Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hem 5liralik teste hem erken gebelikte cizgii silik. Lutfen yardımcı olun🙏
- Konu Sahibi Seher3410
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kafamı karıştıran şey ayın 15i gibi yerleşme kanaması gibi bir kanama yaşadım. O zamandan bu zamana gebe olsam çizgi sanki daha net olurdu. Bir kere kimsayasal gebelik yasadim. Çok korkuyorum. Çok sağolun cevap içinTebrikler gebesiniz. Hiç kafa yormayın hcg ye falan gayet net çizgi gebelik var.. kan verin yakın zamanda takip edilsin artış. Çizginin soluk olması kötü birşey değil kesinlikle.
- 10 Nisan 2018
- 1.338
- 3.435
- 133
Bence kötüyü hiç çağırmayın inş sağlıklı bir gebeliktirKafamı karıştıran şey ayın 15i gibi yerleşme kanaması gibi bir kanama yaşadım. O zamandan bu zamana gebe olsam çizgi sanki daha net olurdu. Bir kere kimsayasal gebelik yasadim. Çok korkuyorum. Çok sağolun cevap için♥
İnşallah. Çok sağolunBence kötüyü hiç çağırmayın inş sağlıklı bir gebeliktir
- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 26
Gözün aydınnnn bebıs gelıyoKızlar hem ucuz testlerden aldım hemde erken gebelik aldım. İkisinde de böyle silik çıktı. Adetim 6 gün geçti. Sizce hamilemiyim. ? Silik çizgi olması hcgnin yükselmedigini mi gösteriyor? Lütfen yardımcı olun. Cevaplarınızi bekliyorumEki Görüntüle 2296281 hem
- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 26
Canım benim gec döllenme olmustur kan tahlili yap ınsallah hamılesınKızlar hem ucuz testlerden aldım hemde erken gebelik aldım. İkisinde de böyle silik çıktı. Adetim 6 gün geçti. Sizce hamilemiyim. ? Silik çizgi olması hcgnin yükselmedigini mi gösteriyor? Lütfen yardımcı olun. Cevaplarınızi bekliyorumEki Görüntüle 2296281 hem
Çok teşekkür ederim. Çok heyecanlandım. Karnımda sancilar oluyor biraz tedirgin ediyor. 1-2 gün daha bekleyip doktora gidicemGözün aydınnnn bebıs gelıyo
İnşallah dediğiniz gibidir. Çok sağolun.Geç döllenme olabilir, içinizi ferah tutun. Bence de hamilesiniz❤
Yaptiricam. çok sağolunCanım benim gec döllenme olmustur kan tahlili yap ınsallah hamılesın
- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 26
Bence hemen sağlık ocagına kan verÇok teşekkür ederim. Çok heyecanlandım. Karnımda sancilar oluyor biraz tedirgin ediyor. 1-2 gün daha bekleyip doktora gidicem♥
Canım benim gec döllenme olmustur kan tahlili yap ınsallah hamılesın
Çok sağolun. Kan verdim bekliyorum.
- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 26
Sonucu yazÇok sağolun. Kan verdim bekliyorum. ♥
YazicamSonucu yaz
32,7 kızlar. Yükselişi takip edicek doktor. Karnım ağrıyor. Dua edin normal bir gebelik olsun hepinize çok teşekkür ederimSonucu yaz
- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 26
adete kac gunun kalmış32,7 kızlar. Yükselişi takip edicek doktor. Karnım ağrıyor. Dua edin normal bir gebelik olsun hepinize çok teşekkür ederim
- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 26
hamılesın benımde kasıklarım çok agrıyo bende dun ogrendım hamıle oldugumu doktora gıttım32,7 kızlar. Yükselişi takip edicek doktor. Karnım ağrıyor. Dua edin normal bir gebelik olsun hepinize çok teşekkür ederim
Adetimi 6 gün geçti. Doktor geç döllenme olabilir dedi.adete kac gunun kalmış