Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ne olut sikma canini olurmu bu ay ins istedigine kavusursun ovulasyon testi yapiyormusun ?Malesef adet oldum
Son durum nedir canim merak ettimYapicm cnm yaptim kac kere bi turlu çift koyu cizgi cikmiyo pcolu degilim hormanlarim normal
Son.durum nedir merak.ettim ?Inşallah cnm bnm bnde çok istiyorum hayırlısı
Canım çalışmalara devam bakalm beklemedeyim adetime 12 gün var daha senin hamişlik nasıl gidiyor?Son.durum nedir merak.ettim ?
Ay hadi bakalim iyi haberlerini ver bana sayalim beraber 12 11 10 ....ve mutlu son diyelim :) valla benim mercumek iyi sukurde benim bulantim ve halsizligim hat safada karin agrilarim var vs (du gozunu korkutmuyum :)Canım çalışmalara devam bakalm beklemedeyim adetime 12 gün var daha senin hamişlik nasıl gidiyor?
ayy canım bilirim o bulantıları çok zor ben kızımda 4 ay çektim biliyorum yani.valla geçen ay kafama çok taktım bu ay o kadar takmıyorum ya nasipte varsa olur zaten çok takınca daha kötü oluyor insanAy hadi bakalim iyi haberlerini ver bana sayalim beraber 12 11 10 ....ve mutlu son diyelim :) valla benim mercumek iyi sukurde benim bulantim ve halsizligim hat safada karin agrilarim var vs (du gozunu korkutmuyum :)
Yumurtlama takibini kacirmamaya calis.kuzum niliyon ayda 24 saat vaktin varayy canım bilirim o bulantıları çok zor ben kızımda 4 ay çektim biliyorum yani.valla geçen ay kafama çok taktım bu ay o kadar takmıyorum ya nasipte varsa olur zaten çok takınca daha kötü oluyor insan
öle yaptm cnm ya kaçırmamaya çalıştım bakalm hakkımızda hayırlısı artıkYumurtlama takibini kacirmamaya calis.kuzum niliyon ayda 24 saat vaktin var
haberleri merak ettimAllah razi olsun cnm insallh tek dilegim umudmuz gerçek olsun.
hu huu guzel haberlerin ibekliyirumöle yaptm cnm ya kaçırmamaya çalıştım bakalm hakkımızda hayırlısı artık
OVULASYN TESTİ KULLANDINIZ MI ? MARKASI?Tamam cnm ekle birde ne sorcam boyle silik cizgi cikipta kan da negatif olan varmidir ? yaniltirmi boyle testler 2 gundur yapiyirum bu arada o vulasyonda baktim koyu iki cizgi cikti
OVULASYON TESTİ KULLANDINIZ MI? HANGİ MARKAYDI? AYLARDIR DENİYORUM BİR SORUN YOK AMA OLMUYOR DAGÜLÜM ÇOK MERAK EDİYORUM 2.30 OLDU :)
OVULASYON TESTİ KULLANDINIZ MI? HANGİ MARKAYDI? AYLARDIR DENİYORUM BİR SORUN YOK AMA OLMUYOR DA
bebeğiniz hayrlara vesile olsun inş :) eylülüm yazınızı gördüm bebeğininz adı ise çok hoş :) bende bu ay tekrar deneyeceğim ama yanlış yapıyrm galiba. siz nasıl yaptınız o testleri?kullandigim ay hamile kaldim canim laboquick ti benim.
bende 12.ayimda umutsuz bir sekilde denedim cok sukur tuttu :)
bebeğiniz hayrlara vesile olsun inş :) eylülüm yazınızı gördüm bebeğininz adı ise çok hoş :) bende bu ay tekrar deneyeceğim ama yanlış yapıyrm galiba. siz nasıl yaptınız o testleri?
bu ay 6. ayımız dolacak, 6. ayan sonra görüşelim dedi dr. bir kez daha ov. testini kullanmak istydm, hayrlısı olsun benim içinde, hsg çekilmem mümkün değil çünkü o film çekilirken verilen opak sıvıya ölümcül alerjim var. inş tüplerim kaplı değildr. öyleysede Allahtan ümidim varamin canim allah razi olsun evet eylul koyacagim :)
valla 10 da idrarimi bosaltiyordum sivi almadan ve idrarimi tutarak saat 15 te yapiyordum.
yumurtlama gunumu bilmedigimden adetten hemen sonra yapmaya basladim her gun 17.gun pozitif verdi ve iliski oldu
ovulasyon testi laboquick kullandim ben n11.comdan aldim 19 tl mi neydi ilk denememde oldu sukurler olsun .. sen ne zamandir deniyorsun ne kullandin neler yaptin ?OVULASYN TESTİ KULLANDINIZ MI ? MARKASI?
bu ay 6. ayımız dolacak, 6. ayan sonra görüşelim dedi dr. bir kez daha ov. testini kullanmak istydm, hayrlısı olsun benim içinde, hsg çekilmem mümkün değil çünkü o film çekilirken verilen opak sıvıya ölümcül alerjim var. inş tüplerim kaplı değildr. öyleysede Allahtan ümidim var