Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hangi yemek takımı sizce???????? hadi bi el atın
eVET BENİM DE OYUM 2.DEN
AMA PİYASADA DAHA FARKLI OLANLAR VAR MESELA BENİM HOŞUMA GİDEN MAVİ KELEBEKLER VARDI ÜZERİNDE ÇOK HOŞTU AMA HERALDE SADE SEVİYORSUN..SADE İÇİN ÇOK ŞIK TABİKİ BU MODEL
bencede ikincisi, bende karacanın bu modeline çok benzeyen kenarında çizginin hemen yanında üç noktası olan modelini aldım çeyizime.ama bu modelle ikisi arasında çok düşünmüştüm. çok şık çok güzel duruyor, o yüzden ikincisi.
bence ikincisini almalısın canım zarif duruyor , sade modası geçmez ben de misafir için olan yemek takımını sade aldım günlük yemek takımımı çiçekli aldım
Şekil itibariyle benimkisiyle birebir çok minimal ve kullanışlı. İkincisi ilk bakışta kendine aşık edip cezbetse de çok kullanışsız özellikle köşeleri çok rahatsız edici ekstra özen ve dolaplarda da geniş yer istiyor. Kullanmaya başlayınca anlıyor insan.