Kızlar hamilelik mi yumurtlamamı başına gelen Var mı??

Ama yüzde yüz emin olmak için testte çıkmasa bile kanda çıkacağını bilin testlerin hcg değerleri farklı oluyor kanda hiçbir şüpheniz olmaz inşallah her şey istediğin gibi olur kan vermekten korkmanı anlıyorum ama her şeyin bir zamanı var en kısa zamanda seni bulur inşallah 🙏
Merhabalar ben size bir şey soracağım bilgili gibi gözüküyorsunuz. Ben ovülasyon testi yapmaya başladım ve çarpı işaretli olanlarda ilişki yaşadım sizce gebe kalmışmıyımdır. Bir gün çift çizgi gördüm ertesi gün silikleşti. Ben çift çizgiden önceki gün ilişki yaşadım tutar mı ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 26
Çift çizgi oluşmadan 2 günde bir çift çizgi oluştuğu günler her gün çift çizgiden sonra eski haline döndüğünde yani çatlamadan sonra size kalmış diyorlar yumurtlama olduğu günü ilişkiye girmek gerekli diye biliyorum zaten hamile kalma yalnızca o gün gerçekleşiyor öncesini bilemiyorum maalesef

Yani 20 Mart önemli sizin için
Merhabalar ben size bir şey soracağım bilgili gibi gözüküyorsunuz. Ben ovülasyon testi yapmaya başladım ve çarpı işaretli olanlarda ilişki yaşadım sizce gebe kalmışmıyımdır. Bir gün çift çizgi gördüm ertesi gün silikleşti. Ben çift çizgiden önceki gün ilişki yaşadım tutar mı ?
yani 20 Mart sizin yumurtladığınızı gösteriyor o gün girmeniz gerekirdi ama spermin canlı kalma süreleri var ihtimal olabilir önceki gün ilişkiye girmişsiniz çünkü

21 Mart çatlama olmuş 14 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz

o zaman çatlatmadan 14 gün sonra erken gebelik testi yapın ve testleriniz güvenilir marka olsun predictor prodoctor değil yalnız predictor erken gebelik testi alın bu zamana kadar yanıldığı görülmemiş bende ondan alıp yaptım kuruma çizgisi felan da çıkarmıyor bazı testler kuruma çizgisi çıkarttığı için herkes hevesleniyor o yüzden çoğu marka yanlış bu dediğimi alırsanız doğruluğu kesindir diyebilirim
Geçen ay ben kendimde yanıldığını gördüm maalesef🫠 eski mesajlarımı da görebilirsin. Şimdi tekrar laboquik test yaptım ilk 5 dakika içerisinde kendim görecek şekilde çok çok silik bir çizgi çıktı ve kaset test inşallah doğrudur

Yani 20 Mart önemli sizin için

yani 20 Mart sizin yumurtladığınızı gösteriyor o gün girmeniz gerekirdi ama spermin canlı kalma süreleri var ihtimal olabilir önceki gün ilişkiye girmişsiniz çünkü
İnşallah bakalım kafamı vuruyorum keşke yapsaydım o günde diye :(

İnşallah bakalım kafamı vuruyorum keşke yapsaydım o günde diye
Belli olmaz dediğim gibi spermin canlı kalması da söz konusu 14 gün sonra test yapın yinede olmazsa da umudunuzu yitirmeyin Denemeye devam edin bende ilk defa bu ay ovülasyon kullandım ve hamileyim şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️

Geçen ay ben kendimde yanıldığını gördüm maalesef🫠 eski mesajlarımı da görebilirsin. Şimdi tekrar laboquik test yaptım ilk 5 dakika içerisinde kendim görecek şekilde çok çok silik bir çizgi çıktı ve kaset test inşallah doğrudur
İnşallah canım testleri bilmiyorum yani kendim de yaptım ama direk kan verdim kan net sonuç çizgi gördüyseniz kan verip takibe alın hemen bence

Burada okuduklarım da öğrendikleri en büyük şey sabretmek evde çizgi çizginin koyulaşmasını takip Edip belki ondan sonra

Belli olmaz dediğim gibi spermin canlı kalması da söz konusu 14 gün sonra test yapın yinede olmazsa da umudunuzu yitirmeyin Denemeye devam edin bende ilk defa bu ay ovülasyon kullandım ve hamileyim şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️
Oy hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah.

Burada okuduklarım da öğrendikleri en büyük şey sabretmek evde çizgi çizginin koyulaşmasını takip Edip belki ondan sonra
Her gün test de yapabilirsiniz ama stres de çok kötü bu dönemde yani kısa yol varken uzatmaya gerek yok bence çift çizgi gördüm diyorsunuz o yüzden bence direk hastaneye gidin önlem felan alınması gereken şeyler de olabilir 5 tane test yapmıştım hepsi silik bile değildi pozitifti ve bunları yapmadan 10 gün önce kan değerim 3.45 çıktı hepsi farklı markaydı hastalığım 2 gün gecikti 4. Gün gecikmemde adet oldum çok üzüldüm keşke doktora gitseydim belki bişey olurdu dedim hep kendime

Her gün test de yapabilirsiniz ama stres de çok kötü bu dönemde yani kısa yol varken uzatmaya gerek yok bence çift çizgi gördüm diyorsunuz o yüzden bence direk hastaneye gidin önlem felan alınması gereken şeyler de olabilir 5 tane test yapmıştım hepsi silik bile değildi pozitifti ve bunları yapmadan 10 gün önce kan değerim 3.45 çıktı hepsi farklı markaydı hastalığım 2 gün gecikti 4. Gün gecikmemde adet oldum çok üzüldüm keşke doktora gitseydim belki bişey olurdu dedim hep kendime
Cevapların için teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
IMG_5201.webp

Back
X