Kızlar İlacımı Söyleyin Ne Olur!!!

Eşim de aynı ilaçtan mide kanaması geçirdi.

Kesinlikle önce doktora gitmelisin, kist veya başka bişey olma ihtimali var. Ama onun dışında Naproksen etken maddesi olan ilaçlar kullanabilirsin, trdeki adını bilmiyorum ama eczaneler biliyordur mutlaka.

Ben de çok kötü olurum kusarim hatta sancı ile birlikte. Ayakta duramam falan. Benim kurtarıcım buscopan. Kas gevşetici özelliği ile yarım saate rahatliyorum.

doğum kontrol hapı kullanmayı denediniz mi? ağrıların şiddetini baya azaltıyor. ben haptan önce ilk gün iki ağrı kesiciyle rahatlıyordum şimdi çok hafif kasılmalarım oluyor hissetmiyorum bile.

hayıt tohumu al demle ıc hergun bı bardak faydası olur belkı

Çocuk düşünmüyordum ama artık bu ağrılara dayanamıyorum psikolojimi bozdu resmen , artık düşünüyorum kurtulmak için bu ağrıdan

Canım geçmiş olsun Rabbim ağrılarına şifa versin inşallah, en kisa zamanda tedavi ol

Benimde aynı öyle oluyordu hatta daha kötü oluyordum ilk iki gün bende baygın bir şekilde geçiriyordum sürekli hap yiyerek ağrıyı kesmeye çalışıyordum annem pekmez ile zeytin yağını karıştırıp hafif ısıtıp içiriyordu çok zordu benim için içmek ama o acı geçsin diye ne veriyorsa içiyordum valla. Faydası oluyor dene istersen . Şimdimde doğum Yaptım bakalım bundan sonra nasıl olcak geçeceğini söylüyorlardı ...

doğum kontrol hapı kullanmayı denediniz mi? ağrıların şiddetini baya azaltıyor. ben haptan önce ilk gün iki ağrı kesiciyle rahatlıyordum şimdi çok hafif kasılmalarım oluyor hissetmiyorum bile.

Kızlar denemediğim şey kalmadı ağrı kesiciler ilaçlar doğum kontrol hapı ,bitki çayları , su torbaları , doktora gittim kist yok bişe yok herşey normal , kayınpederim de doktor arkadaşlarına yönlendirdi kendide ilgilendi bi süre ilaç getirdi felan ama geçmedi

Çocuk düşünüyorum , bu anormal ağrıların doğumda bi aksilik yapabileceğinden sağlığımı etkileyeceğinden korkuyorum

o zaman ağrı eşiğiniz düşük demekki.

AYNI DURUMDAYDIM CANIM BENDE HAP ETKISIZ SANCILANMAYA BASLADIGUIM AN BI TANE DİKROLON İGNE YAPTIRIYORUM SONRA ADET SURESINCE RAHATIM

Öncelikle doktorun önerdiği ağrı kesiciyi regliniz başlamadan bir gün önceden alacaksınız. Ağrı başladıktan sonra ilaç almanız fayda etmez demişti doktor bana. Ayrıca limon, portakal gibi ekşi besinleri tüketmeyin çünkü hem kanama miktarını arttırıyor ve hem de ağrıyı. Ayaklarınıza çorap giyin, belinizi iyi koruyun ve mümkünse çıtçıtlı bady giyin. Ayrıca ağrıya sütsüz nescafede iyi geliyor. Biz ailecek çok fazla adet sancısı çekiyoruz. Yaptıklarımız bunlar. Kız kardeşim en son sancıdan bayılmıştı doktor bir doğum kontrol hapını önermiş ve ilk defa sancısız bir adet geçirdim dedi. Bir de şu var ki eğer eğer göbek bölgenizde yağlanma varsa mutlaka kilo vermelisiniz çünkü doktor bize göbekteki yağlanmanın da sancıyı arttırdığını söylemişti. Geçmiş olsun..

bu ağrılar regl olduğunuz ilk yıllarda varmıydı,
bu süreçte hep bu kadar fazla ağrı kesicimi kullandınız
günlük hayatta da sık ağrı kesici kullanıyormusunuz
eğer bu soruların cevabı evetse, sizağrı kesiciye karşı bağışıklık kazanmış olabilirsiniz
bu ağrılarınızı arttırır ve ilaç yeterli gelmez
( kadın dergisi testleri gibi oldu :))

Yıllarca regl sancısı için hep apranaks yuttum yuttuğum dönemlerde korkunç mide ağrısı çekerdim. Berbat bir ilaç. Neyseki artık yutmuyorum. Böbreklere zarar verdiğini bilmiyordum. Korktum şimdi . Ablanıza da allah şifalar versin.

Teşekkür ederim, nerde apranaks konusu görsem yazıyorum bunları. Cidden çok zor bir hastalık, allah kimsenin başına vermesin. Ama doktorumuzun bu konuda bir sürü araştırması ve ilacın piyasadan çekilmesi için açılmış davaları var. Umarım kaldırırlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…