Kızlar hamilelik belirtisi olabilir mi ACİL yazabilir misiniz🙏

Benim ilk denemem o yüzden meraktan çatlayacağım ya tecrübesizlik bi deeee

Ben 2 yıldır istiyorum bu sefer de olmazsa aşılama falan yaptiricam artık
Ama istiyorum ki gerek kalmasın
ben 5 yildan sonra asilama dendim ikli olumsuz oldu ikinciyi denedim yarin sonuc ogrencem ve bizim hic bir sorunumuz olmadigi halde olmuyo insallah yarin olumlu sonuc alirim banada dua edin lutfeeen

Bende yumurtlamadan sonra belirti olmadı bence çok erken belirti için , adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim. Çok düşünmemeye çalışın emin olun o zaman oluyor ben 8 aydır her belirtiyi hamilelik sanmışım

ben 5 yildan sonra asilama dendim ikli olumsuz oldu ikinciyi denedim yarin sonuc ogrencem ve bizim hic bir sorunumuz olmadigi halde olmuyo insallah yarin olumlu sonuc alirim banada dua edin lutfeeen
Mutlaka sana da dua edicem kuzum merak etme Rabbim sana yarın hamileyim diyebilmeyi nasip etsin

Tabiki erken daha Bende artık bekliyorum bakalım güzel bı sonuç almak dileğiyle Umarım bu agrilarimin sebebi bebistir

Ah ahh bilmezmiyim başım döndü hamilemiyim migdem bulandı hamilemiyim lekelenme yaşadım yerleşme kanaması mıdır?bu liste böyle uzayıp gider insan neyi çok isterse maalesef herşeyi ona yoruyo

Kızlar başka yokmu bel ve kasık ağrısı yasayip sonra hamile olduğunu öğrenen

Benim kasıklarımda sancılar oluşuyor bugün asilamamin 4. Günü ve çok merak ediyorum inşallah tutar

Aşılaman tuttu mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…