- 14 Mart 2023
- 78
- 29
- 8
- 27
Benim ilk denemem o yüzden meraktan çatlayacağım ya tecrübesizlik bi deeeeBencede erken yapma biliyorum beklemek çok zor insan hemen yapmak istiyo ama tek çizgiyi görünce bildigin üzere yıkım oluyoonun için bekle bence adetinin gecmesini falan bende yumurtlamanin üzerinden en erken 15 gün gecince yapicam test yani martin sonuna doğru zor ama bekliycem net sonuç alabilmek icin
Ben 2 yıldır istiyorumBenim ilk denemem o yüzden meraktan çatlayacağım ya tecrübesizlik bi deeee
İnşallah gerek kalmayacak güzel düşünelimBen 2 yıldır istiyorumbu sefer de olmazsa aşılama falan yaptiricam artık
Ama istiyorum ki gerek kalmasın
ben 5 yildan sonra asilama dendim ikli olumsuz oldu ikinciyi denedim yarin sonuc ogrencem ve bizim hic bir sorunumuz olmadigi halde olmuyo insallah yarin olumlu sonuc alirim banada dua edin lutfeeenBen 2 yıldır istiyorumbu sefer de olmazsa aşılama falan yaptiricam artık
Ama istiyorum ki gerek kalmasın
Mutlaka sana da dua edicem kuzum merak etmeben 5 yildan sonra asilama dendim ikli olumsuz oldu ikinciyi denedim yarin sonuc ogrencem ve bizim hic bir sorunumuz olmadigi halde olmuyo insallah yarin olumlu sonuc alirim banada dua edin lutfeeen
amiiin cnmmm cok saol ❤Mutlaka sana da dua edicem kuzum merak etmeRabbim sana yarın hamileyim diyebilmeyi nasip etsin
Tabiki erken dahaBende yumurtlamadan sonra belirti olmadı bence çok erken belirti için , adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim. Çok düşünmemeye çalışın emin olun o zaman oluyor ben 8 aydır her belirtiyi hamilelik sanmışım
Ah ahh bilmezmiyim başım döndü hamilemiyim migdem bulandı hamilemiyim lekelenme yaşadım yerleşme kanaması mıdır?bu liste böyle uzayıp giderBende yumurtlamadan sonra belirti olmadı bence çok erken belirti için , adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim. Çok düşünmemeye çalışın emin olun o zaman oluyor ben 8 aydır her belirtiyi hamilelik sanmışım
tm insallah olumli haber veririm sizlereNe demek mutlaka bekliyorum yarın haberlerini
Benim kasıklarımda sancılar oluşuyor bugün asilamamin 4. Günü ve çok merak ediyorum inşallah tutarÖncelikle merhaba çiçeklerim
Ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamami takip ettim 13 Mart'ta yumurtladim ve 14 ünde çatladı yani suanlik öyle en azındanVe benim bel ağrım 10 veya 11 Mart gibi başladı ve yumurtam catladiktan sonra yaklaşık 2 gündür feci şekilde bel agrilarim oluyo ve ara ara kasıklarıma da giriyo ağrı bu şekilde belirti yaşayıpta hamile kaldığını öğrenenler oldu mu
Cevaplarınıza çook ihtiyacım var ve bekliyorum
İnşallah kuzumBenim kasıklarımda sancılar oluşuyor bugün asilamamin 4. Günü ve çok merak ediyorum inşallah tutar
İnşallah hepimiz alırızİnşallah kuzumHayırlı haberler alırsın
Aşılaman tuttu mu cnmÖncelikle merhaba çiçeklerim
Ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamami takip ettim 13 Mart'ta yumurtladim ve 14 ünde çatladı yani suanlik öyle en azındanVe benim bel ağrım 10 veya 11 Mart gibi başladı ve yumurtam catladiktan sonra yaklaşık 2 gündür feci şekilde bel agrilarim oluyo ve ara ara kasıklarıma da giriyo ağrı bu şekilde belirti yaşayıpta hamile kaldığını öğrenenler oldu mu
Cevaplarınıza çook ihtiyacım var ve bekliyorum
Canim ben aşılama yaptırmadım ovulasyonla takip ediyodum ama ilk ay kırmızıları gördük yineAşılaman tuttu mu cnm
Hayırlısı cnm benim olur üzülmeCanim ben aşılama yaptırmadım ovulasyonla takip ediyodum ama ilk ay kırmızıları gördük yine
Öyle yapıyorum bu ay normal beklicem Mayıs'ta doktor takibinde yumurtlama yaptiricam.Hayırlısı cnm benim olur üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?