Mutfak Dekorasyonu kızlar hazır mutfak hakkında acil sorularım var!!

symrne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
3.264
21
0
Antalya
Kızlar merhaba,

Evimin mutfağını değiştirmeye karar verdim önümüzdeki hafta itibarıyla..
Henüz firmaya karar vermedim ama pazartesi ilk gideceğim firma Lineadecor gibi görünüyor,country tarzı mutfaklarını çok beğendim..

İşte sorularım:
-Lineadecor mutfak kullanan var mı?Memnuniyetiniz ne durumda?
-Hem şık-hem işlevsel olarak hangi markayı önerirsiniz?
-Son olarak ta,bilmediğim için soruyorum,var olan mutfağı kırıp/sökme işlemini mutfak firması mı üstleniyor eğer üstleniyorsa ek bir ücret talep ediyor mu?yoksa bu işlemi kendimiz mi yaptırıyoruz?

Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim!
Sevgiler,

ya kızlar, hiç mutfak yaptıran yok mu?ya da en azından tanıdğı falan yaptıran,önerecek olan..:26:

benim değil ama arkadaşın kullandığı mutfak linea dekor çokta memnun sana tavsiyem tüm mutfak yapan firmalardan fiyat alman (tepe mutfak,uzak mutfak,linea dekor,istikbal,artemo gibi) fakat fiyat olarak biraz yüksek rakam verebilirler uzay mutfak bana yaklaşık 30.000 tl gibi bir rakam vermişti bana çok pahalı gelmişti. güvendiğin bir marangoza istediğin mutfağı çok uygun fiyatlara yaptırabilirsin yeterki kafanda modeli çizimi belirle.

Arkadaşım mutfağını dışarıdan ustalara yaptırdı ve çok da memnun kaldı. Ben de çok beğendim, istersen iletişim bilgilerini alıp sana verebilirim.

Reklam, mağaza vs giderleri olmadğı için piyasadaki fiyatların çok daha altındaydı. Firma tadilat işini de üstleniyor, kırma, dökme, taşına, sıva, fayans vs. herşeyi onlara yaptırdılar ve çok da memnun kaldılar.

Mutfağı ustalara teslim ettiler ve ayrı ayrı ustalarla uğraşmak yerine tek bir muhattap firmayla bütün işleri hallettiler.

Ben de yeni evime taşındığımda aynı firmaya yaptırmayı düşünüyorum...

evet kızlar söylediklerinizde haklısınız,ben de şimdi çok iyi bir mutfakçı aramaya başladım,yarın sabah ta organize sanayiye falan gideceğim, orada mutfakçı çok çünkü..

cool1983,bahsettiğin mutfakçı İstanbul'da mı?ben Antalya'da oturuyorum da..:/

sevgiler,

Bahsettiğim firma İstanbul'da maalesef

Bu firma olmasa da bence güvenilir ve referanslı ama marka değeri olmayan bir firmaya yaptırırsan çok daha uyguna gelir.

Umarım istediğin gibi bir mutfağa sahip olursun...

ben bu konuda bilgi istiyorumda özelden mesaj atamıyorum yer ve telefon alabilrimiyim şimdiden teşekkürler

ben bu konuda bilgi istiyorumda özelden mesaj atamıyorum yer ve telefon alabilrimiyim şimdiden teşekkürler

Maalesef benim de özel mesaj hakkım yok, iletişim bilgilerini bu sayfaya yazmamda site yönetimi açısından bir sakınca var mı?

Bahsettiğim firma İstanbul'da maalesef

Bu firma olmasa da bence güvenilir ve referanslı ama marka değeri olmayan bir firmaya yaptırırsan çok daha uyguna gelir.

Umarım istediğin gibi bir mutfağa sahip olursun...

evet evet,biz de senin düşündüğüne katılıyoruz,hatta bugün sanayi sitesine gidip 2 mutfakçı ile görüştük bile..
mutfakçılardan biri yarın gelip ölçüleri alacak,ardından da 3 boyutlu çizim yapıp bize fiyat verecek.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,Allah hepimize güzel mutfaklar,evler nasip etsin..
mutfağım bitince buraya koyarım fotoğraflarını.

sevgiler,

benim de arkadaşım yaptırdı lineadekordan yaklaşık 25 bin gibi bir fiyat tuttu..size tavsiyem iyi bir marangozla çalışın onlar da mimarlara çizdiriyor zaten..biz öyle yapıyoruz şuan..

benim de arkadaşım yaptırdı lineadekordan yaklaşık 25 bin gibi bir fiyat tuttu..size tavsiyem iyi bir marangozla çalışın onlar da mimarlara çizdiriyor zaten..biz öyle yapıyoruz şuan..

Evet haklısın, bahsettiğim firma da mimarlara çizdiriyordu hem de birkaç tane opsiyonlu olarak...

Ben de şimdiden internetten modellere bakıyorum, yazın yeni evim için ilgili firmaya vermek adına...

Müdehale de bulunabiliyim diye fikir ediniyorum

canim bende antalyada oturuyorum ve bende mutfak yaptiracagim ne kadar fiyat cikartti marangoz ortalama fiyatlari ne kadar bilgi vermen mumkunmu acaba

canım tezgah hariç 4400 TL fiyat çıkardı ama bir tanıdık vasıtasıyla yaptırdığımız için bu fiyata geldi.
gerçi modern bir mutfak yaptıracaksan bu fiyatın altında da yaptırabilirsin belki..çünkü bizim istediğimiz tarzda kapaklarda göbek olduğu için ayrıca bir işlemden geçiyor,bu da fiyatı arttırıyor.
genelde 4000-5000 arası tezgah hariç yapıyorlar
ama tabii metrekare,model,dolap sayısı ve istediğin mekanizmalara göre fiyatlar değişiyor.

şimdiden kolay gelsin

merhaba ben masal markalar çok pahalıya çıkar ben mimarım eger istersen bu konuda sana yardımcı olabilirim markalardan 30.000 tl ye yaptıracagın mutfağı bizde 10.000 tl gibi bi rakama halledebilirsin tabi mutfagının büyüklüğü ve nasıl birsey istediğinde önemli ayrıca yapmadan 3 boyutlu çizimini yaparız yapılmadan neye benzediğini görürsün dilersen info ........ u inceleyebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
izmirde olsaydınız bu konuda size çok yardımcı olurdum.eşim mobilya dekarasyon usatsı.işi firmalara verdiğinizde baya baya pahalıya çıkıyor.iyi bi mutfak ustası bulursanız çok daha uyguna çıkar bu iş.sonuçta modeline kalitesine siz karar vericeksiniz. bu benim mutfağım.tavanıda dahil eşim yaptı.ve evimiz kira 9 yıldır oturuyorum.

Merhaba;

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Country Stili mutfak tasarımını dışarıdan usta ile halledebilmemiz çok zor ve memnun kalma olasılığınız da çok düşük olduğunu belirtmek isterim. Bilmeyen arkadaşlar için Country Stilinden biraz bahsetmek istiyorum; Geleneksel kır evlerinden esin olan bu stil, nostaljik görünümün yanı sıra, yüzyıllardır denenmiş bir işlevselliğe de sahiptir. Yüksek depolama kapasitesi olan tabak çanak dolapları, dayanıklı zemin malzemesi ve masif ahşap masalar bu tip mutfaklar için idealdir. Bu tip mutfaklar geçmişin formlarını çağrıştırsalar da yaşadığımız çağın koşullarına uyum sağlayan modern gereçlerle donatılmıştır. tasarım içinde bazı ipuçları verebilirim istenirse. Fakat en önemlisi bu tip mutfakların dairelerde çok hoş durmadığını bilmenizi isterim, müstakil evlerde ve binalarda çok daha hoş durmaktadır.

Mutfak imalatı konusunda hiç bir firma öneremem özelikle de büyük firmaları hiç önermem, küçük ve mütevazi firmaları tercih etmenizi ve sözleşmenizi mutlaka yapmanızı önerim. Mutfak kırımı tesisatların yenilenmesi alın fayansı gibi konular anlaşmaya bağlıdır ama ben size hepsi içinde anlaşmanızı öneririm organizasyon konusunda sıkıntı yaşamamış olursunuz ve kısa sürede mutfağınızı teslim alırsınız.

Saygılarımla Mimar Osman Doğan..

merhabalar ben mimarım adım masal kendime ait bir firmam var eğer iletişime geçerseniz size hem uygun hem kaliteli ürünler sunabilirim 3 boyutlu çizimle yapılmadan önce nasıl birsey olabileceğinide gösterebilirim markalar bizden hem çok pahalı hemde malzeme kaliteleri düşük sadece marka satıyorlar bizimde garantimiz var dilerseniz görüşebiliriz info...,com dan iletişime geçerseniz yardımcı olmak isterim saygılarımla

Son düzenleyen: Moderatör:

Osman Bey merhaba,

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
Country mutfakların müstakil evlere ve büyük mutfaklara yakıştığı konusunda sizinle hemfikirim ama kuzinim İngiltere'de yaşıyor ve country olan mutfağı oldukça küçük ve çok ta hoş olmuş:)ben de 14 metrekare olan mutfağımda denemek istedim,gayet memnun kaldım sonuçtan..yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum..
Neyse ki mutfak imalatı konusunda şanslıydım,çok yakın bir aile dostumuz aracılığıyla mutfak imalatçısı olan komşusuyla tanıştım,aile dostumuz da 11 yıldır bu ustanın yapmış olduğu mutfağı kullanıyor,çok ta memnun..
Evet süre konusunda da çok haklısınız,ben tam bir ayda mutfak dahil giriş vestiyer,banyo dolap ve gömme dolabıma kavuştum ama genellikle bu süre çok fazla uzayabiliyormuş,çevremde yaşananlardan biliyorum..
Saygılarımla

canım Lineadecor bence de iyidir fiyatını bilemem ama istte olsaydın annemin yaptırdığı yeri tavsiye etcktim ama ant daymıssın bulursunmrk etm eşimdiki modeller çok güze..şimdiden hayırlı olsun

yardımınıza çok teşekkür ederim!
İzmirliyim ama ne yazık ki 5 yıldır Antalya'da yaşıyorum :)
Ama aklımda olsun,Üçyol'da oturup mutfağını değiştirmeyi düşünen bir abim var,belki lazım olabilir
Siz de iyi günlerde kullanın mutfağınızı..
Saygılar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…