kızlar isim buldunuzmu??

ikizannesiolacaxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
15
0
benim iki tane kızım olacak martın 5inde allah izin verirse uzuuun zamandır ailece seferber olduk ama birtürlü istediğim gibi bir isim bulamadım en son bugün kaRAR verdim mina ve lena düşünürseniz anlamlarıda çok güzel:1hug::nazar::nazar::nazar:

benim iki tane kızım olacak martın 5inde allah izin verirse uzuuun zamandır ailece seferber olduk ama birtürlü istediğim gibi bir isim bulamadım en son bugün kaRAR verdim mina ve lena düşünürseniz anlamlarıda çok güzel:1hug::nazar::nazar::nazar:

Çok güzel gerçekten isimler,allah hayırlısı ile sağsalim kucağına almayı nasip etsin sanada bizlerede.
Valla bu isim konusu beni acayip geriyor yani Eşim sağolsun kolay kolay isim beğenmediği için oğlum hala isimsiz.
Ben Ege'yi çok istedim eşimin arkadaşının oğlunun ismi,Efe'yi istedim oda Eşimin amcasının torununun ismi.
Artık son zamanlarda takıldığım bir kaç isim var ama hala karar veremedik

Kaan
Demir
Yağız
Emre
Emir
Bora
Kerem

Bakalım kısmet artık karar vericez inşallah doğmadan....

canım yaa. ikiz bebek beklemek daha da heyecan verici bişey olmalı. ama biraz da zor sanırım. Allah kucağına almak nasip etsin. Biz de büyük ihtimalle oğlumuzun adını Umut koyucaz.

ahhh canımmm
ben bir tane taşıyorum ve çok zorlanıyorum maşşallah sana valla allah onun gücünü veriyordur ama sana bizim bi oğlumuz olucak ve adınıda berkay koymayı dusunuyoruz allah nasıp ederse

biz şu an asya koymayı düşünüyoruz ama bakalım kısmet daha hoş ve güzel bir isim bulursak belki değiştiririz ama eşim asyaya takıldı kaldı

biizimde kızımız olacak aylarca karar veremedik isim konusunda en sonunda bu hafta sonu eşimde bende istediğimiz 3 ismi küçükkağıtlara yazdık katladık ve numara verdik kağıtlara
ikimizde elimize birer kağıt kalem aldık ikimizde aynı numarayı yazana kadar numara tahmin ettik
bölelikle 110 dk süren bir oyun sonucu aynı numarayı nihayet yazdık ve açılan kağıttan BEREN ismi çıktı.
bade-duru-beren-derin-özgü-cansu vardı seçenekler
berene karar verdik kura kağıtlarınıda saklıyoruz:))
büyüyünce ismime nasıl karar verdiniz derse kuradan çıktı diyip kağıtları gösterices :))))
bu arada papatya doğumlarımız aynı gün :)
allah hayırlısıyla herkesi kurtarsın...
türk dil kurumu isimler sözlüğüne göre;
BEREN
Köken : Türkçe
Söyleyiş:
Anlam :
1. Güçlü, kuvvetli.
2. Akıllı.
3. Tanınmış.
4. Kadife kumaş.
5. Kuzu

X