Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kreş için en uygun yaş kaçtır ben oglumu 3 yaşında göndermeyi düşünüyorum erkenmi aceba..
Ben de 3 yaşında kreşe vermeyi planlamıştım. Ancak Mart doğumlu olduğu için yıl yarılanmıştı ve 3,5 yaşına erteledim. Kreşe eğitim yılı başında herkes ile birlikte başlasın , önceden tanışmış çocuklar arasında kendini yanlız hissetmesin diye. 3,5 yaşında sabah 9 akşam 16 arasında gitmeye başladı ve devam etti. Şu anda ilkokul hazırlık sınıfına devam ediyor. Ben çalışmadığım için yazları göndermedim , normal eğitim yılı içinde devam etti. Gittiği yer kreş olarak adlandırılsa da aslında bir çok konuda eğitim veren bir yer. İngilizce , drama , spor , resim ... gibi dersleri vardı ve bunlar yaşıyla beraber çeşitlendi. Yaz aylarında da 6 hafta yüzmeye gitti , haftanın 5 günü havuzdaydı , kalan zamanlar ise tatilde , ve ev de geçti.
Çocukların kreşe gitmesi ile annenin iş durumu arasında ne gibi bir bağlantı var hiç anlamam , tabii yaz aylarını bunun dışında tutuyorum. Ben tek çocuğun olduğu bir ev de tv ve kısıtlı aktivitelerle gelişiminin eksik kalacağını düşündüğüm için kreşe yolladım. Sağlık konusunda sıkıntısı yoksa ve yakında güvenilir bir yer var ise çoook faydası var.
kreş için uygun anaokulu için deil zatn almazlr da..ama eğer çalışmıyorsnz bakıma ihtiyacı yoksa 3 yaş çok erken yaa 4-5 yaşında kreşe gitsin 6 yaşında anaokuluna 7 de 1.sınıfa olablr ..
evet bende 3 yas kanaatindeyim.
kizim 1,5 yasinda 3 yasina girince bende vericem krese basvurusunu bile yaptik.
yurtdisinda her cocuk 3 yasina girdimi krese basliyor.
bende ev hanimiyim.calismakla kresin baglantili oldugunu bende düsünmüyorum.cocuk sabahtan aksama kadar tv basinda olacagina gitsin bisiler ögrensin sosyallessin.
saatleride var burda
sabah 8 öglen 12
8 ögleden sonra 2
8 aksama dogru 4
hangisine istersen ona veriyorsun.
merhaba ben de bu kreş konusu benimde düşündüğüm konuydu hatta konu bile açmıştım.ben okulöncesi öğretmeniyim.kızım üniversitede 4.sınıf bitince dünyaya geldi.ben iki sene baktım bakıcıya veremezdim yakında anne kayınvalide falan da yok.ama iki yaşını doldurunca artık çalışmalıyım dedim.kpss için dershaneye gitmeye başladım bu süreçte kızımı komşum baktı.iki ay sonra kreşin daha uygun olacağını düşündüm kreşe verdim.sabah 9 gibi gidiyor akşam 6 gibi de servisle geliyor.kreş çok faydalı daha düzenli oluyor çocuklar enerjini atıyor,sonra el becerileri gelişiyor.mesela kızım 1 ay oldu kreşe başlayalı daha düzgün konuşmaya başladı.öğretmeni de çok ilgili herşeyiyel ilgiliniyor altını alıyor süslüyor,yemeğini bile yediriyor eğer bıarkırken ağlarsa hemen telefon açıyor kızınız durdu aklınız burda kalmasın diye.
sen de canım verebilirsin kreşe 3 gün falan ev hanımısın herhlde.ben de iki yıl evde durdum çocuğunla çok ilgilenmiyorsun en önemlisi kaliteli vakit geçiremiyorsun.