- 1 Eylül 2023
- 1.676
- 472
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Yok yapmadım bugün de olmazsam eğer yapacağım. Tam gün gecikmesini bekliyorumTest yaptınız mı ?
Evet çünkü ben 6 gün gecikme ile öğrendim.
Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda.
amin inşallah hamilemisiniz şuanda sizEvet çünkü ben 6 gün gecikme ile öğrendim.
☺
Gebelik varmı sizde şuanda ,amin inşallahEvet çünkü ben 6 gün gecikme ile öğrendim.
☺
Çok sevindim,rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eylesin sizinde inşallahBelirtiler kişiden kişiye değişiyor.
ilk evde takip edin bakın 2. Çizgi belirgin netse ve 3/5 dakika içinde cikarsa pozitifi görürsünüz.
Silikte çıkarsa cok yenidir . Evet ben hamileyim 3 aylık 16 haftalık.
Yarın olmazsam bakarım tabiki çok teşekkür ederimBelirtiler kişiden kişiye değişiyor.
ilk evde takip edin bakın 2. Çizgi belirgin netse ve 3/5 dakika içinde cikarsa pozitifi görürsünüz.
Silikte çıkarsa cok yenidir . Evet ben hamileyim 3 aylık 16 haftalık.
Ola bilir neden olmasin?Adet gecikmesini bekleyin 5 6 gun gecikince sonuc veriyor varsaKızlar merhaba geçen ay 30 ekimde adet oldum.28 gün sürüyor normalde adet olmam gerekiyor bugün,benim 2-3 gündür bacaklarımda ağrı var,belimde çok hafif ağrı var,karnımda huzursuzluk var gibi hafiften,midem bulanıyor ve bazı kokular öğürtüyor.. halsizim de aynı zamandabu ay ilk defa gözlemlediğim bacak ağrısı ve öğürme hissiyatı herseye değil ama bazı kokulara anlık .. hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Böyle olan varmı aranızda ?
Bide geçen 2 ay 25 günde bir adet oldum bu ay 28.gün bugün daha henüz olmadım. Beklemedeyim ? Sizce
Teşekkür ederim.Çok sevindim,rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eylesin sizinde inşallahrabbim isteyen herkese nasip eylesin. peki bir sorum olacak. Hamilelerin içine doğar derler. Siz benim konuma girip okuyunca ne hissettiniz, kalbinizden ilk ne geçti.olumlu olumsuz her cevabınız kabulüm, doğruyu söylemeniz yeterli
Anladım bende biraz bekleme taraftarıyım da insanın içi içine sığmıyor beni işkillendirem bacak ağrısı oldu hiç olmamıştı çünkü , bacak ağrısı yaparmı acabaOla bilir neden olmasin?Adet gecikmesini bekleyin 5 6 gun gecikince sonuc veriyor varsa
Evet kesinlikle sonuçta kesin çıkar ben de teşekkür ederimTeşekkür ederim.
Amin inşallah.
okudum belirtilerden yola çıktım.
ihtimal olabilir yine kesin sonuçta kanda çıkar. Kısmet
Evet kesinlikle çok stresli, o yüzden hemen birşey söylememek en iyisi kimseye , olacağı varsa da stresten olmuyor yoksaBen evdekinden yani testten emin olunca hastanede kan verdim kesinleşti.
hic kimseye bile demedim. Tek gittim zaten.
Çünkü bu süreç böyle hem maceralı hem stresli var mı yok mu olayı ?
Olabiliceğiniz içime doğdu.Evet kesinlikle sonuçta kesin çıkar ben de teşekkür ederimiç hissiyat olarak sormuştum ama ben
Amin çok teşekkür ederim, hayatta herşey nasipOlabiliceğiniz içime doğdu.
inşallah hayırlısı olur vardır.
Sonucu yazarsınız.
Rica ederimAmin çok teşekkür ederim, hayatta herşey nasipgüzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim tabiki yazarım
Varsa bu fikir hoşuma gitti değerlendiririmöğrendiğim gün aksam yemeğinde
Süpriz yapıp açıkladım eşime.
bir hediye kutusunda.
Oda şaşırdı.sevindi