• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tesettür söz elbisesi

Elbise model olarak ve de renk olarak gerçekten de çok zarifmiş ,, eğer aynısını diktirdiyseniz şimdiden güle güle giyin...

Kızlar elbisemi aldım. En başından beri kırmızı asla olmaz dedim, balık hiç mi hiç olmaz dedim ama sonunda gidip kırmızı ve balık model bir elbise aldım:17:. Önümde 48 günüm, vermem gereken 5 kilom var:18::18::18:. Kiloyu verip bir de inceltici korse takarsam basen ve göbek daha iyi durur diye düşünüyorum:ssz::ssz:. Nasıl olmuş yorum yaparsanız çok sevinirim. $IMG_6820 - Kopya.jpg

bu elbise çok güzel çok beğendim:16:

Kızlaaar yardım!
Yaklaşık 1.5 ay sonra isteme ve söz törenim var aynı gün olacak biri öğlen biri aynı günün akşamı ; karşı taraf farklı farklı şehirlerden geleceği için onlara da zorluk olmasın diye bir güne sığdıracağız hepsini inşaallah.
5 ay önce tesettüre girdim ve normal kıyafetlerimi bile alırken yeni yeni yerler keşfediyorum. O gün için de hem günlük olmayan hem de çok şaaşalı olmayan ara şıklıkta bir abiye elbise giymek istiyorum. İnternette bir çok modele baktım sadece bu model hoşuma gitti başka seçenek bulamadım.

İstanbul'da Anadolu ya da Avrupa yakasında hem uygun (300e kadar maksimum) hem de şık bir şeyler bulabileceğim mağazalar biliyor musunuz? Lütfen yardım edin.

Eki Görüntüle 796313 Eki Görüntüle 796312

çoook begendim örtünmek herkese eminim cok yakısır size de cok yakısmıs elbiseniz de cok guzel,Allah mutlu etsin :16::16:

Back