sarinin Guru Kayıtlı Üye 17 Ekim 2008 162 20 22 Ağustos 2009 Konu Sahibi sarinin #1 kızlar bende 13-2 hamileyim ikili test için bu hastanelerin ikisine de gittim? merak ettim bendden başka giden var mı memnun musunuz fikirleriniz benim için önemli :)) allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
kızlar bende 13-2 hamileyim ikili test için bu hastanelerin ikisine de gittim? merak ettim bendden başka giden var mı memnun musunuz fikirleriniz benim için önemli :)) allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
sarinin Guru Kayıtlı Üye 17 Ekim 2008 162 20 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi sarinin #2 arkadaşlar kimse gitmedi mi ya ethicada tahibe hanım bide yaşar hastanesinde süheyl bey bu doktorlara muayene olan yok mu
arkadaşlar kimse gitmedi mi ya ethicada tahibe hanım bide yaşar hastanesinde süheyl bey bu doktorlara muayene olan yok mu
taburcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 758 0 46 5 Eylül 2009 Konu Sahibi sarinin #3 hayrissh .!.: arkadaşlar kimse gitmedi mi ya ethicada tahibe hanım bide yaşar hastanesinde süheyl bey bu doktorlara muayene olan yok mu Genişletmek için tıkla... Ben Tahibe Hanım'a gidiyorum bende 11+3'üm testlerim 12 Eylülde olacak. Dokorumdan memnunum.
hayrissh .!.: arkadaşlar kimse gitmedi mi ya ethicada tahibe hanım bide yaşar hastanesinde süheyl bey bu doktorlara muayene olan yok mu Genişletmek için tıkla... Ben Tahibe Hanım'a gidiyorum bende 11+3'üm testlerim 12 Eylülde olacak. Dokorumdan memnunum.