Mutfak Dekorasyonu Kızlar Hangi Mutfak Dolabını Tercih Etmeliyim Sizce? (Resimli)

Bencede 2. güzel.Valla bende evime mutfak yaptıracağım araştırıyorum ama lake yaptıran tüm arkadaşlarımın mutfağının çizildiğini gördüm .Başta bende gösterişi için parlak diyorum ama yok şimdi vazgeçtim.Hatta geçen sene bir tanıdık çok güzel bir ev aldı ve ev de bir hayli pahallıydı mutfağı filan birinci sınıf olmasına rağmen mutfak dolabının bir tanesinin bez iziylr çizildiini farkettim ve sordum.Valla sorma ne zormuş bunun bakımı dedi temizlik şirketine temizlettirdii halde çizilmişti belli bir kısmı.Ben o nedenle parlak mutfaktan vazgeçtim ilk andaki ihtişamının yerini çizikler alırsa paraya yazık...Ama şimdi Almanya da renkli cam kapaklı mutfak dolapları çıktı Türkiye de vardır mutlaka cam ömürlük olur...bilmiyorum naçizhane fikrim....Allah herkesin gönlüne göre versin...

ben 1.yi beğendim. daha ferah gibi geldi.2.resmideki renkler içimi baydı resmen.

Teşekkür ederim yorumun için :71:

Bencede 2. güzel.Valla bende evime mutfak yaptıracağım araştırıyorum ama lake yaptıran tüm arkadaşlarımın mutfağının çizildiğini gördüm .Başta bende gösterişi için parlak diyorum ama yok şimdi vazgeçtim.Hatta geçen sene bir tanıdık çok güzel bir ev aldı ve ev de bir hayli pahallıydı mutfağı filan birinci sınıf olmasına rağmen mutfak dolabının bir tanesinin bez iziylr çizildiini farkettim ve sordum.Valla sorma ne zormuş bunun bakımı dedi temizlik şirketine temizlettirdii halde çizilmişti belli bir kısmı.Ben o nedenle parlak mutfaktan vazgeçtim ilk andaki ihtişamının yerini çizikler alırsa paraya yazık...Ama şimdi Almanya da renkli cam kapaklı mutfak dolapları çıktı Türkiye de vardır mutlaka cam ömürlük olur...bilmiyorum naçizhane fikrim....Allah herkesin gönlüne göre versin...

Off hadi ya :50: parlaklar kullanışsız demek.. kocam hiç istemiyor parlak zaten hele ki yaptırdıktan sonra çizilme falan olursa hiçç susmazzz :52::52: yok ben vazgeçtim parlaktan :31:

yorumun için çok teşekkürler arkadaşım :71:

ben 1. mutfağı beğendim.
beniim de mutfağım yapılıyor. akrilik olucak ama çizilmeyenlerinden. hele bi bitsin paylaşıcam :66:

Ceydacigim ikiside cok güzel, kullanis olarak dolap kapaklarindaki tutma yerlerini ikinci resimde
oldugu gibi yapmani tavsiye ederim, yani gömme olsun derim :)

Ceydacigim ikiside cok güzel, kullanis olarak dolap kapaklarindaki tutma yerlerini ikinci resimde
oldugu gibi yapmani tavsiye ederim, yani gömme olsun derim :)

Sağol canım teşekkür ederim görüşünü bildirdiğin için. ben de kapakların tutma yerlerini öyle istiyorum ama onun için 500 milyon fark istiyorlar.. :59: başka yerlere de soracağız tabii

kızlar eger lakelerin boyası iyi yapılmadı ve iyi fırınlanmadıysa bi kaç yıl sonra sararma oluyor. laminant lar da süper canım düşünebilirsiniz bence çizilmiyor sararmıyor...

Genelde ikinci mutfak beğenilmiş ve sanırım çoğunluğa göre tercihiniz o olacak. =)
Mutfak şekline bakarsak evet ikincisi diyebilirdim.Her şey yerli yerinde ferah.Ama sadece dolaplara bakmak gerekirse birinci mutfak çok daha hoş.Ama bence daha hoş mutfaklar var.Eğer sipariş verilmediyse biraz daha seçeneklere bakın derim.Şimdiden hayırlı olsun. =)​

Genelde ikinci mutfak beğenilmiş ve sanırım çoğunluğa göre tercihiniz o olacak. =)
Mutfak şekline bakarsak evet ikincisi diyebilirdim.Her şey yerli yerinde ferah.Ama sadece dolaplara bakmak gerekirse birinci mutfak çok daha hoş.Ama bence daha hoş mutfaklar var.Eğer sipariş verilmediyse biraz daha seçeneklere bakın derim.Şimdiden hayırlı olsun. =)​

Mutfağın şekli deil de dolapları dikkate alarak yorum yapılmasını istiyoum açıkçası. Henüz sipariş verilmedi, yine araştırmaya devam ediyorum tabii :34: yorumunuz için teşekkür ederim :71:

Back
X