Kızlar ilgi duyduğum insan için ne yapmalıyım ?

Neris

Yusuf Abrek
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.391
1.077
133
35
Kızlar ya benim derdim var biraz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tanımak istediğim bir insan var. Ben 89lu yum o 82li .. İsmen bildiğim biriydi ve ilk geçen sene mayısın ortalarında görmüştüm. Kpss öğrencisi ve o sıralar yeni bir ilişkiden çıkmıştım. Duygularım birazdan daha fazla körelmişti o sıralar. Kamp için o ders anlatmaya geldi. Bir ders için. Ben anlamsız şekilde baka kaldım. Hoşuma gitti ve benim gülmeyen yüzüm o gün güldü. Ama o zamanlar bir şey yaşamak istemediğimden o gözle bakmasam da onunla ara ara dersler hakkın da ve güncel durumlardan dolayı ara ara konuşma durumu oldu. Oturmuş bir insan olduğu için daha mantıklı sohbet ediliyor ve bana karşı öğretmen öğrenci ilişkisi de babında değerli olduğumu hissettiriyor. Bazen öyle bir durum oluyor ki ona alanen feysine yazdığım şeyin cevabını özelden bile yazma ggereksiniminde bulunuyor. Bundan dolayı değerli olduğumu hissediyorum. Sevdiğini de düşünüyorum ancak öğretmen öğrenci cercevesinde tabiki... Bu sene gelmeyecekti kampa bu mayıs ayında yine geldi benim için sürpriz olmuştu. Ben tabiki de ben ayrı mutlu oldum. Ben özel olarak hazırlanıp ziyaretine gittim. Ders bahaneydi. Onu görmekti ve onu da dille söyledim zaten. İlk gittiğimde inşallah moladadır ve görürürm dedim şansıma gördüm selamlaştık tokalaştık halleştik ve hocam izninizle dere geçeyim dedi ki ders başlayacaktı tenefüste konuşuruz dedi tamam dedim ama her tenefüs yanı doluydu.Arkadaşımın akşambirlikte olucaz yemek filan sonra gece gidecek demesiyle bende katılayım demem bir oldu bi iki hoca arkadaşım ve o oturduk yemek yedik vs orda güzel bir ortam oldu ama özel de sohbet edemedik zaten heyecanlıyım. Daha önce aldığım bir defter vardı eskitme içi de dışı da güzel bi defter almıştım. onu özel olarak hediye ettim. Kendimi bir şekilde gösterdim mutlu oldu öpüştük filan benim elim ayağım birbirine girdi tabi. O memleketine gitti o gece Ben çekindiğimiz fotoları atmıştım gece mesaj atmış teşekkür için sonra sabah vardığına dair ki sabah uyandığımda 2mesaj görmek de mutlu etti beni sonra ara ara yine mesajlaştı ki en son dün ameliyat olduydu ondan önceki gün geçmiş olsun dedim ve yarın tekrar görüşürüz ameliyat sonrası dedim ben tam mesaj ayarlayacağım çicek fotosu ve bir söz yazarım atarım dediydim benden önce davrandı ameliyattan çıktığını haberdar etti benim canım. Benim karakterimi bir şekilde çözdü ama ona kaarşı ilgim olup olmadığını anladı mı bilmiyorum bugün de telden arayım dedim hastanede moral olur belki de dedim ama uyuyormuş uyandırdım ben ararım dedi seni kapattık 3te olan bu olay bu saate kadar geri dönülmedi. Ya şimdi benim merak ettiğim sizin tecrübeler samimi bir arkadaşı var benimde arkadaşım onla aracılık mı olsun yoksa ben mi ön ayak olayıım ama ne olursa olsun bu iş yakınken daha iyi olacak gibi feysten olmaz bugün ilk defa numarasından aradım onda benim numaram yoktu öle hastanede değil de hastaneden çıkınca ararım demiş de olabilir bilmiyorum. Şİlgisi olduğunu onunda beni tanımak istediğini nasıl anlayabilirim Yardımcı olsanız ahh :S

Siz öğrencisi misiniz? Orayı tam anlayamadım. İlgisi var tabi, baya baya bir flört ortamı olmuş, defter verdin aradın daha ne? Birileri aracı olmasın bence, acele etme, o seni arasın, bekle bakalım

Siz öğrencisi misiniz? Orayı tam anlayamadım. İlgisi var tabi, baya baya bir flört ortamı olmuş, defter verdin aradın daha ne? Birileri aracı olmasın bence, acele etme, o seni arasın, bekle bakalım

evet canım öğrencisi sayılırım diyelim kamp hocalarımdan. ben artık önceki tecrübelerimden dolayı ne yapacağımı biilmiyorum Bekliyorum umutlanıyorum başka bir şey çıkıyor. Tez elden söylim kurtulayım diyorum söylüyorum tam tanımadan anlaşılmıor bundan öncekiler gerçi şimdi bakıorum da iyiydiler ama uyum olmayacaktı zaten diyorum pişmanlık yok ama bu sefer artık olsun istiyorum yanlış hareket yapmak istiyorum. Aramasını beklicem o kesin de benim durumu arkadaş söylemesin zamanla olur mu diyorsun yani bana sabır küpü ol diosun ah şehirler farklı olmasaydı ya inan var ya burda olsaydı daha farklı olurdu biliyor musun ne yapacağımı bilmiorum şuan korkuyorum olmayacak diye olmazsa onunla hoş sohbette de gidecek ben nasıl anlayacağım onun hislerini bilmiorum

Hisleri varsa mutlaka arar ama erkekler artık çok değişti, karşındaki 34 yaşında bir adam para kazanmak için gece gündüz etüt, kamp koşturuyor, kpss hocaları hırslı olurlar ve biraz tamahkar diyelim, sen çalışıyor musun? Bu zamanda erkekler bunu da hesaba katıyor, çalışsın para getirsin, şehir farkı olmasın, çöplük bir üzüm olsun ağzıma düşsün vb vb. Daha 28 yaşındasın, acele etmene gerek yok ciddi evlilik vb için mi düşünüyorsun bu kişiyi?

Aynen canım evlilik düşüneceğim türden bir insan ancak tam anlamıyla tanımadan hiçbir şey zaten olmaz. Ben şuanlık çalışmıyorum. Ama seneye bende de monotonluk başlayacak. O yoğun evet hakkını veriyor öğretmenliğin... Ama bu durum beni tam aksine mutlu ediyor. Bu konuda zaten onu bunaltmam da ... Eski erkekler kalmadığı için hçbir zaman da emin olamıorum keşke içlerini okuyabilsek. Ama senin dediğin aracı olmasın yapacaksan sen yap bunu anladım da işte o da zor iş ya beklemekten başka fayda yok sanırım

Adam ameliyat olmuş. Biraz dinlensin kendine gelsin arar.

ameliyat sonraki gün hal hatır için aradım uyuyormuş ararım dedi o kapanış o kapanış dünden beri aramadı bende bekliyorum dinlensin diye sonu iyi olsun da yanlış bir şey yapmak istemiorum

ameliyat sonraki gün hal hatır için aradım uyuyormuş ararım dedi o kapanış o kapanış dünden beri aramadı bende bekliyorum dinlensin diye sonu iyi olsun da yanlış bir şey yapmak istemiorum

Sabret, biraz bekle. Çok merakliymis gibi görünmek de iyi değil. Hanene direk -1 puan olarak yazılır

Son durumdan haberdar edeyim dedim kızlar. Ben sonradan aracı olayını kaldırma düşüncem oldu ve aracıya döneceğim vakit kızdan mesaj geldi olumsuz diye ve üstüne bence öğrencin ondandır büyük ihtimal dedi ben ondan sonra kendimden geçtiğim için ondan sonra da özel kızla konuşamadım O şekilde kaldı. ben o moral bozukluğuyla faceyi de dondurdum Güncel bir halini almamak için sonuç olarak 4 5 gün sonra açtım faceyi . Normale dönmeye çabalıyordum. Birsiyle konuşmak bana iyi geldi aracının güvenirliği bakımdan bana morla verdi hatta ankaraya kadar gidesim bile geldi o derece ama o olmaz gibi ama her şey yakından daha iyi olacak gibi. Uzaktan bu sohbet zor zaten ama ben konu gelirse konuşma taraftarındaydım. Bu pazar onun kampı var ondan sonra yazarım sabrederim dedim. Aramadı geri dönüşte yapmamıştı zaten. Telefonum bir süredir yoktu 2 gün önce telefon aldım yeni watsappı yükledim bir gün önce bana mesaj atmış sağığıyla ilgili ve kamp için duyuru paylaşmıştım onlar için teşekkür etmiş. Yani olumsuz bir cevap aldıktan sonra bana özelden hatta watsapptan mesaj atması da açıkcası mutlu etti mesaj attığı gün samimi arkadaşımla yemek yemeğe çıkmış fotoğraf paylaşmıştık instagramdan ne olsa senin de hocan ekle dedim bir şey olmaz dedim bende telefon yoktu takip edemşordum o günden önce be ogün o da takip etti bizim şehirde olanlara daha iyi sohbet ediyor Ben onu takip etmek maksadıyla eklemiştim arkadaşımla fotoğraf çekip ekledğimi bile unutmuştum Dalgınlık her halukarda yüksek basar bende. ikimizin fotosun beğendi daha sonra kahve fotoğrafı paylaşmıştık Ne gariptir ben daha begenmez diyordum ama onu da beğendi. özelden de k da olsa konuştuk genel anlamda sıkmamak için veda ettim ondan sonra. Şuanlık konuşmada bir sorun yok. Normaliz. Ama ben hergün kendimi bir şekilde gösteriorum yazmasam da sıkmadan. Benim şuan yapabileceğim şey bunaltmadan sohbeti daha da ilerletmek ancak benim şu hocam lafını kaldırmam gerekiyor nasıl yapacağımı bilmiorum. O bir de görmezden geldiği durumlar da var . Beni kendimi geri bırakmak ama bi nevi unutturmamak devamı olsun tanısın diye uğraşmak ama nasıl becericem bu işi ya tecrübeliler

Yazı çok uzun olduğu için okumadım ancak ilgi duyuyorsan adım atmalısın :)

Yazı çok uzun olduğu için okumadım ancak ilgi duyuyorsan adım atmalısın :)

Fırsat bulursan oku canım istersen içten içe sıkıntı dayım yani şuan onun gozunde olumsuz aracı işini iptal edeceğim gün yanlış gunmus olan oldu söyledi benden duymaliydi

onunla dolaylı olsa da konuştum ve olumsuz cevabı aldım. Sebep öğretmen öğrenci ilişkisi ama ne olursa olsun beni incitmeden üüzmeden sonuçlandı. Ancak ben o konuşmanın üstüne benden uzak durmayın lafı ettim ve bana arkadaşlık bakidir demesiyle içim rahat. Şu an ara ara da olsa kendimi watsapptan hatırlatıyorum ve bazen kısa da olsa eskiye nazaran daha çok anlatabiliyor kendini ama sıkmadan boğmadan yaptığım için zamana bıraktım bayramda hatta arayıp bayramını kutlamayı düşünüyorum. Acaba doğru mu yapıyorum. olumsuz cvb alsamda arkadaşlığını kaybetmekten korkuyorum. Şuan zorlamasam da ileride böle devam edip etmeyeceği belli değil. Doğum gününde hediye yaptırmayı düşünüyorum. Aslında alacağım hediye verilen karşılığına verilen el cevapla anlaşılır ama yapmam doğru mu bilmiyorum. En azından benim onu tanımak istemem konusunda ciddi olduğumu düşünecek. Bir öğretmen adayı olarak görmezden gelme modunu bana yapmaya çalışıyor aslında ama bilmiyor ki yaptığı uygulamayla ona hissettiğim şeyin söneceğini... Gerçi bende emin değilim doğru insan mı diye ama tanımak istiyorum öyle karar verilmeli

En son haziranda yazmışım ve sonuç olarak 5 ay daha eklendi ve hala sonuç 0 olumsuz cevaplar ve arkadaşça devam ettiğini düşündüğüm konuşmalar ve üstüne yavaşça sohbetin kesilmesi Ama ne kadar konuşmamazlık yapsak da her zaman neşesiyle beni ayakta tutan insanı ben şehrine gidip onu görmek isteyip olumsuz cevap almamla bile sönmedi . Doğru olmayacağı düşüncesiyle benimle görüşmek istemedi. Ama bu kalp neden söndürmedi neden hala bir şeyler hissediyorum . Yardım edin ne yapayım . Şuan kendimle unutmak için çabalıyorum ama bir yandan da ortak bir öğretmen arkadaşımız var ona açıklama yapsam mı bilemiyorum . Bu açıklama yapacağım kişi direk onla konuşacak şekilde değil de belki ondan öğreneceğim durumlar olur diye konuşmak istiyorum . En azından farkında olmadan yardımcı olur diye belki ama gel gör ki onlada konuşmam için ortam olması gerek ve o ortam hiçbir zaman olmadı . Olursa da ben yalan söylemeyi sevmiyorum o zaman sussam mı konuşssam mı bilemedim . İmdat diyesim var şuan ytardım edin bana :/

Zorla guzellik olmaz. Ogretmen ogrenci iliskisi yuzunden degil, sizi istemediginden sizinle birlikte degil. Siz ustune dustukce o daha da kacacak. Ayrica bu gecen 5 ayda belki onun hayatina biri girmistir. Daha kac defa olumsuz yanit almak istiyorsunuz? Artik ne olursa olsun askinizi kalbinize gommenin zamani gelmis. Aramayin, sormayin ve umit etmeyi birakin artik. Adam sizi oyalamiyor. Kesin ve net bi sekilde olmayacagini soyledigi gibi artik yuzyuze dahi gorusmuyor. E bu kadari yeterli. Aglasaniz, sizlasanizda, vazgecmeniz lazim bu sevdadan

Kızlar soru sormak istiyorum ama yapamıyorum yeni kayıt yaptım nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz ?

Hiçbi şey yapma. Erkeklere demiyor. Elde edip napcan en fazla evlencen. Evlenenleride görüyoruz. Evlenme canısı ağrısız başını ağrıtma

Adam istemedğini söylemiş bence üsteleme arkadaşlığı iyi geliyorsa konuş ama umutlandırma kendini
Erkekler bişey olmamış gibi davranabiliyorlar işte bizim kadar duygusal değiller sen bence iletişimi azalt böyle kendini umutlandırarak daha çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…