- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 48
- 36
- Konu Sahibi Nermin3419
-
Rabbim kucagınıza sağ salim almayı nasip etsin. belirtileriniz sadece akıntı mıydıKızlar hayırlı akşamlar bugün tahlil sonucumu aldım ve beta hcg sonucum 108 aile hekimim düşük biraz değerin dedi ama Pazartesi tekrar bakılsın dedi zaten iki gün sonra bu değerin iki katını çıkar artar dedi .
bebek 2 veya 3 haftalık olabilir dedi aranızda böyle olan varmı ? Belki keseyi bile 2.3 haftada görünmeyebilir dedi aile hekimi bende Pazartesi kadın doğuma gidicem bakalım hayırlısıdış gebelik kimyasal gebelik felan olur diyede korkuyorum açıkçası Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklılı sıhhatli bebeğimi kucağıma almayı Rabbim göstersin
Amin inşallah kuzum benimHayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin
Çok hafif bi siliklik var sanki günün geçti miKızlar testler pozitif mi bi bakar mısınız ya
Amin canım benim inşallah Allah razı olsunşöyle söyleyimyim akıntım var yapışık beyaz ve krem arası oluyor vajinam nemli gibi devamli birde tuaf bir şeyler var karmp tarzı gibi kasıklarımda hafif bel ağrısı hafif sırtım ağrıdı canım hepsi bu kadar he birde iştahım azaldı
Bence hamilesiniz. Kan verin kesinleşir. Hayırlı olsunKızlar testler pozitif mi bi bakar mısınız ya
Bence de var gibi çok silik çizgi çok çok başlarında olabilir gebelik.birkac gün sonra tekrarlayın benceKızlar testler pozitif mi bi bakar mısınız ya
Yarın ilk idrarla yapayımBence de var gibi çok silik çizgi çok çok başlarında olabilir gebelik.birkac gün sonra tekrarlayın bence
2 günKaç gününüz var yeni galiba
Yok canım 1 gün var bide sabah tekrar yapacağım testÇok hafif bi siliklik var sanki günün geçti mi
Canim öncelikle hayırlı olsun bende ogrendigimde betam 68 di 3 gun sonra 488 olmustu korkma ben 3 gun sonra tekrar gittiğimde kesem gorundu. Herseyi hayra yor.Kızlar hayırlı akşamlar bugün tahlil sonucumu aldım ve beta hcg sonucum 108 aile hekimim düşük biraz değerin dedi ama Pazartesi tekrar bakılsın dedi zaten iki gün sonra bu değerin iki katını çıkar artar dedi .
bebek 2 veya 3 haftalık olabilir dedi aranızda böyle olan varmı ? Belki keseyi bile 2.3 haftada görünmeyebilir dedi aile hekimi bende Pazartesi kadın doğuma gidicem bakalım hayırlısıdış gebelik kimyasal gebelik felan olur diyede korkuyorum açıkçası Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklılı sıhhatli bebeğimi kucağıma almayı Rabbim göstersin
Benim de yeni, ilk gün 296 çıktı, bir gün sonra 560. Yani yükseliyor o, ilk değere bakma sen.Kızlar hayırlı akşamlar bugün tahlil sonucumu aldım ve beta hcg sonucum 108 aile hekimim düşük biraz değerin dedi ama Pazartesi tekrar bakılsın dedi zaten iki gün sonra bu değerin iki katını çıkar artar dedi .
Rabbim kucagınıza sağ salim almayı nasip etsin. belirtileriniz sadece akıntı mıydı
Ayy inşallah canım ya nette yükselmezse dış gebelik felan okudum korktum valla.Benim de yeni, ilk gün 296 çıktı, bir gün sonra 560. Yani yükseliyor o, ilk değere bakma sen.
Adetini kaç gün geçince kan verdin canım ben reglime iki gün geçe o gün kan verdimAyy inşallah canım ya nette yükselmezse dış gebelik felan okudum korktum valla.
Allah izin verirse inşallah 3 çocuğumu kucağıma alıcam ama o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun içime su serptin vallaCanim öncelikle hayırlı olsun bende ogrendigimde betam 68 di 3 gun sonra 488 olmustu korkma ben 3 gun sonra tekrar gittiğimde kesem gorundu. Herseyi hayra yor.
Çok hafif bi siliklik var sanki günün geçti mi
Kaç gününüz var yeni galiba
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeBence de var gibi çok silik çizgi çok çok başlarında olabilir gebelik.birkac gün sonra tekrarlayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?