• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik testim için acil yardım

diloo343434

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
34
4
6
26
Merhaba kızlar yeni evliyim 2 aydır yaklaşık 17 gündür gecikmem ama ben zaten tam zamanında regli olan birisi değilim. Buara mide bulantısı yaşıyorum ve örneğin boş bardak bile bana ağır bir koku bırakıyor tavuk eti bir çok şeyden çok kötü koku alıyorum kan testi verdim negatif bir hafta bekledim tekrar erken gebelik testi yaptım 3 kez hepsi silik çizgi çıktı ne yapacağımı bilmiyorum sizce hamilelik varmıdır 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20230915_001828.jpg
    IMG_20230915_001828.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 148
Merhaba kızlar yeni evliyim 2 aydır yaklaşık 17 gündür gecikmem ama ben zaten tam zamanında regli olan birisi değilim. Buara mide bulantısı yaşıyorum ve örneğin boş bardak bile bana ağır bir koku bırakıyor tavuk eti bir çok şeyden çok kötü koku alıyorum kan testi verdim negatif bir hafta bekledim tekrar erken gebelik testi yaptım 3 kez hepsi silik çizgi çıktı ne yapacağımı bilmiyorum sizce hamilelik varmıdır 🙏🏻
Bence pozitif ama daha 2 aylik evliymissiniz, uzuldum acikcasi, hayirlisi olsun

Bence pozitif ama daha 2 aylik evliymissiniz, uzuldum acikcasi, hayirlisi olsun
Bende biraz üzgünüm biraz sevinçli en az 3 sene
Pozitiftir o zaman geç dollenmeyse kanda daha çıkmamıştır. Regl gününüzde kan verin. Hayırlı olsun :)
Hastanede bazen kanda çıkmıyor diyince ne yapacağımı bilemedim o zaman tekrar bir kan testi vermeliyim teşekkür ederimm🤍

pozitif

1 hafta bile kan sonucu değişiyor tekrar kan verin

Kan değeriniz kaç çıktı? Bu marka test yanıltmaz genelde. Ben yıllar önce bu testte silik çizgi gördüğümde kan değerim 9 küsür çıkmıştı.

Back