanbul'a gideceğim.hazır gitmişken bu yaz oğluma sünnet yapmayı düşünüyorum,o yüzdende abiye bakıyım diyorum ama İstanbul'da ki mağazalar hakkında pek bir fikrim yok.Gideceğim doktor eyüp tarafında ama anadolu yakasındada,avrupa yakasında da önereceğiniz yerler olursa çok sevinirim.Sonuçta oğlumun sünneti çok şık olmak istiyorum.Ama büyük beden olunca elbise bulmak zor oluyor.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler....

Kaç bedensin ki büyük beden derken ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bedenim 48-50 ama ben bu onuyu açalı yaklaşık 1 sene olucak.oğlumun sünnetine çok güzel bir abiye bulup aldım.yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.bu arada nilözgül kilo vermek lazım ama insanların durumunu bilmeden de yargılamamak lazım.haşimato hipotiroidi hastasıyım aynı zamanda insülin direncim var ve bu yüzden kilo veremiyorum.

bedenim 48-50 ama ben bu onuyu açalı yaklaşık 1 sene olucak.oğlumun sünnetine çok güzel bir abiye bulup aldım.yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.bu arada nilözgül kilo vermek lazım ama insanların durumunu bilmeden de yargılamamak lazım.haşimato hipotiroidi hastasıyım aynı zamanda insülin direncim var ve bu yüzden kilo veremiyorum.

Sevgili arkadasim ayni hastaliklar bendede mevcut elbise nail bi model ve nerden aldin.Buarada bence o yorumu yanlis anladin arkadas buyuk beden abiyeler 400 den basliyo kilo vermek lazim diye kendi icin solemis ben ole anladim.bende kilo veremiyorum cok iyi anliyorum seni

ben de bakırköye baktım ama çok az seçenek var ya. internetten de bikaç yer buldum ama emin olamıyorum işte

Back