canım bende aynı senin gibi tam ilaç içmeden önce bi test yapiim dedim iykide yapmışım,benimkide o kadar silik çıktıki.snr kan tahlili yaptırdım kan tahlilinde hamişsin ama çok başında dediler,hatta keseyi 2 hafta snr gördüler.şimdi 8+4üm umarım sende güzel hbri alırsın.
:1hug:
canım benimki de aynen öyle ilk yaptığım çok silikti ikinci yaptığım bir öncesine göre daha belirgindi.aama yine de ümitlenmek istemiyorum pozitif olursa sürpriz olacakkk...allah seninkini de tamamına erdirsin canm:1hug:
kızlar ya biraz önce kahverengi bi leke geldi ve kasıklarım ağrıyor.çok tedirgin oldum ben ya.acaba adet mi oluyorum ki bilmiyorum hayallarim suya düşecek sanırımm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçççççççççççç pozitifffffffffff
Canım benim tam 2 saattir bekliyorum seni çok sevindim valla Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin oldumu canım yoksa tesadüfmü?
canım tebriklerrrrrr....Allah tamamına erdirsin diyorum sabahtan seni takip ediyordum..
canım tebrik ederim seni allah tamamı erdirsin inşallah cok mutlu oldum inan umut oldun bana benimde 5gün oldu adetim geceli merak ediyorum biraz daha bekliyeyim diyorum bakalım ya kısmet:tomato:
Amin dua et canım bize:içelim:canım çok teşekkür ediyorum allah sizlere de verir inşallah..belirtilerim canım çok yoktu.sadece kasık ağrılarım ve göğüslerim şişti biraz.içeme doğdu desem daha doğru olur...:dance:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçççççççççççç pozitifffffffffff
canımm gözün aydın Allah tamamını erdirsin inş. Dikkat ediceksin artık kendine iyi bak bebişe annesi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?