kızlar hamileliğinde kusmayan varmı

ben çok fazla kusmadım ama mide bulantısı 8-9. haftalarda başladıı..
sabahları çok bulantı çektim ve hala karnım acıkınca midem bulanıyo:KK43:(
yemek saatimi kaçırmamam gerekiyo:)

9. haftaya giricem yarın, benim de öyle oluyor yemek saatimi geçirirsem geçmiyor bulantı sonra da bişi yiyemiyorumsenağlama mecburen yatıyorum zaten hemen uykuya geçmek muhteşem bir duygu eskiden çok zorlanırdım uyuyabilmek için şimdi hiç öyle bir sorun yok:) heran heryerde uyuyabiliyorum:)

8. haftadayım kusma bulantı hiç yok sadece hafif bir tiksinti oda belli başlı kokulara. ama çok fazla uyku durumum var birde alerjim çok arttı sürekli halsizlik yapıyo bunlar herkes ne güzel bulantın yok diyor ama bunlar da beni çok yoruyor:KK43:

bi yerde okumuştum, uyku ile ilgili sorunu olan hamişler, hamile kalmadan önceki dönemlerde uyku ile ilgili sıkıntıları olan - az uyuyan-uykusunu tam alamayan -hamişler miş, o yüzden, hamişlerin buldukları her fırsatta mutlaka uyumaları gerekir diyordu , ki doğru olduğuna katılıyorum, ben öyle yapıyorum ve en azından işyerinde uykum gelmiyor hatta dinç durumda olabiliyorum...

benimde 8. haftdad başladı yani 2 aylıkken kalp atışlarını duyduktan sonra mide bulantılarım başladı ve 3. ay bitti 4 cü aya girdim geçti sabah akşam bulantım vardı ama belirli bi zaman sonra geçiyo rahatlıyosun

15 haftalık hamileyim.Saedece 2 kez bulantı ve kusma yaşadım bunun dışında iştahsızlık ilk aydan itibaren başlayarak hala devam ediyor.

merhaba.bende 15 haftalık hamileyim.hamileliğim boyunca hiç mide bulantım, kusmam,tiksinmem yada aşermem olmadı.
başlarda iştahım iyiydi ama şu son 2 3 haftadır pek iştahım yok.drum bebeğin gelişiminin normal olduğunu söylüyor ama annemle eşim benim herşeyi yemememden şikayetçi.sanki hamile olunca 2 kişilik yemek gerekli :))

X