- 23 Nisan 2023
- 433
- 54
- 36
- Konu Sahibi Pembe minikler
Olursa 2. Ins
Olabilir hakkınız da hayırlısı olsun ilk gebeliğiniz mi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir hakkınız da hayırlısı olsun ilk gebeliğiniz mi olacak
Benimde öyle 4 gun gecikti bugün kan testiyle dün idrar testiyle öğrendimOlursa 2. Ins
Cok GÜZEL masaaalh benim göğsüm cok aciyinca suphelendim adet oncesi sadece biraz hassas olurdu simdi neredeyse yumurtlamadan beri sanci çekiyorum test yaptim umitledim dunde yapmistim kaset o da silik ciktiBenimde öyle 4 gun gecikti bugün kan testiyle dün idrar testiyle öğrendim
Oda boyledydi
Elinde varsa yap zaten varsa sabah akşam farketmiyor ben akşam yapmıştımYapayim mi kaset test yarini bekleyeyim mi
Anladım adet gecikmenizi bekleyinBoyle tertmemiz cikti.silik bile dun ayni markada silik.cikti simdi hangisi dogru bunalrin
Cnm Bnm Bu sabah uyandığımda Pembemsi Akintim Devam Ediyor dun kesilir gibi oldu ama ağrım yok acile gitsem birsey yaparlar mi Normal mi 4 haftalıkHayırlısı olsun hamilesiniz
Bugün pazar nöbetçi eczane bulman lazımBen yeni test almamak icin kendimi zor tutuyorum
Bence normal canım yerleşme kanaması pembe akıntı gibi geliyor olabilir diye düşünüyorum. Lütfen acile git ve içini rahatlar bir an önceCnm Bnm Bu sabah uyandığımda Pembemsi Akintim Devam Ediyor dun kesilir gibi oldu ama ağrım yok acile gitsem birsey yaparlar mi Normal mi 4 haftalık
Evet değer gayet normal ancak herhangi bir hastanenin acilinde 2 günde bir kan verebilirsiniz4 gün gecikmeye normal mi bu değer salı günü randevu aldım
Merhaba inşallah herşey yolundadır benimde pembe lekelenmem oluyor sürekli beta 106 çıktı 2 gün evvel nasıl ilerledi süreciniz yardımcı olabilir misiniz?Kizlar Merhaba dünden beri toz pembe rengin de az bi akıntım var ama bugün 3 kere test yaptım böyle çıktı anında yapar yapmaz adet takvimine göre adetim 2 gün gecikti geçen ayın 2 de oldum 9 da bitti