kızlar hamileyim dualarınızı bekliyorum

canlarım değerim 9 çıktı dr düşürüyosun dedi kanaman hala yok bir hafta sonra 0 bulalım dedi çok canım yanıyor çok üzülüyorum bir bilseniz neler cekiyorum amaaaa yinede ALLAHIMA şükürlerrrrrrrrr olsunki
3 yılın sonunda hamile kaldım binlerce şükürrr :14::43::43:

canlarım değerim 9 çıktı dr düşürüyosun dedi kanaman hala yok bir hafta sonra 0 bulalım dedi çok canım yanıyor çok üzülüyorum bir bilseniz neler cekiyorum amaaaa yinede ALLAHIMA şükürlerrrrrrrrr olsunki
3 yılın sonunda hamile kaldım binlerce şükürrr :14::43::43:

Canim Allah büyüktür,aglama

evet Cok sükür hamile kalabiliyorsun.

Allah tez zamanda yavrunu sana bagislasin,kucagina versin:16:

Benim henüz bir yildir hic olmadi:43:

bazen kiziyorum bazen umutlarim hat safada bazen agliyorum

bazen diyorum Allahim olacakmi bir gün?

ve diyorum ya gistim gitsede olmazsa:43:

çokkk şükürrrrrrr bunada şükürrrr ben asla nankör biri olmadım amaaaa çok üzülüyorummmm elimde dğil :14::14::14::14:

Benim henüz bir yildir hic olmadi:43:

bazen kiziyorum bazen umutlarim hat safada bazen agliyorum

bazen diyorum Allahim olacakmi bir gün?

ve diyorum ya gistim gitsede olmazsa:43:

canım benim inşş hamile kalırsın ki inanıyorum bak bana ilk gebeliğim mol gebelikti sonra olmdı bir mucize oldu kızım geldi şimdi inşşşş kızıma kardeş için 3 yıldır uğraşıyoruz bu ayda böyle oldu

canım benim inşş hamile kalırsın ki inanıyorum bak bana ilk gebeliğim mol gebelikti sonra olmdı bir mucize oldu kızım geldi şimdi inşşşş kızıma kardeş için 3 yıldır uğraşıyoruz bu ayda böyle oldu

Insallah,

olur ya olur canim bak Allah hayirli evlat kilip anali babali büyütsün var cok sükür bir kizin

Allah kaderini güzel yazsin.

Bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14:

canım ben neler cektim bir ben bir allah bilir ginede dilimden şükretmek eksik olmadı olmazda inşşş senin çok güzel iki evladın olur biri kız biri erkek inşşşş

canım ben neler cektim bir ben bir allah bilir ginede dilimden şükretmek eksik olmadı olmazda inşşş senin çok güzel iki evladın olur biri kız biri erkek inşşşş

Insallah Allah sesimizi duysun

Allah herseyin hayirlisini versin

bu konular hasas ama elimizdende dua etmekten baska bisey gelmiyor

:nazar:nasıl olduğunuzu merak ettim de 11inde kontrolünüz vardı
:nazar:yazışmalarınızdan anladığım kadarıyla maşallah iyisiniz:nazar:
çok mutlu oldum:13:
bebeğinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah
allah yardımcınız olsun:emir_bebek::16:

Son düzenleme:
canım herhalde tam okuyamadın ben malesef düşük yaptım 5 6 dr gittim bir kaçı dış gebelik dedi bir kaçı ise kimyasal rahim temiz kanamam 6 gündür var ama yoğun deil ben hamile kalabildiğime şükrettim malesef bebeğimi kaybettim canım ilgin için çok saol korunmayı düşünmüyorum

canım ne kusuru hamile hamile üzdüm seni sen nasılsın bebişin nasıl allahım kucağına sağ salim almayı nasip etsin

iyiyim allah razı olsun
seni bir an online gördüm dedim ne oldu acaba son sayfaya baktım oradan da birşey çıkaramadım
allah yardımcın olsun tez zamanda bebeğinin olduğunu müjdelersin inşallah
allah sabır versin dua edeceğim hep :17:

canım benim çok saol inşşşşşşşşşşş bu ay olmassa diyer ay bir kere hamile kaldım daha dururmuyum 3 yıldır onca tedaviye rağmen bu gecen ay tuttu artık durman dahada hırslandım ALLAHIM sana sığınıyorum ALLAHIM SEN YARDIM ET

Back