- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
tatlım ben 2.yi beğendim. dolaplarının bölmeleri falan daha modern daha güzel duruyor
hayırlı olsun evin bu arada, Allah güzel günler nasip etsin içindee![]()
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim yorumun için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ben 2.yi beğendim. dolaplarının bölmeleri falan daha modern daha güzel duruyor
hayırlı olsun evin bu arada, Allah güzel günler nasip etsin içindee![]()
2.ciye bayıldım canımm![]()
hayırlı olsun cnm evn bende ıkıncısını begendımmmm.nacizane fıkrım
ikinci resim ankastre falan çok modern çizgiler ama birinci resim benim daha çok hoşuma gitti
birincinin rengi duruşu daha hoş, birinciyi de ankastre yapın ama, inşallah mutfağınız büyüktür de şu köşeli mutfak oturma gruplarından alırsınız
hani şöyle olanlardan du resim ekleyeyim
![]()
![]()
![]()
bak bu da yuvarlak masalı, ama dikdörtgenler daha şık
![]()
Allahım şunun güzelliğine bak![]()
Kızlar 1 ay kadar sonra yeni aldığımız evimin içi yapılacak, bazı şeylere karar vermek istiyorum şimdiden. Sonradan hepsi üst üste gelmesin diye. Aşağıdaki 2 mutfağı da beğendim. Siz hangi dolap modelini tavsiye edersiniz?
Bir de şunu öğrnmek istiyorum, parlak yüzeyli mutfak kullanan arkadaşlara soruyorum özellikle; kullanımı rahat mı ve kolay temizleniyor mu.Temizlik yaparken çizilme vs oluyor mu??
Şimdiden Teşekkürler
![]()
ıkıncısı cnm sıyah lake olursa daha hos olur :))
Cnım, görüşlerin için çoook teşekkür ederim ve tabii köşe takımı örneklerin için de..Mutfağım büyk canım biz de köşe takımı düşünüyoruz inş.
![]()
bende 2.begendim ayrica .dolap yerine cekmece yapsan daha kullanisli ben o yanlisi yaptim cekmeceleri azaltim.simdi cok pismanim.birde benimde parlar iki senedide herhangi bir sorun olmadi gayet kullanisli.
inş. canım sağoltamam o zaman, mutfağın harika olacak![]()
cydcım evin hayırlı ugurlu olsun aslında 2.mutfağın şekli çok hoş L mutfakları çok begeniyorum.bence parlak olanlardan olsun silerken daha dikkatli olursun çok ihtişamlı ve güzel durur.
canım ikisi de güzel ama mesela daha uzun kulp kullanabilirsin daha modern olutor yada gizli kulplar var metal. ayrıca ocağın arkasını inox renginde değişik bir malzeme ile yapıyorlar hem ankastrelere hem de davlumbaza uyum sağlıyor. bu arada tezgahını bütçen varsa granit yaptır, özellikle siyah hem çok şık hem kullanışlı, leke tutmuyor, çizilmiyor, sararmıyor. yada dolaplarının malzemesinden yaptır. mermere gore hem şık hem de kullanışlı oluyor. naçizane fikirlerim.
ayrıca istikbal regina mutfak gibi mutfak tasarımı yapan yerlere gidip bilgisayar ortamında tasarım yaptırabilirsin fikir vermesi açısından onlar da sana fikir verirler bence bi dene derim illaki yaptırmak zorunda değilsin nasıl olsa:))) fikir kapmak için iyi olur bence
allah hayırla huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah...