kızlar ince tüyler için bir lazer aleti var mı ? göbek ve sırt için yardım ! :(

justmyimagination

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
15
0
göbeğimdeki ve sırtımdaki kıllar o kadar canımı sıkıyor ki artık psikolojim bozuldu . neden ben de her kadın gibi değilim diye :2: arkadaşlarımı görünce bile lanet ediyorum kendime , farklı oluşuma :KK43: hormonal bozukluğum olmamasına rağmen göbek ve sırtımda çok yoğun bir şekilde kıllar var. önceden ağda ile alıyordum ama ağda hiç azaltmadı ve hemen geri çıkıyordu aldığım kıllar . ben de kesin çözüm iğneli diye düşünüp sırtımın çok az bir bölümüne başladım ama o nasıl bir acı öyle :KK43: azıcık bir yer yapıldı ve her yerim sivilce oldu . şimdi sırtıma lazer yaptırmayı düşünüyorum .. tüyler sert değil , sadece çok sık , yoğun. durum böyleyken lazerin ters etki yapmasından korkuyorum çünkü bir kez yüzümde hüsrana uğradım . yardımınıza ihtiyacım var kızlar lütfen :KK43:

canım bende göbeğimdekilerden rahatsızdım bide önce cımbızla aldım düşün yani :KK39::KK39:
sonra kuaföre bikini bölgesi için ağdaya gittiğimde göbeğimi de alır mısın dedim, yumuşacık oldu :) bir de sir ağda üstteki ölü deriyi de aldı gitti.
Arada sir ağda yaptırmayıp çam sakızıyla kendim evde uğraşıyorum. Sen de kuaföre gitsen? En azından denesen bi

bende çok kıllıyım,kıllı barak gibiyim aynı adeta
millet püspürüzsüz ama ben kıllarımı almaktan bıktım
ALLAHIM isyan etmiyorum ama bu da benim sınavım demek ki
bir de sarışınım yani ama heryerim kıl yani
eskiden pıspırıldakdım şimdi heryerimden kıl fışkırıyor yüzüm,göbeğim,göğsüm kollarım bile daha yoğun artık epilasyonla uğraşıyorum sürekli bende ya iğneli yaptırıcam ya da lazer karar veremiyorum ya ince kılları lazer daha koyulaştırırsa bir de onlarla uğraşmayayaım diye
benim bir arkadaşımda böyleydi iğneli yaptırdı bana da tavsiye etti aslında ama kararsızım ya:26:
bi kurtulsam ALLAH'IN izniyle şu istenmeyen tüy ve kıllarımdan
bir de ben naptım biliyo musun göğsümde ki tüyleri makasla kestim almayayım çoğalır diye ama daha çok koyulaştılar ya:KK14:

Son düzenleme:
canım bende göbeğimdekilerden rahatsızdım bide önce cımbızla aldım düşün yani :KK39::KK39:
sonra kuaföre bikini bölgesi için ağdaya gittiğimde göbeğimi de alır mısın dedim, yumuşacık oldu :) bir de sir ağda üstteki ölü deriyi de aldı gitti.
Arada sir ağda yaptırmayıp çam sakızıyla kendim evde uğraşıyorum. Sen de kuaföre gitsen? En azından denesen bi

kesin çözüm istiyorum ya :KK43: en azından biraz normal bir görünüme kavuşsun .ağda hiç azaltmadı benim kıllarımı . teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

bende çok kıllıyım,kıllı barak gibiyim aynı adeta
millet püspürüzsüz ama ben kıllarımı almaktan bıktım
ALLAHIM isyan etmiyorum ama bu da benim sınavım demek ki
bir de sarışınım yani ama heryerim kıl yani
eskiden pıspırıldakdım şimdi heryerimden kıl fışkırıyor yüzüm,göbeğim,göğsüm kollarım bile daha yoğun artık epilasyonla uğraşıyorum sürekli bende ya iğneli yaptırıcam ya da lazer karar veremiyorum ya ince kılları lazer daha koyulaştırırsa bir de onlarla uğraşmayayaım diye
benim bir arkadaşımda böyleydi iğneli yaptırdı bana da tavsiye etti aslında ama kararsızım ya:26:
bi kurtulsam ALLAH'IN izniyle şu istenmeyen tüy ve kıllarımdan
bir de ben naptım biliyo musun göğsümde ki tüyleri makasla kestim almayayım çoğalır diye ama daha çok koyulaştılar ya:KK14:

benim de öyle :KK43: bu kıllara ne zaman dokunsam hep daha kötü çıktı . anlamadım ağda falan hep besledi . inşallah kurtuluruz :KK43:

X