Kızlar hamilemiyim

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
911
261
23
IMG_6829.jpeg
Adetim 2 gün gecikti test yaptım böyle çıktı ilk dakikada

Annemmmmmm🥹
Bilmiyordum beklediğini istediğini ben sana dua etmez miyim tam ezan okunuyor şu an inşallah isteyen hak eden herkesin kucağı dolar🙏🥹♥️♥️♥️
Kız çooookkk uzun zamandan beri isteyenlerdenim. İkiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla 1.5 sene önce. Ayyy nee güzelllll inşallah canım kimşn duası kabul olacağı belli olmaz🥹🥹🙏🙏

Kız çooookkk uzun zamandan beri isteyenlerdenim. İkiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla 1.5 sene önce. Ayyy nee güzelllll inşallah canım kimşn duası kabul olacağı belli olmaz🥹🥹🙏🙏
Bilmiyordum aşkım konu yada paylaşımına hiç denk gelmedim demekki benim göbek adım moral motivasyon hiç canını sıkma hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallah 🙏🏻♥️

Bilmiyordum aşkım konu yada paylaşımına hiç denk gelmedim demekki benim göbek adım moral motivasyon hiç canını sıkma hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallah 🙏🏻♥️
Kanularım falan da var sen denk gelmedin demek ki. Yaaa canım yaa çok iyi kalplisin gerçekten🥰 inşallah nasip olur🙏

Merhaba sizinle temmuz agustos gebelik planlayanlar grubunda tanismistik, daha bugun aklima geldiniz ne yapti acaba hamile kaldi mi diye dusunmustum. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsiniz🙏

Aaa evet hatırladım canım😊
Beni hatırlamana da çok sevindim ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah nasip olur🙏sende hamileydin galiba sağlıcakla kucağına alırsın inşallah🤲🥰
Merhaba sizinle temmuz agustos gebelik planlayanlar grubunda tanismistik, daha bugun aklima geldiniz ne yapti acaba hamile kaldi mi diye dusunmustum. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsiniz🙏

X