• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik belirtisi olabilir mi ACİL yazabilir misiniz🙏

Bencede erken yapma biliyorum beklemek çok zor insan hemen yapmak istiyo ama tek çizgiyi görünce bildigin üzere yıkım oluyo 🥺onun için bekle bence adetinin gecmesini falan bende yumurtlamanin üzerinden en erken 15 gün gecince yapicam test yani martin sonuna doğru 😂😂zor ama bekliycem net sonuç alabilmek icin ❣️🦋
Benim ilk denemem o yüzden meraktan çatlayacağım ya tecrübesizlik bi deeee 😂

Ben 2 yıldır istiyorum 🥺 bu sefer de olmazsa aşılama falan yaptiricam artık 🙏
Ama istiyorum ki gerek kalmasın🦋
ben 5 yildan sonra asilama dendim ikli olumsuz oldu ikinciyi denedim yarin sonuc ogrencem ve bizim hic bir sorunumuz olmadigi halde olmuyo insallah yarin olumlu sonuc alirim banada dua edin lutfeeen

Bende yumurtlamadan sonra belirti olmadı bence çok erken belirti için , adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim. Çok düşünmemeye çalışın emin olun o zaman oluyor ben 8 aydır her belirtiyi hamilelik sanmışım 🙂

ben 5 yildan sonra asilama dendim ikli olumsuz oldu ikinciyi denedim yarin sonuc ogrencem ve bizim hic bir sorunumuz olmadigi halde olmuyo insallah yarin olumlu sonuc alirim banada dua edin lutfeeen
Mutlaka sana da dua edicem kuzum merak etme ❣️Rabbim sana yarın hamileyim diyebilmeyi nasip etsin 🙏🤲

Bende yumurtlamadan sonra belirti olmadı bence çok erken belirti için , adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim. Çok düşünmemeye çalışın emin olun o zaman oluyor ben 8 aydır her belirtiyi hamilelik sanmışım 🙂
Tabiki erken daha 😂Bende artık bekliyorum bakalım güzel bı sonuç almak dileğiyle ❣️Umarım bu agrilarimin sebebi bebistir 🤭

Ah ahh bilmezmiyim başım döndü hamilemiyim migdem bulandı hamilemiyim lekelenme yaşadım yerleşme kanaması mıdır?bu liste böyle uzayıp gider 😂😂😂😂insan neyi çok isterse maalesef herşeyi ona yoruyo😂

Kızlar başka yokmu bel ve kasık ağrısı yasayip sonra hamile olduğunu öğrenen 😑

Öncelikle merhaba çiçeklerim 🌺
Ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamami takip ettim 13 Mart'ta yumurtladim ve 14 ünde çatladı yani suanlik öyle en azından☺️Ve benim bel ağrım 10 veya 11 Mart gibi başladı ve yumurtam catladiktan sonra yaklaşık 2 gündür feci şekilde bel agrilarim oluyo ve ara ara kasıklarıma da giriyo ağrı bu şekilde belirti yaşayıpta hamile kaldığını öğrenenler oldu mu🤭
Cevaplarınıza çook ihtiyacım var ve bekliyorum 🦋
Benim kasıklarımda sancılar oluşuyor bugün asilamamin 4. Günü ve çok merak ediyorum inşallah tutar

Öncelikle merhaba çiçeklerim 🌺
Ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamami takip ettim 13 Mart'ta yumurtladim ve 14 ünde çatladı yani suanlik öyle en azından☺️Ve benim bel ağrım 10 veya 11 Mart gibi başladı ve yumurtam catladiktan sonra yaklaşık 2 gündür feci şekilde bel agrilarim oluyo ve ara ara kasıklarıma da giriyo ağrı bu şekilde belirti yaşayıpta hamile kaldığını öğrenenler oldu mu🤭
Cevaplarınıza çook ihtiyacım var ve bekliyorum 🦋
Aşılaman tuttu mu cnm

Back