kızlar hamileyim dualarınızı bekliyorum

hazan04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
729
141
123
ben şuan adetimin 46ci günündeyim 40nünden başlayarak kan testi yaptım ilk 24 iki gün sonra 27 bir gün sonra 34 çıktı dr dış gebelikten şüpelendi bir başka dr tutunmaya calışıyordur dedi ilaç verdi 6 gün sonraya randüvüm var çok korkuyorum ne olur dualarınızı esirgemeyim bebeğim bana sım sıkı tutunsun böyle bir durum yaşayan yada duyan ne olur birşeyler yazın :43::14::14::14::14:

inşşşşş canım çok saol

Ben de bu ay öğrendim hamile olduğumu, ocakta ilk hamileliğim sonlandırıldı bebğin kalbi durduğu için, bu ay doktorum 21.gün yapılan testi istedi sonuç 3.23 çıktı bu değerle hamile kalman zor, ilaç tedavisine başlarız dedi ama hamileyim işte bende inanamıyorum ilk kaybımdan sonra yıkılmıştım, bi de 1 sene sonra hamile kalmıştım yine 1 sene beklerim sandım Allah senin dualarını da cevapsız bırakmaz canım üzme kendini

ben şuan adetimin 46ci günündeyim 40nünden başlayarak kan testi yaptım ilk 24 iki gün sonra 27 bir gün sonra 34 çıktı dr dış gebelikten şüpelendi bir başka dr tutunmaya calışıyordur dedi ilaç verdi 6 gün sonraya randüvüm var çok korkuyorum ne olur dualarınızı esirgemeyim bebeğim bana sım sıkı tutunsun böyle bir durum yaşayan yada duyan ne olur birşeyler yazın :43::14::14::14::14:

allah yardımcınız olsun stress yapmayın olur mu? bebeğiniz sıkıca tutunsun size inşallah

inşşşş tutunur çok saolun hamilesiniz sanırım ne olur dua edin allah kucağınıza almayı nasip eylesin

mesajı okuduğğumdan beri her gördüğümde dua ediyorum allah yardımcınız olsun sizde bana dua edin lütfen

inşallah canım hayırlısıyla, bebeğin sana sen bebeğine sıkı tutun, allah yardımcınız olsun, iyi haberlerini bekliyoruz, banada dr ilk öğrendiğimde progestan vermişti, eve gelip prospektüsünü okuduğumda 45 dakıka hiç durmadan ağladım, bak şimdi 5,5 aylık hamileyim, allah sanada bu günleri göstersin inşallah. gönlünü ferah tut.

cevaplıyan arkadaşlar çok saolun hala bekliyorum cumartesi dr gitcem beli olcak dualarınızı bekliyorum sizler yavrularınıza allahın izniyle sağ sağlim kavuşursunuz inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
sende inşşşşşşş ben şuan dua etmekten başka birşey yapamıyorum

kızlar daha 4 gün var dr gitmeme bu arada hala kanama falan yok sevineyimmi dış gebelik olabir edişeleneyimmi bilmiyorum okuyan herkesden bir dua ne olur çok zor durumdayım daha öncede mol gebelik gecirdim allaha şükür bir kızım var ikinciyi çok istedik 3 yıldırda tedavi görüyorum evimden çok hastanelerdyim

çok geçmiş olsun canım .Allah tamamına erdirir inş.Bebişini kucağına almayı nasip eder rabbim.
benimde düşük tehlikem var ama hepimiz inanan kişileriz eğer allah nasip ederse doğar yoksa 9 ay 10 gün taşırızda yinede nasibi yoksa olmaz .inşallah rabbim nasip etmiştir. dualarımız bütün hamileler için.

burda çoğumuzun yüreyindeki acı aynı bizi bizden başka kim anlar allah sizlerden razı olsun inşşşşşşş bebeğime kavuşurum

öncelikle dayanabilip başka dr a gitmediğin için çokk tebrik ederim bu sitede neleri okuyoruzki asla olmaz diyenlerin bebeği oluyor düşçek denen bebekler düşmüyor o yüzden içini çok ferakh tut dr lar hemen en kötüsünü söylüyolar insana banada kese boş olabilir demişti üstelik geç döllenme falanda değil yanlış bakmışlar günüme inşallahki bebeğin seninledir ve onun büyüyüşünü göreceksindir her şey Allahın takdiri umarım hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlar rabbim dualarım hepimizle....

Back