- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.567
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Yapa bilir ben adet olunca bacagim agriyor belim hiç agrimaz mesela ama hamile olunca belim agriyordu sendede tam aksi ola bilir hamilelik her kişide ayni olmaz mesela benim ilk hamileligimde ikinciden baya farkli.Ama herkesde olan belirtiler vardir her hamile illaki bunlari yaṣamiştir bulanti tiksinme halsizlik baş donmesi iṣtah artiṣi yada hiç olmayiṣi filan ama adet zamanida buna benzer şeyler ola biliyor yada piskolijik belirtiler yaşaya biliyorsun çok istedigin için.InşAllah gonlunce olsun.Anladım bende biraz bekleme taraftarıyım da insanın içi içine sığmıyor beni işkillendirem bacak ağrısı oldu hiç olmamıştı çünkü , bacak ağrısı yaparmı acaba
Amin çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinYapa bilir ben adet olunca bacagim agriyor belim hiç agrimaz mesela ama hamile olunca belim agriyordu sendede tam aksi ola bilir hamilelik her kişide ayni olmaz mesela benim ilk hamileligimde ikinciden baya farkli.Ama herkesde olan belirtiler vardir her hamile illaki bunlari yaṣamiştir bulanti tiksinme halsizlik baş donmesi iṣtah artiṣi yada hiç olmayiṣi filan ama adet zamanida buna benzer şeyler ola biliyor yada piskolijik belirtiler yaşaya biliyorsun çok istedigin için.InşAllah gonlunce olsun.
Evet bide sarki slow bi parca acmstim.Varsa bu fikir hoşuma gitti değerlendiririm
Süper maşallah Allah nazardan korusunEvet bide sarki slow bi parca acmstim.
Aslinda aynen yazdigim gibi hiss ettim neden olmasin yani bence ola bilir gibi geciyor icimden inşAllahta öyle olsun.Olmazsada üzulmeyin vakti gelince olucaktir.Amin çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinnasip bakalım ne olacak , peki konuma girip okuyunca iç hissiyat olarak ne hissettiniz ? Olumlu olumsuz cevap kabulüm doğruyu söyleyin yeterki
Yok üzülmem hayatta herşey nasip .. Allah’a olan inancım tamAslinda aynen yazdigim gibi hiss ettim neden olmasin yani bence ola bilir gibi geciyor icimden inşAllahta öyle olsun.Olmazsada üzulmeyin vakti gelince olucaktir.
evet sadece normal doğuramaz isem o aklımda benim biraz acı ağrı eşiğim hassasta.Süper maşallah Allah nazardan korusun
Allah sabrını verir merak etmeevet sadece normal doğuramaz isem o aklımda benim biraz acı ağrı eşiğim hassasta.
Umarım inşallah.Allah sabrını verir merak etme
İyi yapmışın canım, belirtin varmıydı ilk aylarda , ağrılar adete benziyor mu ? Benim göğüslerimin ucu sızlıyor mesela şuanda2 /3 defa kustum. Şimdiye kadar
gecende yoğurtlu
Patates normalde severim.
Mide bulantım olunca hic yiyemedim.
kasık ağrım var .
gündüz bazen uyuyorum.
Karnım büyüyor ve bu ay gecen aya göre belirgin .
pantolonlar olmuyor bi iki tanesi.
Hamile pantolonu likralı rahat kalıp seçtim.
Aldım.
göğüs ağrım vardı..İyi yapmışın canım, belirtin varmıydı ilk aylarda , ağrılar adete benziyor mu ? Benim göğüslerimin ucu sızlıyor mesela şuanda
göğüs ağrım vardı..
Bide etrafı renk değiştirdi.
Koyulasti
anladım tek bu muydu belirtin?göğüs ağrım vardı..
Bide etrafı renk değiştirdi.
Koyulasti
Anladım baya belirtin olmuş şenindeidrara sık gidiş.
uyku hali.
Koku hassasiyeti.
Kasık ağrı kramp.
Evet tatlı telâşlarAnladım baya belirtin olmuş şenindegüzel şeyler ama