Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5 gundur lesli sanson 4 mile yapiyorum.oncesinde de bacak hareketleri yapiyorum.titresimli kemerim var mutfakta oldugm zamanlar takiyorum.birde egzersize baslamadan once biberiye,susam ve portakal yagini karistirip backlarima suruyorum.tum bacaklarimi posetle sariyorum.acayip terletiyor saunadan cikmis gibi oluyor.boyle deneyecegim bi muddet incelme olursa yazacagim sizlere.
Gerci kimsecikler ugramiyor bu topige
Ben 5 gundur lesli sanson 4 mile yapiyorum.oncesinde de bacak hareketleri yapiyorum.titresimli kemerim var mutfakta oldugm zamanlar takiyorum.birde egzersize baslamadan once biberiye,susam ve portakal yagini karistirip backlarima suruyorum.tum bacaklarimi posetle sariyorum.acayip terletiyor saunadan cikmis gibi oluyor.boyle deneyecegim bi muddet incelme olursa yazacagim sizlere.
Gerci kimsecikler ugramiyor bu topige
ben deeee ( üst kısımla pek bi problem yok ama popo ve bacaklar çok sinirimi bozuo :84: :84: eldeki imkanları kullanarak güzel şeyler yapabiliriz bence mesela iç bacak inceltmek için bacaklarımızın arasına bi yastık koyup sıkarak iç kaslarımızı çalıştırabiliriz bide bide otururken yürürken bulaşık yıkarken popomuzun kaslarını sıkıp sıkıp bırakırsak sıkılaşmaya çook yardımcı olur
iç bacakların arasına yastığı sıkıştırma nasıl oluyor cnm yastık yumuşak kalmaz mı anlamadm bu hareketi hemen denicem ben sey yapıyorum iç bacak için oturuyorum sandalyeye böyle yanla doğru açıp kapıyorum bacaklarımı normalde bunun aleti var tabi evde alet yok :)
Her gün yaptığımız hareketleri yazalım. Birrbirmizi motive edelim. Ben bugün oturup kalkma,bacak kaldırma hareketi ve bacağı daire şeklinde çevirme hareketi yaptım.
yok canım yastık yumuşak olsa da sen yastığı iyice sıkıştırdığın için iç kasların çalışıyo bi dene istersen hemen :) ama sıkabildiğin kadar sık