• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamileyimmmm🤰😍😍😍

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
36
Kızlar hayırlı akşamlar bugün tahlil sonucumu aldım ve beta hcg sonucum 108 aile hekimim düşük biraz değerin dedi ama Pazartesi tekrar bakılsın dedi zaten iki gün sonra bu değerin iki katını çıkar artar dedi .
bebek 2 veya 3 haftalık olabilir dedi aranızda böyle olan varmı ? Belki keseyi bile 2.3 haftada görünmeyebilir dedi aile hekimi bende Pazartesi kadın doğuma gidicem bakalım hayırlısı 🤲 dış gebelik kimyasal gebelik felan olur diyede korkuyorum açıkçası Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklılı sıhhatli bebeğimi kucağıma almayı Rabbim göstersin🤲

Kızlar hayırlı akşamlar bugün tahlil sonucumu aldım ve beta hcg sonucum 108 aile hekimim düşük biraz değerin dedi ama Pazartesi tekrar bakılsın dedi zaten iki gün sonra bu değerin iki katını çıkar artar dedi .
bebek 2 veya 3 haftalık olabilir dedi aranızda böyle olan varmı ? Belki keseyi bile 2.3 haftada görünmeyebilir dedi aile hekimi bende Pazartesi kadın doğuma gidicem bakalım hayırlısı 🤲 dış gebelik kimyasal gebelik felan olur diyede korkuyorum açıkçası Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklılı sıhhatli bebeğimi kucağıma almayı Rabbim göstersin🤲
Rabbim kucagınıza sağ salim almayı nasip etsin. belirtileriniz sadece akıntı mıydı

Kızlar testler pozitif mi bi bakar mısınız ya

Eklentiler

• 7376196A-AE49-409E-85A5-CF6F89D0BA8C.webp
    7376196A-AE49-409E-85A5-CF6F89D0BA8C.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 110
  • 4BCF3B1A-4F75-4AB2-8706-3415336102FC.webp
    4BCF3B1A-4F75-4AB2-8706-3415336102FC.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 117
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun 🙏🥰 şöyle söyleyimyim akıntım var yapışık beyaz ve krem arası oluyor vajinam nemli gibi devamli birde tuaf bir şeyler var karmp tarzı gibi kasıklarımda hafif bel ağrısı hafif sırtım ağrıdı canım hepsi bu kadar he birde iştahım azaldı

İnşallah canım 🤲 göğüslere hassasiyet filan oluşmadı yani. Bende de aynı sekilde belirtiler var göğüs hassasiyeti de vardı. Adetime 1 gun var hassasiyet azaldı varla yok arası su an galiba hasta olucam hamilelik olsaydı agrı devam ederdi diye dusunuyorum

Canim öncelikle hayırlı olsun bende ogrendigimde betam 68 di 3 gun sonra 488 olmustu korkma ben 3 gun sonra tekrar gittiğimde kesem gorundu. Herseyi hayra yor. 🙂🙏

Benim de yeni, ilk gün 296 çıktı, bir gün sonra 560. Yani yükseliyor o, ilk değere bakma sen.

Rabbim kucagınıza sağ salim almayı nasip etsin. belirtileriniz sadece akıntı mıydı
Benim de yeni, ilk gün 296 çıktı, bir gün sonra 560. Yani yükseliyor o, ilk değere bakma sen.
Ayy inşallah canım ya nette yükselmezse dış gebelik felan okudum korktum valla.
Allah izin verirse inşallah 3 çocuğumu kucağıma alıcam ama o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️😘

Ayy inşallah canım ya nette yükselmezse dış gebelik felan okudum korktum valla.
Allah izin verirse inşallah 3 çocuğumu kucağıma alıcam ama o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️😘
Adetini kaç gün geçince kan verdin canım ben reglime iki gün geçe o gün kan verdim

Eklentiler

• E9D619D4-CA99-411B-BC92-C95376639A46.webp
    E9D619D4-CA99-411B-BC92-C95376639A46.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 46
Günaydınlar..normalde biraz daha belirginleşmesi beklenir ama geç döllenme olmuşsa idrarda belirginleşmesi çok daha uzun sürebiliyor içinizi rahatlatmak isterseniz yarın kan verin adet olmazsanız.varsa ve silik cizgi gösteriyorsa kanda en azından bir 30-40 gibi değer çıkar diye düşünüyorum emin olmanın tek yolu ya bu yada akışına bırakıp beklemek 🤗

Back
X