Kızlar hamilemiyim

Annemmmmmm
Bilmiyordum beklediğini istediğini ben sana dua etmez miyim tam ezan okunuyor şu an inşallah isteyen hak eden herkesin kucağı dolar
Kız çooookkk uzun zamandan beri isteyenlerdenim. İkiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla 1.5 sene önce. Ayyy nee güzelllll inşallah canım kimşn duası kabul olacağı belli olmaz

Kız çooookkk uzun zamandan beri isteyenlerdenim. İkiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla 1.5 sene önce. Ayyy nee güzelllll inşallah canım kimşn duası kabul olacağı belli olmaz
Bilmiyordum aşkım konu yada paylaşımına hiç denk gelmedim demekki benim göbek adım moral motivasyon hiç canını sıkma hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallah

Bilmiyordum aşkım konu yada paylaşımına hiç denk gelmedim demekki benim göbek adım moral motivasyon hiç canını sıkma hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallah
Kanularım falan da var sen denk gelmedin demek ki. Yaaa canım yaa çok iyi kalplisin gerçekten inşallah nasip olur

Merhaba sizinle temmuz agustos gebelik planlayanlar grubunda tanismistik, daha bugun aklima geldiniz ne yapti acaba hamile kaldi mi diye dusunmustum. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsiniz

Aaa evet hatırladım canım
Beni hatırlamana da çok sevindim ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah nasip olursende hamileydin galiba sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Merhaba sizinle temmuz agustos gebelik planlayanlar grubunda tanismistik, daha bugun aklima geldiniz ne yapti acaba hamile kaldi mi diye dusunmustum. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…