kizlar hayalmi goruyorum

Yapicm cnm yaptim kac kere bi turlu çift koyu cizgi cikmiyo pcolu degilim hormanlarim normal

Canım çalışmalara devam bakalm beklemedeyim adetime 12 gün var daha senin hamişlik nasıl gidiyor?
Ay hadi bakalim iyi haberlerini ver bana sayalim beraber 12 11 10 ....ve mutlu son diyelim :) valla benim mercumek iyi sukurde benim bulantim ve halsizligim hat safada karin agrilarim var vs (du gozunu korkutmuyum :)

Ay hadi bakalim iyi haberlerini ver bana sayalim beraber 12 11 10 ....ve mutlu son diyelim :) valla benim mercumek iyi sukurde benim bulantim ve halsizligim hat safada karin agrilarim var vs (du gozunu korkutmuyum :)
ayy canım bilirim o bulantıları çok zor ben kızımda 4 ay çektim biliyorum yani.valla geçen ay kafama çok taktım bu ay o kadar takmıyorum ya nasipte varsa olur zaten çok takınca daha kötü oluyor insan

ayy canım bilirim o bulantıları çok zor ben kızımda 4 ay çektim biliyorum yani.valla geçen ay kafama çok taktım bu ay o kadar takmıyorum ya nasipte varsa olur zaten çok takınca daha kötü oluyor insan
Yumurtlama takibini kacirmamaya calis.kuzum niliyon ayda 24 saat vaktin var

kullandigim ay hamile kaldim canim laboquick ti benim.
bende 12.ayimda umutsuz bir sekilde denedim cok sukur tuttu :)
bebeğiniz hayrlara vesile olsun inş :) eylülüm yazınızı gördüm bebeğininz adı ise çok hoş :) bende bu ay tekrar deneyeceğim ama yanlış yapıyrm galiba. siz nasıl yaptınız o testleri?

bebeğiniz hayrlara vesile olsun inş :) eylülüm yazınızı gördüm bebeğininz adı ise çok hoş :) bende bu ay tekrar deneyeceğim ama yanlış yapıyrm galiba. siz nasıl yaptınız o testleri?

amin canim allah razi olsun evet eylul koyacagim :)
valla 10 da idrarimi bosaltiyordum sivi almadan ve idrarimi tutarak saat 15 te yapiyordum.
yumurtlama gunumu bilmedigimden adetten hemen sonra yapmaya basladim her gun 17.gun pozitif verdi ve iliski oldu

amin canim allah razi olsun evet eylul koyacagim :)
valla 10 da idrarimi bosaltiyordum sivi almadan ve idrarimi tutarak saat 15 te yapiyordum.
yumurtlama gunumu bilmedigimden adetten hemen sonra yapmaya basladim her gun 17.gun pozitif verdi ve iliski oldu
bu ay 6. ayımız dolacak, 6. ayan sonra görüşelim dedi dr. bir kez daha ov. testini kullanmak istydm, hayrlısı olsun benim içinde, hsg çekilmem mümkün değil çünkü o film çekilirken verilen opak sıvıya ölümcül alerjim var. inş tüplerim kaplı değildr. öyleysede Allahtan ümidim var

bu ay 6. ayımız dolacak, 6. ayan sonra görüşelim dedi dr. bir kez daha ov. testini kullanmak istydm, hayrlısı olsun benim içinde, hsg çekilmem mümkün değil çünkü o film çekilirken verilen opak sıvıya ölümcül alerjim var. inş tüplerim kaplı değildr. öyleysede Allahtan ümidim var

insallah birtanem bir an evvel melegine kavusursun senin icinde dua edicem :)
rabbim yardimcin olsun kotu dusunme her zaman iyi dusun iyi olsun bende umidimi kesmistim ama 1 sene sonra geldi melegim hrrseyin vakti var umarim hamile kalirsin kisa zamanda haberlrrini aliriz :KK66:

Ben. Adet bitiminden hemen sonra basladim iyikide oyle olmus 12 gun yumurtladim ikiside ayni koyulukta idi (kopkoyu olmasi diil ikisinin ayni ton olmasi onemli ) iliski 12 sinde oldu birdaha olamadi misafir vs yuzunden allahima sukurler olsun bebeim benimle darisi sana cnm yardimci olacagim birsey varsa sorabilirsin herzaman

X