Kizlar hamilelikte anneler bebeginin cinsiyeti hisseder mi sizce

Ben hissedemedim belki çok kız istediğimden hep kız hissettim doktor 14+5 te erkeğe benziyor simdilik böyle diyelim dedi net konuşmadı ama erkektir tabi yavas yavas erkek fikrine alışmaya çalışıyorum

Ay gercekten halen yenimi gosterdi bak sen su minige nasilda gizemli bi bebek : allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cinsiyeti ne peki
Amin inşallah hepimize Allah razı olsun. Erkekmiş ama dediğim gibi 19 haftadan sonra öğrendik. Normalde erkek çabuk belli eder diyorlar ama bizimki pek nazlı. Detaylı usg ye gittik yine hep eli ile yüzünü kapatmaya çalıştı

Gercekten nazli ama sinir bozucu olur heralde 5 ayda cinsiyetini gostermesi dogduktan sonra oyle olursa allah yardimcin olsun vala

Gercekten nazli ama sinir bozucu olur heralde 5 ayda cinsiyetini gostermesi dogduktan sonra oyle olursa allah yardimcin olsun vala
Ben de öyle diyorum. Bu şimdiden böyleyse doğunca vay halimize. Tripkolik bi oğlan geliyo inşallah
İnan 16 haftalıkken doktorun alabildiği 1 tane görüntü var ultrason ile. Tamamen sırtı dönük popoyu devirmiş yatıyor. Başı ve omurgası görünüyor o kadar. Yani bu kadar tavır yapılır ancak

Bence his değil de istemekle alakalı oda sansa tutuyor
Bende hep kız kız kız dedim kızım olucak nasipse ama aynı sekilde olan konusan hisseden bi arkadasımın oglu oldu

Bence his değil de istemekle alakalı oda sansa tutuyor
Bende hep kız kız kız dedim kızım olucak nasipse ama aynı sekilde olan konusan hisseden bi arkadasımın oglu oldu
Banada istemek degilde hissetmek gibi geliyor cunku kizimda hic bu kadar ustune dusmemistim erkek diye onda hep kiz hissettim oylede oldu ama bunda bilmiyorum ogrendigimden beri erkek diyorum bakalim :)

Ya bu post eski.ama.denk geldim yazmak.istedim.gercekten benimde bı kızım var çok.sukir smdi 2.ye hamileym.ve başından beri erkek hissedyrm oyleki 19.haftadyim.doktor kız dedi ve benim.kizim.diyesim bile.gelmiyor sanki erkek o biliyrm ne bilim.degisik.bi his ama sizce değişme ihtimali olabilirmi.hamileligimn başından beride hep erkek bebek goruyrm rüyalarımda .tabi öncelikli sağlıklı olması temennim.ama erkek olursada çok sevinrm gerçekten. Yanılma.olabilirmi acaba

Olmaz bence, yani zor.
İkincide devreye duygularda girdiği için hisler yanılıyor bence..

Kesin kz hep kz hissettim. rüyalarımda kızım olduğunu gördüm erkek oldu bir süre kızım diye sevdim hatta..

Olmaz bence, yani zor.
İkincide devreye duygularda girdiği için hisler yanılıyor bence..
Aynen oda olabilir aslında illaki.insan olmayanı istiyor etkileniyrz demkki hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağlıkla gelsinler bebisler

Merhaba canım, bende ikinciye gebeyim ilkim erkek ikincisine 11 haftalıkken kız dendi 12 de başka ve güvendiğim bir doktor kesin kız diyip dış dudaklarını gösterdi bende gerçekten gördüm ne hikmetse ve artık kendimi kesin kıza hazırlamalıyım dedim 13 de başka bi doktora gittim kesin kız dedi artık daha emin oldukları için isim düşünüp gittim bir sürü kıyafet aldım ama içimden hiç kızım diyesim gelmiyordu hatta ben doğunca inanacağım kız olduğuna diyordum, 16 da doktor erkeğe dönmüş dedi şok oldum üzülmedim ama burkuldum sanki alışmıştım inanmadım başka doktora gittim kesin erkek dedi son olarak detaylıda su götürmez bi gerçekle erkek alıştır kendini dedi ama ben baştan erkek hissediyordum zaten

Ayy ciddenmi cnm yaa bide ne kadar kesin konuşmuşlar sasrdm gercktn ama senin hislerin yaniltmamis seni demkki cok sevindim inanki benimde öyle kizimm diye sevesim gelmiyor sanki erkek gibi geliyor hala artık bakalım bende ne zman kabullenrim bilmem Ama hislerim hala erkek olduğunu düşünüyorum bizim bile bakmiyrm kız olarak inş zorlanmamm sonradan kızsa isim konusunda sağlıkla gelsin artık inşallah merakla bekliyrm doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…