- 9 Mayıs 2024
- 911
- 261
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testiniz pozitif gözüküyor. Kan ile netlestirebilirsiniz. Bu arada markası neydi?Eki Görüntüle 3503543 Adetim 2 gün gecikti test yaptım böyle çıktı ilk dakikada
Testin markası ne canım pozitif duruyorEki Görüntüle 3503543 Adetim 2 gün gecikti test yaptım böyle çıktı ilk dakikada
Şuan hastanedeyim bakalımTestin markası ne canım pozitif duruyor
Ayy çok güzel hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. Hemen çıkıyor mu sonuçŞuan hastanedeyim bakalım
Bende heyecanlandım kızzz bize de haber verAyy çok güzel hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. Hemen çıkıyor mu sonuç
Böyle uzun süre uğraşıp olanları görünce çok mutlu oluyorum. Kendime dair umudum artıyorBende heyecanlandım kızzz bize de haber ver
AnnemmmmmmBöyle uzun süre uğraşıp olanları görünce çok mutlu oluyorum. Kendime dair umudum artıyor
Kız çooookkk uzun zamandan beri isteyenlerdenim. İkiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla 1.5 sene önce. Ayyy nee güzelllll inşallah canım kimşn duası kabul olacağı belli olmazAnnemmmmmm
Bilmiyordum beklediğini istediğini ben sana dua etmez miyim tam ezan okunuyor şu an inşallah isteyen hak eden herkesin kucağı dolar
Bilmiyordum aşkım konu yada paylaşımına hiç denk gelmedim demekki benim göbek adım moral motivasyon hiç canını sıkma hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallahKız çooookkk uzun zamandan beri isteyenlerdenim. İkiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla 1.5 sene önce. Ayyy nee güzelllll inşallah canım kimşn duası kabul olacağı belli olmaz
Kanularım falan da var sen denk gelmedin demek ki. Yaaa canım yaa çok iyi kalplisin gerçekten inşallah nasip olurBilmiyordum aşkım konu yada paylaşımına hiç denk gelmedim demekki benim göbek adım moral motivasyon hiç canını sıkma hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallah
İnşalllahhh Allahım duy sesimiziKanularım falan da var sen denk gelmedin demek ki. Yaaa canım yaa çok iyi kalplisin gerçekten inşallah nasip olur
sonuc cikti mii ben de merak ettimmmŞuan hastanedeyim bakalım
İnşallah canım inşallah güzel haberini bekliyorumKızlar bekliyorum şarjım 2 bana dua edin inşallah kanda da görürüm 1 yıldır bekliyorum sizinle hemen paylaşayım
İnşallah güzel haberler verirsinKızlar bekliyorum şarjım 2 bana dua edin inşallah kanda da görürüm 1 yıldır bekliyorum sizinle hemen paylaşayım
Sonucun çıktı mı canımKızlar bekliyorum şarjım 2 bana dua edin inşallah kanda da görürüm 1 yıldır bekliyorum sizinle hemen paylaşayım
Merhaba sizinle temmuz agustos gebelik planlayanlar grubunda tanismistik, daha bugun aklima geldiniz ne yapti acaba hamile kaldi mi diye dusunmustum. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsiniz❤Kız çooookkk uzun zamandan beri isteyenlerdenim. İkiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla 1.5 sene önce. Ayyy nee güzelllll inşallah canım kimşn duası kabul olacağı belli olmaz
Merhaba sizinle temmuz agustos gebelik planlayanlar grubunda tanismistik, daha bugun aklima geldiniz ne yapti acaba hamile kaldi mi diye dusunmustum. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsiniz❤