Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR HAMİLELİKMİ SİZCE
- Konu Sahibi solmelegi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik belirtileri mi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Yerleşme kanaması oranı bile kişiden kişiye değişebilir kendinize göre kıyaslamayın.
Yanlış anlamazsanız sadece merak ettim 2.5 sene korunmasız süre ise uzun değil mi acaba kontrole gittiler mi hiç?
En güzeli sabah ilk idrarla bir test yapsın, inşallah doğru zaman ise çift çizgi görür sonucu bizimle de paylaş
Yanlış anlamazsanız sadece merak ettim 2.5 sene korunmasız süre ise uzun değil mi acaba kontrole gittiler mi hiç?
En güzeli sabah ilk idrarla bir test yapsın, inşallah doğru zaman ise çift çizgi görür sonucu bizimle de paylaş
amin canım inşallahOlabilir de olmayabilir de.Kimse kesin bişey diyemez.En doğrusu test yapmak yada kan vermek.Allah tez zamanda gönlünüze göre versin
Yerleşme kanaması oranı bile kişiden kişiye değişebilir kendinize göre kıyaslamayın.
evet baktırdık ama hiç bir sorun yok dedi doktorlar infertilite ye yônlendirdiler rahim yumurtaliklar hersey normal dedi , test yaptık testinde çokk ince ışıkta görülebilen bi çizgi cikti 5 dk sonra kuruma çizgisidir diye ümit vermek istemedim 1 hafta daha geçsin adetinden kan vermeye götürücem
- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
İnşallah hala oluyorsundur. Gelininizin kanama özelliklerinden (Görümce olarak gayet iyi bir samimiyet bunları aranızda paylaşmanız ) hamile olabileceğine seviniyorsunuz. Hadi lütfen bir gebelik testi alıp gelininizle birlikte yapın, sonucu bize de söyleyin.benim durumuma benziyor yaşadığıda ama bilemedim ben benimkine göre bir tık fazlaydı kanaması normalde nasıl kanaması olur hiç görmedim ama kendimden örnek verirsem adet kanaması gibi yoğun bi kan değildi ben benzetemedim adete. sizce yerleşme kanaması olabilirmi gelinimizde hamilemidir halamı oluyorum sizce
her zaman iyi olmak güzeldir test yaptıkİnşallah hala oluyorsundur. Gelininizin kanama özelliklerinden (Görümce olarak gayet iyi bir samimiyet bunları aranızda paylaşmanız ) hamile olabileceğine seviniyorsunuz. Hadi lütfen bir gebelik testi alıp gelininizle birlikte yapın, sonucu bize de söyleyin.
Eklentiler
- 26 Kasım 2020
- 500
- 645
- 53
Eğer ilk beş dkda bakılmışsa gözüküyorr, hayırlı olsun kan verin.her zaman iyi olmak güzeldir test yaptık
10 dk bile değildir bekleme süremiz ama cizgi kuruyunca silindi ilk 2 saat gözüküyordu sonra silindiEğer ilk beş dkda bakılmışsa gözüküyorr, hayırlı olsun kan verin.
- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Bence silinmesi önemli değil. Çizgi zaten çok silik olduğu için kurumayla birlikte görüntü bozulmuştur. Başka bir test daha mı deneseniz acaba. Ya da kan vermesi çok iyi olurdu gitme imkanınız varsa10 dk bile değildir bekleme süremiz ama cizgi kuruyunca silindi ilk 2 saat gözüküyordu sonra silindi
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
Kimse burdan teşhis koyamaz, kan versin şüpheleniyorsakızlar merhaba.
GELİNİMİZİ ADINA BİR SORU SORMAK İSTİYORUM.
Kızlar gelinimiz de benim gibi bebek istiyor ama olmuyor onunda 2 bucuk senedir
adetine 2 gün kala açık kırmızı renkli kanaması adet kanamasından az bahsedilen yerleşme kanamasından birazcıkta fazla olmuş ve 1 gün sürmüş 2ci günün sabahı kahve rengi çok az az lekelenmeye dönmüş 3 cü günü dolmadan bitmiş, ben hamileyim benim durumuma benziyor yaşadığıda ama bilemedim ben benimkine göre bir tık fazlaydı kanaması normalde nasıl kanaması olur hiç görmedim ama kendimden örnek verirsem adet kanaması gibi yoğun bi kan değildi ben benzetemedim adete. sizce yerleşme kanaması olabilirmi gelinimizde hamilemidir halamı oluyorum sizce
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
Bence de kan tahlili verin10 dk bile değildir bekleme süremiz ama cizgi kuruyunca silindi ilk 2 saat gözüküyordu sonra silindi