Kızlar Hangi Kapı Modeli Sizce?

yarn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
53
1
36
İstanbul
Merhaba kızlar kapılarım bu modelin camsız şekli buda camlı hali cam desenini ben tasarladım kartonpiyerim de laleli ona uysun dedim. yoğun laleli ?mi az lale mi?

Bir de kapı kollarını beğenemedim henüz doğanlar kapı kolları sitesine bakıp fikir verebilirmisini?

Gerçi bikaç soru sordum kimse benimle ilgilenmedi ama yine de umut ediyorum ilgilenmenizi:kedi:

Eklentiler

• $kapı1.webp
    1.014 bayt · Görüntüleme: 193
  • $kapı2.webp
    972 bayt · Görüntüleme: 163
  • $kapı3.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 169
Ya bu resimleri bir türlü büyük koyamıyorum nasıl oluyo? bu arada saol cim cime ilgilendiğin için.

meraba canım ben ilk kapı modelini beğendim kapı kollarındada 1 ve 4 ü beğendim sana kolay gelsin canım

canım ilk kapı hoş bence..kapı kulplarından da 4 ve 5 i beğendim.....5 daha farklı bir model...değişik modelleri severim ben......

doğanlar kapı kollarında çalışıyorum:) bukadar hareketli bir kapıya sade bir kapı kolu seçmeni öneririm canım.

ben de az laleliyi begendim cnm
kapi kollari demis arkadaslar ben goremedim onun icin cvp veremicem simdilik

bence de kesinlikle lale sayısı en az olan...çünkü ne kadar çok desen o kadar göz yorucu obje...

***Reklam İçerikli Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…