ben bu konuda bilgi istiyorumda özelden mesaj atamıyorum yer ve telefon alabilrimiyim şimdiden teşekkürlerArkadaşım mutfağını dışarıdan ustalara yaptırdı ve çok da memnun kaldı. Ben de çok beğendim, istersen iletişim bilgilerini alıp sana verebilirim.
Reklam, mağaza vs giderleri olmadğı için piyasadaki fiyatların çok daha altındaydı. Firma tadilat işini de üstleniyor, kırma, dökme, taşına, sıva, fayans vs. herşeyi onlara yaptırdılar ve çok da memnun kaldılar.
Mutfağı ustalara teslim ettiler ve ayrı ayrı ustalarla uğraşmak yerine tek bir muhattap firmayla bütün işleri hallettiler.
Ben de yeni evime taşındığımda aynı firmaya yaptırmayı düşünüyorum...
ben bu konuda bilgi istiyorumda özelden mesaj atamıyorum yer ve telefon alabilrimiyim şimdiden teşekkürler
Bahsettiğim firma İstanbul'da maalesef
Bu firma olmasa da bence güvenilir ve referanslı ama marka değeri olmayan bir firmaya yaptırırsan çok daha uyguna gelir.
Umarım istediğin gibi bir mutfağa sahip olursun...
benim de arkadaşım yaptırdı lineadekordan yaklaşık 25 bin gibi bir fiyat tuttu..size tavsiyem iyi bir marangozla çalışın onlar da mimarlara çizdiriyor zaten..biz öyle yapıyoruz şuan..
evet kızlar söylediklerinizde haklısınız,ben de şimdi çok iyi bir mutfakçı aramaya başladım,yarın sabah ta organize sanayiye falan gideceğim, orada mutfakçı çok çünkü..
cool1983,bahsettiğin mutfakçı İstanbul'da mı?ben Antalya'da oturuyorum da..:/
sevgiler,
Kızlar merhaba,
Evimin mutfağını değiştirmeye karar verdim önümüzdeki hafta itibarıyla..
Henüz firmaya karar vermedim ama pazartesi ilk gideceğim firma Lineadecor gibi görünüyor,country tarzı mutfaklarını çok beğendim..
İşte sorularım:
-Lineadecor mutfak kullanan var mı?Memnuniyetiniz ne durumda?
-Hem şık-hem işlevsel olarak hangi markayı önerirsiniz?
-Son olarak ta,bilmediğim için soruyorum,var olan mutfağı kırıp/sökme işlemini mutfak firması mı üstleniyor eğer üstleniyorsa ek bir ücret talep ediyor mu?yoksa bu işlemi kendimiz mi yaptırıyoruz?
Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim!
Sevgiler,
Merhaba;
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Country Stili mutfak tasarımını dışarıdan usta ile halledebilmemiz çok zor ve memnun kalma olasılığınız da çok düşük olduğunu belirtmek isterim. Bilmeyen arkadaşlar için Country Stilinden biraz bahsetmek istiyorum; Geleneksel kır evlerinden esin olan bu stil, nostaljik görünümün yanı sıra, yüzyıllardır denenmiş bir işlevselliğe de sahiptir. Yüksek depolama kapasitesi olan tabak çanak dolapları, dayanıklı zemin malzemesi ve masif ahşap masalar bu tip mutfaklar için idealdir. Bu tip mutfaklar geçmişin formlarını çağrıştırsalar da yaşadığımız çağın koşullarına uyum sağlayan modern gereçlerle donatılmıştır. tasarım içinde bazı ipuçları verebilirim istenirse. Fakat en önemlisi bu tip mutfakların dairelerde çok hoş durmadığını bilmenizi isterim, müstakil evlerde ve binalarda çok daha hoş durmaktadır.
Mutfak imalatı konusunda hiç bir firma öneremem özelikle de büyük firmaları hiç önermem, küçük ve mütevazi firmaları tercih etmenizi ve sözleşmenizi mutlaka yapmanızı önerim. Mutfak kırımı tesisatların yenilenmesi alın fayansı gibi konular anlaşmaya bağlıdır ama ben size hepsi içinde anlaşmanızı öneririm organizasyon konusunda sıkıntı yaşamamış olursunuz ve kısa sürede mutfağınızı teslim alırsınız.
Saygılarımla Mimar Osman Doğan..
izmirde olsaydınız bu konuda size çok yardımcı olurdum.eşim mobilya dekarasyon usatsı.işi firmalara verdiğinizde baya baya pahalıya çıkıyor.iyi bi mutfak ustası bulursanız çok daha uyguna çıkar bu iş.sonuçta modeline kalitesine siz karar vericeksiniz.Eki Görüntüle 400977 Eki Görüntüle 400978 Eki Görüntüle 400979 Eki Görüntüle 400980 Eki Görüntüle 400981 Eki Görüntüle 400982 Eki Görüntüle 400983 Eki Görüntüle 400977 Eki Görüntüle 400978 Eki Görüntüle 400979 Eki Görüntüle 400980 Eki Görüntüle 400981 Eki Görüntüle 400982 Eki Görüntüle 400983 bu benim mutfağım.tavanıda dahil eşim yaptı.ve evimiz kira 9 yıldır oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?