- 24 Şubat 2015
- 1.391
- 1.077
- 133
- 35
Kızlar ya benim derdim var biraz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tanımak istediğim bir insan var. Ben 89lu yum o 82li .. İsmen bildiğim biriydi ve ilk geçen sene mayısın ortalarında görmüştüm. Kpss öğrencisi ve o sıralar yeni bir ilişkiden çıkmıştım. Duygularım birazdan daha fazla körelmişti o sıralar. Kamp için o ders anlatmaya geldi. Bir ders için. Ben anlamsız şekilde baka kaldım. Hoşuma gitti ve benim gülmeyen yüzüm o gün güldü. Ama o zamanlar bir şey yaşamak istemediğimden o gözle bakmasam da onunla ara ara dersler hakkın da ve güncel durumlardan dolayı ara ara konuşma durumu oldu. Oturmuş bir insan olduğu için daha mantıklı sohbet ediliyor ve bana karşı öğretmen öğrenci ilişkisi de babında değerli olduğumu hissettiriyor. Bazen öyle bir durum oluyor ki ona alanen feysine yazdığım şeyin cevabını özelden bile yazma ggereksiniminde bulunuyor. Bundan dolayı değerli olduğumu hissediyorum. Sevdiğini de düşünüyorum ancak öğretmen öğrenci cercevesinde tabiki... Bu sene gelmeyecekti kampa bu mayıs ayında yine geldi benim için sürpriz olmuştu. Ben tabiki de ben ayrı mutlu oldum. Ben özel olarak hazırlanıp ziyaretine gittim. Ders bahaneydi. Onu görmekti ve onu da dille söyledim zaten. İlk gittiğimde inşallah moladadır ve görürürm dedim şansıma gördüm selamlaştık tokalaştık halleştik ve hocam izninizle dere geçeyim dedi ki ders başlayacaktı tenefüste konuşuruz dedi tamam dedim ama her tenefüs yanı doluydu.Arkadaşımın akşambirlikte olucaz yemek filan sonra gece gidecek demesiyle bende katılayım demem bir oldu bi iki hoca arkadaşım ve o oturduk yemek yedik vs orda güzel bir ortam oldu ama özel de sohbet edemedik zaten heyecanlıyım. Daha önce aldığım bir defter vardı eskitme içi de dışı da güzel bi defter almıştım. onu özel olarak hediye ettim. Kendimi bir şekilde gösterdim mutlu oldu öpüştük filan benim elim ayağım birbirine girdi tabi. O memleketine gitti o gece Ben çekindiğimiz fotoları atmıştım gece mesaj atmış teşekkür için sonra sabah vardığına dair ki sabah uyandığımda 2mesaj görmek de mutlu etti beni sonra ara ara yine mesajlaştı ki en son dün ameliyat olduydu ondan önceki gün geçmiş olsun dedim ve yarın tekrar görüşürüz ameliyat sonrası dedim ben tam mesaj ayarlayacağım çicek fotosu ve bir söz yazarım atarım dediydim benden önce davrandı ameliyattan çıktığını haberdar etti benim canım. Benim karakterimi bir şekilde çözdü ama ona kaarşı ilgim olup olmadığını anladı mı bilmiyorum bugün de telden arayım dedim hastanede moral olur belki de dedim ama uyuyormuş uyandırdım ben ararım dedi seni kapattık 3te olan bu olay bu saate kadar geri dönülmedi. Ya şimdi benim merak ettiğim sizin tecrübeler samimi bir arkadaşı var benimde arkadaşım onla aracılık mı olsun yoksa ben mi ön ayak olayıım ama ne olursa olsun bu iş yakınken daha iyi olacak gibi feysten olmaz bugün ilk defa numarasından aradım onda benim numaram yoktu öle hastanede değil de hastaneden çıkınca ararım demiş de olabilir bilmiyorum. Şİlgisi olduğunu onunda beni tanımak istediğini nasıl anlayabilirim Yardımcı olsanız ahh :S