• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KIZLAR!!! İğne tedavisi yada klomen ve çatlatma iğnesi ile kaçıncı tedavide hamile kaldınız lütfen yazın olurmu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Azra112

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
147
140
103
31
Selamün aleyküm kızlar kalbim çok acıyor Gonal-F ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bu 2. Tedavim ilk tedavimde 3. Tane yumurtam çatladı rahmim incelmişti nasip olmadı o zaman rahmim düzeldi 2.ye başladım bundada 3 tane yumurtam oluştu bu ayda da olmadı adet oldum aklıma bir sürü soru oluştu acaba tüplerimde rahmim de yada eşimde sorun olabilir mi diye biliyorum Rabbim nasip etmedi ama bunları sebeb yapmış olabil mi diye aklımda sürekli
Sorum şu kızlar sizin kaçıncı tedavide oldu okudum çoğu kişi ilk tedavide hamile kalmış ister dış gebelik olsun ister düşük sonuçta hamile kalmış

Ben kalamadım 4 ay kullandım klomen ve çatlatma iğnesi. Eşiniz yaptırmadıysa bir an önce test yaptırsın.

İnşaALLAH en yakın zamanda Allah bizlere de nasip eder eşim şuan başka şehirde tedavimiz kışa kaldı

Ben kalamadım 4 ay kullandım klomen ve çatlatma iğnesi. Eşiniz yaptırmadıysa bir an önce test yaptırsın.
Sizin eşiniz de yada başka sorun varmı peki şöyle düşün aslında bendd öyle düşünüyorum sonuçta hiç sorunu olmayan kadınlar var her ay yumurtası çatlıyor ama bazen yıllar geçiyor olmuyor denmeli çatlasa bile sorun olmasa bile Allah yan yana getirmiyor yani şöyle bizim de çatlasa bile sorun olmasa bile defalarca denememiz gerekebilir

Sizin eşiniz de yada başka sorun varmı peki şöyle düşün aslında bendd öyle düşünüyorum sonuçta hiç sorunu olmayan kadınlar var her ay yumurtası çatlıyor ama bazen yıllar geçiyor olmuyor denmeli çatlasa bile sorun olmasa bile Allah yan yana getirmiyor yani şöyle bizim de çatlasa bile sorun olmasa bile defalarca denememiz gerekebilir
Benim eşimin sayı az dediler sonra hiç takviye yapmadık normal çıktı. Benim hormonlar düzgün. Sadece amh düşük. Ben de daha fazla beklemeyip tüp bebeğe başlayacağım. Bazen erkekte sorun çok zor düzeliyo o yüzden bir an önce eşinizde sorum olmadığına emin olun

Tmm canım teşekkür ilgin için İnşaALLAH en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize

IMG_20200814_194003.webp
hanımlar bu benim hormon testi sonucum ultrosonda polikistik over olduğumu söyledi doktorum bana sonra hormon tahlili verdim sonucum bu klomen bitirdim Bi gutu günde iki tane. Bide Matofin verdi gece 1 tane içiyorum sonuctan anlayan varsa söyleyebilir mi doktorum beklediğimden iyi geldi sonuç dedi ama anlayan varsa yazabilir mi

Eki Görüntüle 2675450 hanımlar bu benim hormon testi sonucum ultrosonda polikistik over olduğumu söyledi doktorum bana sonra hormon tahlili verdim sonucum bu klomen bitirdim Bi gutu günde iki tane. Bide Matofin verdi gece 1 tane içiyorum sonuctan anlayan varsa söyleyebilir mi doktorum beklediğimden iyi geldi sonuç dedi ama anlayan varsa yazabilir mi
Bilmiyorum ki canım ben anlamadım İnşaALLAH doktorun dediği gibi iyidir daha da iyi olur

Selamün aleyküm kızlar kalbim çok acıyor Gonal-F ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bu 2. Tedavim ilk tedavimde 3. Tane yumurtam çatladı rahmim incelmişti nasip olmadı o zaman rahmim düzeldi 2.ye başladım bundada 3 tane yumurtam oluştu bu ayda da olmadı adet oldum aklıma bir sürü soru oluştu acaba tüplerimde rahmim de yada eşimde sorun olabilir mi diye biliyorum Rabbim nasip etmedi ama bunları sebeb yapmış olabil mi diye aklımda sürekli
Sorum şu kızlar sizin kaçıncı tedavide oldu okudum çoğu kişi ilk tedavide hamile kalmış ister dış gebelik olsun ister düşük sonuçta hamile kalmış
Aleykum selam.. gonal f +çatlatma iğnesi ile ilk denemede gebe kaldım. 7 haftalık iken kalbi durdu kürtaj oldum..
Patoloji sonucunu bekliyorum şu an.bir sorun çıkmazsa doktorum da önerirse tekrar aynı tedaviyi deneyeceğim insaAllah.. Rabbim nasip etsin

Aleykum selam.. gonal f +çatlatma iğnesi ile ilk denemede gebe kaldım. 7 haftalık iken kalbi durdu kürtaj oldum..
Patoloji sonucunu bekliyorum şu an.bir sorun çıkmazsa doktorum da önerirse tekrar aynı tedaviyi deneyeceğim insaAllah.. Rabbim nasip etsin
İnşaALLAH ilk denemede olmuşsa başka sorun yok demektir Allah nasip eder inşallah

Canım Aleyküm selam tedavin ne durumda acaba benim de ilk denemem yumurta takibi ilaç+iğneyle.
Bugün ilk defa gittim yumurtan iyi durumda ama rahmin inceliğini beğenmedim dedi sanırım senin durumun da öyleymiş şuan ne durumdasın

Back
X