• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hangi yemek takımı sizce???????? hadi bi el atın

sibel19901989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
232
34
68
35
Antalya
$966b6_schafer-casual-kare-bone-24-parca-yemek-takimi-shf4011.webp$Kenarları-dalgalı-Karaca-Beyaz-Altın-yemek-takımı-modeli-427x550.webp
kızlar hangi yemek takımı sizce???????? hadi bi el atın

Kesinlikle sağdaki canım,çok şık ben yemek takımımı almamış olsaydım,bu takım ilk 3 tercihimden biri olurdu.:103:

bencede ikincisi, bende karacanın bu modeline çok benzeyen kenarında çizginin hemen yanında üç noktası olan modelini aldım çeyizime.ama bu modelle ikisi arasında çok düşünmüştüm. çok şık çok güzel duruyor, o yüzden ikincisi.

bence ikincisini almalısın canım zarif duruyor , sade modası geçmez ben de misafir için olan yemek takımını sade aldım günlük yemek takımımı çiçekli aldım

Bence kesinlikle 1.

Şekil itibariyle benimkisiyle birebir çok minimal ve kullanışlı. İkincisi ilk bakışta kendine aşık edip cezbetse de çok kullanışsız özellikle köşeleri çok rahatsız edici ekstra özen ve dolaplarda da geniş yer istiyor. Kullanmaya başlayınca anlıyor insan.

Back
X