canım seni dünde tebrik etmek istedim ama sitedeki sorun yüzünden mesajım birtürlü ulaşmamış neyse nasip şimdiyeymiş ALlah tamamına erdirsin canım dediğini denemekle ne kaybedilirki Allahın kelamı sonuçta bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim en azından kendi adıma
merhaba kızlar dün hamile olduğumu öğrendim okadar mutluyumki anlatamam bu siteye uzun süredir üyeyim çok hayalkırıklığı yaşadığım zamanlar oldu oyüzden hemen ssizinle paylaşmak istedim.bebek isteyen arkadaşlarım nolur sabırlı olun bol bol dua edin ben 6 ay uğraştım çok kafama takıyodum bu ay hiç takmadım ve oldu
zor olduğunu biliyorum ama takmamak lazım hepinize dua edicem merak etmeyin umarım herşey iyi olur
rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım
bebeğin sana ve eşine hayırlı olsun
sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle
darısı diğer isteyen arkadaşların başına inşallaha.s.
tebrik ederim canım ..Allah kucağına almayı da nasip etsin .:teytey:.bende yeni hamileyim canım .. ikimizde nisan anneleri olucaz inşallah ...:CüvCüv::CüvCüv:
Allah bütün bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin ..
merhaba kızlar dün hamile olduğumu öğrendim okadar mutluyumki anlatamam bu siteye uzun süredir üyeyim çok hayalkırıklığı yaşadığım zamanlar oldu oyüzden hemen ssizinle paylaşmak istedim.bebek isteyen arkadaşlarım nolur sabırlı olun bol bol dua edin ben 6 ay uğraştım çok kafama takıyodum bu ay hiç takmadım ve oldu
zor olduğunu biliyorum ama takmamak lazım hepinize dua edicem merak etmeyin umarım herşey iyi olur
ttp://www.kadinlarkulubu.com/bende-hamileyim-uc-basligi-birlestirdim-baska-hamile-basligi-acmayin-t39856/index.html
burdan devam edelim lütfen.Konuyu silinmek üzere kilitliyorum.Saygıyla.