• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hem 5liralik teste hem erken gebelikte cizgii silik. Lutfen yardımcı olun🙏

Seher3410

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
49
23
3
34
Kızlar hem ucuz testlerden aldım hemde erken gebelik aldım. İkisinde de böyle silik çıktı. Adetim 6 gün geçti. Sizce hamilemiyim. ? Silik çizgi olması hcgnin yükselmedigini mi gösteriyor? Lütfen yardımcı olun. Cevaplarınızi bekliyorum
IMG_20190806_191655.jpg
hem

Tebrikler gebesiniz. Hiç kafa yormayın hcg ye falan gayet net çizgi gebelik var.. kan verin yakın zamanda takip edilsin artış. Çizginin soluk olması kötü birşey değil kesinlikle.

Tebrikler gebesiniz. Hiç kafa yormayın hcg ye falan gayet net çizgi gebelik var.. kan verin yakın zamanda takip edilsin artış. Çizginin soluk olması kötü birşey değil kesinlikle.
Kafamı karıştıran şey ayın 15i gibi yerleşme kanaması gibi bir kanama yaşadım. O zamandan bu zamana gebe olsam çizgi sanki daha net olurdu. Bir kere kimsayasal gebelik yasadim. Çok korkuyorum. Çok sağolun cevap için🙏♥️

Kafamı karıştıran şey ayın 15i gibi yerleşme kanaması gibi bir kanama yaşadım. O zamandan bu zamana gebe olsam çizgi sanki daha net olurdu. Bir kere kimsayasal gebelik yasadim. Çok korkuyorum. Çok sağolun cevap için🙏
Bence kötüyü hiç çağırmayın inş sağlıklı bir gebeliktir 🌸

Kızlar hem ucuz testlerden aldım hemde erken gebelik aldım. İkisinde de böyle silik çıktı. Adetim 6 gün geçti. Sizce hamilemiyim. ? Silik çizgi olması hcgnin yükselmedigini mi gösteriyor? Lütfen yardımcı olun. Cevaplarınızi bekliyorumEki Görüntüle 2296281 hem
Gözün aydınnnn bebıs gelıyo🤰🏻

Kızlar hem ucuz testlerden aldım hemde erken gebelik aldım. İkisinde de böyle silik çıktı. Adetim 6 gün geçti. Sizce hamilemiyim. ? Silik çizgi olması hcgnin yükselmedigini mi gösteriyor? Lütfen yardımcı olun. Cevaplarınızi bekliyorumEki Görüntüle 2296281 hem
Canım benim gec döllenme olmustur kan tahlili yap ınsallah hamılesın

Back