- 22 Mayıs 2019
- 72
- 29
-
- Konu Sahibi Emina cebeci
Şimdi biz 5 senedir istiyorduk olmuyordu ama... Hep kızim olacak kizim olacak diyordum hani kiz olacak diye tutturmuyordum ama kizi daha cok istiyordu. Tabiki saglikli olmasi oncelikti.
Sonra tup bebekle hamile kaldim ilk kaldigim gunden beri cevremdeki herkes erkek hissediyoruz dedi. Kendimi kiza cok alistirdigim icin birde bir tanidigim erkek olacak benim cocugum diye tutturup kiz dogurunca dogal olarak bende bir erkek secenegi de dogdu.
Ve kendimi erkek diye bir secenegine de alistirdim. Ama hicbirsey hissetmiyordum.
Ama esimle konusurken oglumuz askere giderken , ya da doktor erken dedi diyecegime erkek dedi diyerek çok fazla erkek cikti agzimdan...
10.haftadaydim doktor kontrolum vardi ultrasonda onu gorur gormez erkek bu...! Dedim ama icimden. Cok ilginc hicbir cikinti yoktu sadece sekli duruşu erkege cok benziyordu. 12.haftada oglumuz olacagini ogrendik.
Yani bence hisseder. Umarim da öyledir. Allah gonlunuze gore versin
Saglikli olsun tabiki oncelikle bir kizim var sadece birde erkek evladın tadını almak istiyorum bana kiza benziyor dedi doktora donup dedim hatta bence erkek ama o kiza cok benziyor dedi bakalim daha belkide yaniliyorum ama oyle hissediyorum :)
Sizinki cok erken gostermis ama kendini masallah pasaya :))Şimdi biz 5 senedir istiyorduk olmuyordu ama... Hep kızim olacak kizim olacak diyordum hani kiz olacak diye tutturmuyordum ama kizi daha cok istiyordu. Tabiki saglikli olmasi oncelikti.
Sonra tup bebekle hamile kaldim ilk kaldigim gunden beri cevremdeki herkes erkek hissediyoruz dedi. Kendimi kiza cok alistirdigim icin birde bir tanidigim erkek olacak benim cocugum diye tutturup kiz dogurunca dogal olarak bende bir erkek secenegi de dogdu.
Ve kendimi erkek diye bir secenegine de alistirdim. Ama hicbirsey hissetmiyordum.
Ama esimle konusurken oglumuz askere giderken , ya da doktor erken dedi diyecegime erkek dedi diyerek çok fazla erkek cikti agzimdan...
10.haftadaydim doktor kontrolum vardi ultrasonda onu gorur gormez erkek bu...! Dedim ama icimden. Cok ilginc hicbir cikinti yoktu sadece sekli duruşu erkege cok benziyordu. 12.haftada oglumuz olacagini ogrendik.
Yani bence hisseder. Umarim da öyledir. Allah gonlunuze gore versin
Sizinki cok erken gostermis ama kendini masallah pasaya :))
Benim kiz olacak sanirim erkek olsaydi gosterirdi diye dusundum suan seninki bak hemen soylemis :)Benim doktorum çogu kişiye 12.haftada söyledi... 11.haftada soyledigi bile oldu..
Tabi istisnalar haric arkadasima 15.haftasinda soyledi cunku kiz gostermemiş
Kacinci haftada cinsiyetini ogrendin canim vala bende oglum olacak diyorum hatta kiz dediginde doktor bence erkek diye tepki verdim banada oyle geliyoki anneler hisseder diye kontrlmde belli eder heralde 16 haftada bakalim :)Ben nedense hep erkek olacak diye hissediyordum. Daha hamile olduğumu öğrenmeden bile ilk çocuğum erkek olacak diyordum.
Hamile olduğumu öğrendim, 2 hafta öncesine kadar cinsiyetini göremedi doktor. Herhalde yanıldım, kız olacak, erkek olsaydı gösterirdi dedim.
Randevusuz bi muayene gerekti, rahatsızlandım. Tesadüfen erkek olacağını öğrendim
Yanılma payı var mı diye sordum, doktor çok net belli dedi. Yani insan hissediyor galiba
Benimki suan bi benzetme ama doktor tecrubeli diye acaba mi diyorum kiz mi tabiki halen daha erkek hissediyorum insallah yanilmam bi kizim var erkek evladin tadinada bakarim :)Ben hissetmiştim..
Kız çocuğuna daha yakın olmama rağmen içime erkek doğuyordu. Nitekim erkekti melek yavrum
Benim kiz olacak sanirim erkek olsaydi gosterirdi diye dusundum suan seninki bak hemen soylemis :)
Kesinlikle hisseder bence. Ben hamileligimde birden kiz kiyafetleri ve resimlerine bakmaya baslamistim. Ve Allah bana kiz evlat verdi.Merhaba anneler ve hamis anneler :)
Size merak ettigim bir konuyu sormak istiyorum suan 13 haftalik hamileyim ve 2 cocugum ilk kizimda hamilelikte cinsiyetini hep kiz diye tahmin ediyordum icime oyle doguyodu yani dogruda cıktı tesadufmu annelik ic güdüsü mu bilmiyorum ama şuanda hamileyim ve ogrendigimden beri erkek hissediyorum ama doktorum kiza benziyor dedi ve halen icimde erkek hissi var sizce anneler hisseder mi yoksa benmi yanlis düşünüyorum birde ruyamda erkek bebek gordum ama tam tersi olur diyolar başına gelen varmi
Ben yaklaşık iki hafta önce öğrendim. 21+1 şu an. O zaman 19+3 falandı galiba.Kacinci haftada cinsiyetini ogrendin canim vala bende oglum olacak diyorum hatta kiz dediginde doktor bence erkek diye tepki verdim banada oyle geliyoki anneler hisseder diye kontrlmde belli eder heralde 16 haftada bakalim :)
Ay gercekten halen yenimi gosterdi bak sen su minige nasilda gizemli bi bebek :Ben yaklaşık iki hafta önce öğrendim. 21+1 şu an. O zaman 19+3 falandı galiba.
Öncesinde 16 haftada kontrolüm vardı, o gün kesinlikle göstermedi. Belki doktor tahmin ettiyse de net göremediği için bii şey demedi.
Bugün detaylı ultrason a gittik, yine pek nazlıydı
Evet bende cok duyuyorum kiz diyip sonradan yok erkekmis diyen doktorlari ama bakalim belki ben erkek evladi suan istiyorum diye tam tersi olurAynen doktorumda öyle dedi erkek organini gordugumuz icin erkek diyoruz dedi. Ama kizda kiz organi gordugumuz icin degil erkek organi yoksa kiz diyoruz dedi... ee bu da zaman aliyormus. 16.haftaya kadar devam ettigi icin cinsiyet organlari erkek organi yoksa kiz diyoruz dedi.
Allah size bagislasin kacinci haftada ogrendiniz cinsiyetiniBizde 4 sene sonunda tup bebek ile hamile kaldık. Koydukları ilk gün esime dedim oglumuz olacak bak görürsün. Esim kız kardeşi yok oda bence kız dedi ama supriz oğluşumuz olacak ınslalah hayırlıca Rabbim nasip ederse. Bence hissediyor anneler içindeki minigin cinsiyetini
Ayy tabiki hayirli evlat saglikli olsun hic önemli degil ama halen daha oglum olacak diye düşünüyorum sadece doktorun demesiyle acaba mi kiz diye aradada dusunmuyor degilum allah herkesin gonlune gore versin cok şükürKesinlikle hisseder bence. Ben hamileligimde birden kiz kiyafetleri ve resimlerine bakmaya baslamistim. Ve Allah bana kiz evlat verdi.Ne olursa olsun Allah hayirlisini versin.Sizlere bagislasin simdiden
Evet bende kizimda esim erkek diye tahmin ediyordu yok kiz diyordum suan o kizim olacak diyor bu seferde ben erkek olacak diyorum insallahda yanilmam ama bana gorede anneler hisseder anne olmak kolaymiBen iki oğlumda da erkek olacaklarindan çok emin olarak hissediyordum sanki baştan beri biliyor gibiydim ilginç ama biz hep konuşurken bile oğlanları birlikte sünnet ettiririz falan diyorduk..12.haftada söyledi doktorumuz ikisinide kesin bir şekilde erkek dedi..Bence anneler hissediyor ben hissetmiştim :)