• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HAMİLELİKMİ SİZCE

Olabilir de olmayabilir de.Kimse kesin bişey diyemez.En doğrusu test yapmak yada kan vermek.Allah tez zamanda gönlünüze göre versin 🙏

Yerleşme kanaması oranı bile kişiden kişiye değişebilir kendinize göre kıyaslamayın.
Yanlış anlamazsanız sadece merak ettim 2.5 sene korunmasız süre ise uzun değil mi acaba kontrole gittiler mi hiç?

En güzeli sabah ilk idrarla bir test yapsın, inşallah doğru zaman ise çift çizgi görür ♥️ sonucu bizimle de paylaş 🌸

Yerleşme kanaması oranı bile kişiden kişiye değişebilir kendinize göre kıyaslamayın.
Yanlış anlamazsanız sadece merak ettim 2.5 sene korunmasız süre ise uzun değil mi acaba kontrole gittiler mi hiç?

En güzeli sabah ilk idrarla bir test yapsın, inşallah doğru zaman ise çift çizgi görür ♥️ sonucu bizimle de paylaş
evet baktırdık ama hiç bir sorun yok dedi doktorlar infertilite ye yônlendirdiler rahim yumurtaliklar hersey normal dedi , test yaptık testinde çokk ince ışıkta görülebilen bi çizgi cikti 5 dk sonra kuruma çizgisidir diye ümit vermek istemedim 1 hafta daha geçsin adetinden kan vermeye götürücem

benim durumuma benziyor yaşadığıda ama bilemedim ben benimkine göre bir tık fazlaydı kanaması normalde nasıl kanaması olur hiç görmedim ama kendimden örnek verirsem adet kanaması gibi yoğun bi kan değildi ben benzetemedim adete. sizce yerleşme kanaması olabilirmi gelinimizde hamilemidir🤭 halamı oluyorum sizce
İnşallah hala oluyorsundur. Gelininizin kanama özelliklerinden (Görümce olarak gayet iyi bir samimiyet bunları aranızda paylaşmanız :KK5:) hamile olabileceğine seviniyorsunuz. Hadi lütfen bir gebelik testi alıp gelininizle birlikte yapın, sonucu bize de söyleyin. 😍😍

İnşallah hala oluyorsundur. Gelininizin kanama özelliklerinden (Görümce olarak gayet iyi bir samimiyet bunları aranızda paylaşmanız :KK5:) hamile olabileceğine seviniyorsunuz. Hadi lütfen bir gebelik testi alıp gelininizle birlikte yapın, sonucu bize de söyleyin. 😍😍
her zaman iyi olmak güzeldir😊 test yaptık

Eklentiler

• InShot_20220828_004912358.jpg
    InShot_20220828_004912358.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 131
bu sekilde çıktı kızlar bekliyoruz bakalım dua edin. sadece bizmi görebildik bilmiyorum sizde görebiliyorsunuzdur inşallah

10 dk bile değildir bekleme süremiz ama cizgi kuruyunca silindi ilk 2 saat gözüküyordu sonra silindi
Bence silinmesi önemli değil. Çizgi zaten çok silik olduğu için kurumayla birlikte görüntü bozulmuştur. Başka bir test daha mı deneseniz acaba. Ya da kan vermesi çok iyi olurdu gitme imkanınız varsa

kızlar merhaba.
GELİNİMİZİ ADINA BİR SORU SORMAK İSTİYORUM.
Kızlar gelinimiz de benim gibi bebek istiyor ama olmuyor onunda 2 bucuk senedir
adetine 2 gün kala açık kırmızı renkli kanaması adet kanamasından az bahsedilen yerleşme kanamasından birazcıkta fazla olmuş ve 1 gün sürmüş 2ci günün sabahı kahve rengi çok az az lekelenmeye dönmüş 3 cü günü dolmadan bitmiş, ben hamileyim benim durumuma benziyor yaşadığıda ama bilemedim ben benimkine göre bir tık fazlaydı kanaması normalde nasıl kanaması olur hiç görmedim ama kendimden örnek verirsem adet kanaması gibi yoğun bi kan değildi ben benzetemedim adete. sizce yerleşme kanaması olabilirmi gelinimizde hamilemidir🤭 halamı oluyorum sizce
Kimse burdan teşhis koyamaz, kan versin şüpheleniyorsa

Back