Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
millet ilaç içip kilo alıyor bir ben alamadım yani hala 40 kiloyum![]()
millet evlenince nasıl kilo alıyorsa anlamıyorum eşim her akşam mutfağa koyduğu basküle çıkartıyor beni aynıyım vallagüldürdünüz beni.
doktorumun tavsiye ettiği hapı kullandım.yan etkisi insanlarda kilo almak olmuş,ben de yine tık yok.
2 ay önce 47 kilo oldum.düğün,bayram,halaylar çekildi :)
dün tartıldım yine 45 e düşmüşüm.olmayınca olmuyor:)
konu sahibine gelirsem de doktora danışmadan kullanmayın.
bende hiç yan etki yapmayan ilaç başkaların da yapmış.
KisirBiz prezervatif yada dışarı boşalma yoluyla korunuyorduk ..ama eşim artık içime boşalmak istiyor .nasıl başlanıyor hapa bilen varmı ?hiç kullanmadim
Çok kabaca anlatmissin tipki bir erkeğin agzindan konusuyormussun gibi. Biz ona geri cekilme yöntemi diyoruz içe dişa boşalma degil.Biz prezervatif yada dışarı boşalma yoluyla korunuyorduk ..ama eşim artık içime boşalmak istiyor .nasıl başlanıyor hapa bilen varmı ?hiç kullanmadim
ben hap kullandım ve çok yan etkileri oluyor, başka bir yöntem düşünün derimBiz prezervatif yada dışarı boşalma yoluyla korunuyorduk ..ama eşim artık içime boşalmak istiyor .nasıl başlanıyor hapa bilen varmı ?hiç kullanmadim
Geri çekilme yöntemiyle korunuyorsan , sen zaten hapı yutmussunBiz prezervatif yada dışarı boşalma yoluyla korunuyorduk ..ama eşim artık içime boşalmak istiyor .nasıl başlanıyor hapa bilen varmı ?hiç kullanmadim
Canına susamış üyemillet ilaç içip kilo alıyor bir ben alamadım yani hala 40 kiloyum![]()
Yasmin kullanmistm evlendigmde 3 ay falan. Ama cok kasinti yapti. Zaten devam etme niyetnde de degldm biraktim. Adetn 3. Gunu baslanyrdu galiba. Saatleri kacirmaman lazim. Benim favorim disari bosalma:) kesin korunma yontemi degil deniyor ama 1 sene oyle iyi gitti. Olursada bisy canima minnet:)Biz prezervatif yada dışarı boşalma yoluyla korunuyorduk ..ama eşim artık içime boşalmak istiyor .nasıl başlanıyor hapa bilen varmı ?hiç kullanmadim