Siz öğrencisi misiniz? Orayı tam anlayamadım. İlgisi var tabi, baya baya bir flört ortamı olmuş, defter verdin aradın daha ne? Birileri aracı olmasın bence, acele etme, o seni arasın, bekle bakalım
Hisleri varsa mutlaka arar ama erkekler artık çok değişti, karşındaki 34 yaşında bir adam para kazanmak için gece gündüz etüt, kamp koşturuyor, kpss hocaları hırslı olurlar ve biraz tamahkar diyelim, sen çalışıyor musun? Bu zamanda erkekler bunu da hesaba katıyor, çalışsın para getirsin, şehir farkı olmasın, çöplük bir üzüm olsun ağzıma düşsün vb vb. Daha 28 yaşındasın, acele etmene gerek yok ciddi evlilik vb için mi düşünüyorsun bu kişiyi?
Adam ameliyat olmuş. Biraz dinlensin kendine gelsin arar.
ameliyat sonraki gün hal hatır için aradım uyuyormuş ararım dedi o kapanış o kapanış dünden beri aramadı bende bekliyorum dinlensin diye sonu iyi olsun da yanlış bir şey yapmak istemiorum
Sabret, biraz bekle. Çok merakliymis gibi görünmek de iyi değil. Hanene direk -1 puan olarak yazılır
Yazı çok uzun olduğu için okumadım ancak ilgi duyuyorsan adım atmalısın :)
En son haziranda yazmışım ve sonuç olarak 5 ay daha eklendi ve hala sonuç 0 olumsuz cevaplar ve arkadaşça devam ettiğini düşündüğüm konuşmalar ve üstüne yavaşça sohbetin kesilmesi Ama ne kadar konuşmamazlık yapsak da her zaman neşesiyle beni ayakta tutan insanı ben şehrine gidip onu görmek isteyip olumsuz cevap almamla bile sönmedi . Doğru olmayacağı düşüncesiyle benimle görüşmek istemedi. Ama bu kalp neden söndürmedi neden hala bir şeyler hissediyorum . Yardım edin ne yapayım . Şuan kendimle unutmak için çabalıyorum ama bir yandan da ortak bir öğretmen arkadaşımız var ona açıklama yapsam mı bilemiyorum . Bu açıklama yapacağım kişi direk onla konuşacak şekilde değil de belki ondan öğreneceğim durumlar olur diye konuşmak istiyorum . En azından farkında olmadan yardımcı olur diye belki ama gel gör ki onlada konuşmam için ortam olması gerek ve o ortam hiçbir zaman olmadı . Olursa da ben yalan söylemeyi sevmiyorum o zaman sussam mı konuşssam mı bilemedim . İmdat diyesim var şuan ytardım edin bana :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?