Çocuk Hastalıkları kızlar help me! bebişim hastalandııı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yeldanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2006
78
1
48
arkadaşlar merhaba
benim daha 33 günlük oğlum var, ne yazıkki bugün hasta oldu
ara ara öksürüyo ve burnu tıkalı çok üzülüyorum ya daha küçüçük senağlama
6 yaşında abisi var oda 2 gündür hasta aynı şeyler onda da var heralde bebişte
ondan aldı diye düşünüyorum yarın doktora götürcem ama evde ilaç haricinde
başka ne yapabilirim.....fisfisfis

Canim öncelikle hayirli ugurlu olsun güle güle huzurla saglikla büyüt bebegini allah sünnetini askerligni damatlignida göstersin sana insallah.

Olur öyle ufak tefek üsütmeler hastaliklar canim üzülme o kadar evde bir cocuk daha oludugu zaman bunu engellemen mümkün degil birbirinden kapiyor cocuklar iste.

Doktora zaten götüreceksin evi fazla sicak tutma islak bezler as kalifere ve hafif tuzlu suyu kaynatiktan sonra dumanina uzaktan bebegini tut yani hafifce ona gelsin dumani cok iyi geliyor.

Gecmis olsun Sevgiylea.s.

benim bebeğimde 45 günlük oda hasta.doktoru aradım getirmene gerek yok dedi burun açıcı çözeltilerden 3 saat arayla 6 şar damla damlat sonra burun aspiratörüyle çek dedi. ama arka arkaya 6-7 defa öksürürse ara dedi. 3-4 defa öksürüyo dedim ama o önemli değil dedi. bende bebişten kaptım sanırım. grip oldum. maskeyle emziriyorum. İnşallah ateşlenmez. İkimize de geçmiş olsun.

Teşekkür ederim arkadaşlar
Bugün bebişimi doktora götürdüm,burnu için damla verdi öksürüğü için birşey vermedi
doktor çok fazla öksürür vede yemesini engellerse tekrar getirin dedi bakalım nolcak.
Açıkcası pekte ikna olmadım, arkadaşlar ben şuan yurt dışındayım ve burda doğru düzgün,
tecrübeli doktor yok buda benim için büyük bir sıkıntı.Bugünkü doktor bebişin yanağındaki sivilceleri gösterip bunlar nedir diyo,töbe töbe benim ona sormam gerekirken anlayın işte ben onlardan daha tecrübeliyimdir heralde CADIARZU:1no2:

öncelikle geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım.bende doğumdan hemen sonra grip oldum hemen bebeğime bulaştı burnu tıkandı iyiki öksürüğü yoktu derken ben gripten kurtuldum bebeğimde tıkanıklığı gitti.ama ara ara terlediği zaman yine oluyor.dicem o gerek bebeklerimizi gerek kendimiz koruyup kollamak lazım çünkü süttende geçer bebeğe.

X