Mutfak Dekorasyonu Kızlar Hangi Mutfak Dolabını Tercih Etmeliyim Sizce? (Resimli)

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Kızlar 1 ay kadar sonra yeni aldığımız evimin içi yapılacak, bazı şeylere karar vermek istiyorum şimdiden. Sonradan hepsi üst üste gelmesin diye. Aşağıdaki 2 mutfağı da beğendim. Siz hangi dolap modelini tavsiye edersiniz?

Bir de şunu öğrnmek istiyorum, parlak yüzeyli mutfak kullanan arkadaşlara soruyorum özellikle; kullanımı rahat mı ve kolay temizleniyor mu.Temizlik yaparken çizilme vs oluyor mu??

Şimdiden Teşekkürler :71::71::71::71:

ceydoşş bu ne acele bacım ya pek bi heyecanlı gördüm :1:seni mutfağın şekli belli oldumu bölünükmü duvarları ben 2.mutfağı beyendim hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur herşey:16:

Kız duvarlar falan bölündü.. Odaların şekli şemali belli yani bacım.. 1 ay sonra falan başlıcaklar ince işleri yapmaya. Valla cidden pek bi heyecanlıyım yaa istiyorum ki herşey bi anda pat diye girsin eve herşey aynı anda olsun bitsin.:60::60::60: Çok sabırsızım herhall :31:

ceyda bende 2. yi beğendim kuzu
ah ahh :97: bende istiyom:98:

2. si güzel ceydacım.güle güle oturursun inşaallah yeni evinde:nazar::nazar:.darısı başımıza inşaallah.

Çoğunluk 2.yi beğenmil ama ben 2 mutfağıda beğenmedim açıkcası tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz bence ilk önce şunu düşün bu mutfaklar seni yansıtıyormu ? yani klasikmi seversin yoksa modernmi?
Ben parlak yaptırdım dolaplarımı gayet memnnunum şu an temizliktede bir sorun yaşamıyorum.Sadece bir bezle siliyorum deterjana ihtiyaç duymadan

1.yi begenen tek ben mi varım :S mutfak şekline aldanırsam gerçi tabi ki 2. derim :)

ay 2 çok süpeeeeeerrrr:52::52::52:
bende istiyorum yaaaa:36:

sağol canım :71:
katiliyorum kizlara tabikide 2.
cok güzelll.
:38:
2. si güzel ceydacım.güle güle oturursun inşaallah yeni evinde:nazar::nazar:.darısı başımıza inşaallah.
amin canım sağolasın :38:
Çoğunluk 2.yi beğenmil ama ben 2 mutfağıda beğenmedim açıkcası tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz bence ilk önce şunu düşün bu mutfaklar seni yansıtıyormu ? yani klasikmi seversin yoksa modernmi?
Ben parlak yaptırdım dolaplarımı gayet memnnunum şu an temizliktede bir sorun yaşamıyorum.Sadece bir bezle siliyorum deterjana ihtiyaç duymadan

canım ben modern olmasını istiyorum açıkçası. bu arada mutfağım 2. fotoğraftaki kadar büyük olmayacak sadece mutfak dolaplarının modellerine bakmanızı rica ediyorum.
Parlak yüzeyli dolap istiyorum ama eşim de hemen deforme olur onlar hep parlak durmaz diyor. :44: ama sen memnunsn bunu değerlendirmeye alacağım. teşekkür ederim yorumun için :34:

1.yi begenen tek ben mi varım :S mutfak şekline aldanırsam gerçi tabi ki 2. derim :)

:71:

2. güzelmiş iyi günlerde kullan canım

çok teşekkür ederim.:71:

Ben de çoğunluk gibi 2. yi beğendim. Aman, sakın ocağa yakın yerlere raf (hatta cam kapılı dolap) yaptırtmayın derim ben. O raflara koyduğunuz herşey hemen yapış, yapış oluyor

Ben de çoğunluk gibi 2. yi beğendim. Aman, sakın ocağa yakın yerlere raf (hatta cam kapılı dolap) yaptırtmayın derim ben. O raflara koyduğunuz herşey hemen yapış, yapış oluyor

Kesinlikle haklısın canım, yorumun için çok teşekkür ederim :71:

tatlım ben 2.yi beğendim. dolaplarının bölmeleri falan daha modern daha güzel duruyor:71:
hayırlı olsun evin bu arada, Allah güzel günler nasip etsin içindee:nazar:

Back
X