Canım küçükali delta hospital faruk ziya saygı drum aile drumuz ve çok menünüz tavsiye derim çok ilgili bir dr. Ve tecrübeli bir drKızlar hamileyim iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Prof. Dr. Melih Atahan GüvenKızlar hamileyim iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
hangi hastanede ben riskli gebelik yaşıorum da o dedğiniz bölüme muayene olmam lazımmışProf. Dr. Melih Atahan Güven
Perinatoloji uzmanı, hiçbir şeyi atlamaz, güven verir, gereksiz hiçbirşey yok.
Merhaba hastane ve doktor ismini söyler misiniz?riskli gebeliklere bakıyor mu?Canım Koşuyolunda bir dr önerebilirim sana. İlk doğumun çok riskliydi ve onun sayesinde başarılı geçti. 2.ye de ona gidiyorum.
Hayırlı olsun bu arada☺
Bülent Kars var maltepe dehangi hastanede ben riskli gebelik yaşıorum da o dedğiniz bölüme muayene olmam lazımmış
Tamam mutlaka araştırcam tesekkür ederimBülent Kars var maltepe de
Eylül annelerinde gidip asırı memnun olanlar vardı
Muayne ve dogum ücretleride piyasaya göre oldukca uygundu
Bi arastırın isterseniz
Evet bakıyor. Benim öyleydi ilk gebeliğim. Anka Sağlıktaki Sedat Varol. Özel muayehane. Doğumu bütçenize göre anlaşmalı oldukları hastanelerden birinde yapıyorsunuz.Merhaba hastane ve doktor ismini söyler misiniz?riskli gebeliklere bakıyor mu?
muayene ücreti ne kadarEvet bakıyor. Benim öyleydi ilk gebeliğim. Anka Sağlıktaki Sedat Varol. Özel muayehane. Doğumu bütçenize göre anlaşmalı oldukları hastanelerden birinde yapıyorsunuz.
Benim özel sigortam olduğu İçin tam ücreti bilmiyorum. Ama sana özelden telefon numarasını atayım. Arayıp fiyat bilgisi al.muayene ücreti ne kadar
Kadıkoy Acıbadem de idi fakat sımdı Bağdat cad. Özel kliniğini açmış. Eğer devlette devam edecekseniz. Bence; dr. Murat Muhçu var. Ümraniye eğitim araştırmada. Randevu alsanız da asistan doktorlar bakacak, bir kerelik özel yerine gidin, sonra hastanede devam edebilirsiniz.hangi hastanede ben riskli gebelik yaşıorum da o dedğiniz bölüme muayene olmam lazımmış
Kızlar hamileyim iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
çok tesekkür ederim tatlım.çok sağol.canım öncelikle çok tebrik ederim. ben gebelik öncesinde de şimdi de Erhan Karaalp'e gidiyorum. Alle klinik ataşehir'de bir doktor. inanılmaz iyi niyetli ve işini severek yapan biri. özellikle hasta takibi konusunda on numara eğer maddi olarak sıkıntı yoksa mutlaka öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?