Kızlar... İkinci tüp bebek tedavime bugun basladım dualarınızı benden eksik etmeyin..

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben

karamelli neskafe umarım çok güzel sonuçlar alrsın allah gönlüne göre verir inşallah
bişey sorucam bide sen doğum kontrol hapı kullandınmı canım

Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben

canım arkadaşım inşallah bebişine kavuşursun.tüm dualarım seninle bitanem.kendine iyi bak canımın içi:1hug:a.s.

inşallah canım busefer başarırsın allah emeklirini ziyan etmesin. hep olumlu düşün moralini yüksek tut.:teselli:

karamelli neskafecim rabbim bu 2. denemende yüzünü güldürür inşallah...
senin ve tüm bebiş isteyenlerin allahım bebişlerine kavuştursun...amin...

karamelli neskafe umarım çok güzel sonuçlar alrsın allah gönlüne göre verir inşallah
bişey sorucam bide sen doğum kontrol hapı kullandınmı canım

saol çok tşk ederim.. umarım bu sefer bebişime kavuşurum.. Cnm ben hiç dogum kont hapi kullanmadım.. zaten evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istioduk sadece ilk tüp bebek denememde baslangıcında doktor vermişti. 1 hafta kadar kullandım oda tedavi için..

canım arkadaşım inşallah bebişine kavuşursun.tüm dualarım seninle bitanem.kendine iyi bak canımın içi:1hug:a.s.

Saol benim biricik arkadsım cnm duaların ve sonsuz destegin için çok teşekkür ederim sana bitanesin bitane..a.s.
Bakalım ikinci bebiş serüvenimiz basladı eşimin spermlerinin kaltesi artmış hareketlilik %0 dan %15 yükselmiş doktorun eşime verdigi ilaçlar sperm sayısına biraz yüksetmiş son testinde eşimle ikimizde sonuçlara inanamadık.. bakalım bu yeni doktor ve hastane bize iyi gelicek gibi tabi yinede hayırlısı.. :1hug:

karamelli neskafecim tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşacaksın ve bebişlerine kavuşacaksın ve dünyanın en mutlu annesi olucaksın dualarım seninle canım beniiiimm...

karamelli nescafe ben ikinci denememde hamile kaldım inşallah allahım tamamına erdirir.
seninde umarım ikinci ve son denemen olur ümitli inançlı ol eminimki başaracaksın canımsositososito

canım seni çok iyi anlıyorum.bende 2. tüp bebek denememde hamile kaldım.
inşallah sende hayırlısıyla bu defa yavruna kavuşursun.allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.

karamelli neskafecim tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşacaksın ve bebişlerine kavuşacaksın ve dünyanın en mutlu annesi olucaksın dualarım seninle canım beniiiimm...

Çok teşekkür ederim cnm arkadasım .. ikincide basarılı olur gebe kalırım insallah. burdan mutlu haberi vermek çok isterim hadi bakalım çıktık ikinci yolculugumuza hayırlısı olsun..:1hug:

canım oncelıkle tedavın hayırlı olsun.yuce mevlam yuzunu guldursun inşallahhhh.duam senınle..sevgilerimle...

:CüvCüv:

karamelli neskafecim hangi aşamalardasın nasıl gidiyor dilerim herşey yolunda gider ve seviniriz..dur dünyanın en mutlu annesi olmana azzz kaldı canım sabret göreceksin inşşşşş.
margarita tedavin hayırlı olsun positif sonuçlar alırsın inşşş..

bende 18 senedir ugrasiyorum asla pes etmeyecegim son yumurtam kalana kadar gidecegim haftaya randevum var starta basiyorum tek istegim hayirli bir sonuc almak ama herseyden öncesi inaniyorumki allah katinda bu cektiklerimiz bos degil.Allah yardimcimiz olsun .

X