• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar idrar testlerimi atmıştım şimdi de kan testine bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgc119404

Gökyüzüsevgisi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
33
18
3
32
Kızlar adetim in bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi ve akşam hastaneye gidip kan tahlili Yaptırduk sonucum 127.2 çıktı son adet tarihim 2 şubat sonucum nasıl? Acil de olduğu için doktora gösteremedik

Naçizane fikrim 2 günde bir artışı takip edin. Her 2 günde bir 2 kat artmalı ❤️

Kızlar adetim in bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi ve akşam hastaneye gidip kan tahlili Yaptırduk sonucum 127.2 çıktı son adet tarihim 2 şubat sonucum nasıl? Acil de olduğu için doktora gösteremedik

Canım bat gününe göre güzel bi değer 2 gün sonra tekrarla kan tahlilini

Gözünüz aydın olsun Allah sağ salim kucağınza almak nasip olsun 😍

Ya benim belirtilerim oldu Aslında kasıklarım sızladı gibi oldu bide adet olduğundaki ağrıdan oldu ara ara karnımda 2 gündür de şiddetli gaz var başka hiç. Bi belirtim olmadı
Çok saol canım. Hayırlı olsun. Bize de nasip etsin inşallah. Allah sağlıkla almayi kucagina nasip etsin

Çok saol canım. Hayırlı olsun. Bize de nasip etsin inşallah. Allah sağlıkla almayi kucagina nasip etsin
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben miratech gebelik testi ile öğrendim internette çok olumsuz yorum var ama 2 tane miratech gebelik testi yaptım ikisinde de koyu şekilde çıktı beni yanıltmadı şükür ki. Çok hassas bir test eczanede söylediler

Adet tarihinden 5 6 gün önce erken gebelik testi yaptığım halde çıkmamıştı bence erken gebelik testleri gerçekten para tuzağı en güzeli adet gününü beklemek

Adet tarihinden 5 6 gün önce erken gebelik testi yaptığım halde çıkmamıştı bence erken gebelik testleri gerçekten para tuzağı en güzeli adet gününü beklemek
O zaman gecince yapmak lazim demek. Benim daha çok var adet e ama ışte dayanamiyor insan. Ama bekliyim yapıcam

Hayırlı olsun minnağın orada sana merhaba diyor 🤗 Benim sat ım da 2 şubat 2 günüm var dayanamıyorum yarın sabah test yapacağım bana da dua eder misin 😊

Back