kızlar hamileliğinde kusmayan varmı

:) Bende hıc kusmadım Cok guzeL bı hamılelık Gecırdım Kızımda :) Ama Sımdı Yıne hamıleyım ara sıra mıde bulantılarım oluo Cıgerım agzıma gelecek gıbı oluo ama yınede kusamıyorum hanı kussam belkı rahatlarım ama yok :) Bıde Kızlar ben Ilk hamılelıgımde Sıgaradan tıksındım :) bı kızım oldu Sımdı ıse yenıden hamıleyım ve Aksıne Sıgara ya Ilgım arttı :) Erkek mı olur dersınız:p

:) Bende hıc kusmadım Cok guzeL bı hamılelık Gecırdım Kızımda :) Ama Sımdı Yıne hamıleyım ara sıra mıde bulantılarım oluo Cıgerım agzıma gelecek gıbı oluo ama yınede kusamıyorum hanı kussam belkı rahatlarım ama yok :) Bıde Kızlar ben Ilk hamılelıgımde Sıgaradan tıksındım :) bı kızım oldu Sımdı ıse yenıden hamıleyım ve Aksıne Sıgara ya Ilgım arttı :) Erkek mı olur dersınız:p

bende iki erkek annesiyim ve ikisindede asiri sigraya dusmustum :nazar: arti tutunu yemek istedim bile olmustu :KK70: :nazar: kokusu falan cok hosuma gidiyodu ...ama simdi 12 haftalik hamileyim 2 bucuk aydir sigara icmiyorum resmen tiksindim kafamçokkarıştı kokusu bile beni kusturuyo hayirlisi bakalim :):emir_bebek: :teytey:

allahima bin sükür ne bulanti ne kusma ne bas dönmesi hic birsey yasamadim bi düsük riskim vardi onuda kizim SIMSIKI tutunmusdu bana sag salim dogurdum cok sükür
allahim hamislerimizin yardimcisi olsun ve saglikla sihatle memeklerini dünyaya getirmeyi nasip etsin insallah
bebek sahibi olmak isteyen annelerede nasip etsin bu güzel duyguyu rabbim insallah

4ayım bitacek ama çok şükür ba dönmesi,mide bulantısı kusma vs.. rahatsız edici hiçbişey yaşamadım allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin

4ayım bitacek ama çok şükür ba dönmesi,mide bulantısı kusma vs.. rahatsız edici hiçbişey yaşamadım allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin

bende 11 haftalık hamileyim işstahsızlık oldu geçen hafta ve hafif bulantı ama hiç kusmadım bende kanama yaşadım hala ilişki yasağı var herkes bir şey yaşıyor imtihan iştee

9 haftalık hamileyim benimde bir şikayetim olmadı hafif bulantı dışında. ama daha sonradan çıkar mı bilmem.şuan çok rahat geçiyor

Ben hamileyken ne midem bulandı ne başım döndü ne aşerdim hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyordum, ben mi anormaldim ne

benimde hafif bir bulantım oldu ama kusmadım bulantıdan dolayı hiç bir kere vitamin elevit varyaa o boğazıma kaçmıştıı çok fenaydıı mecbur çıkardım Allah bulantısı olanlara yardım etsinn

bende ilk kızımdada bundada kusmadım ama cok igrendim kokulardan Allahım 10 tane dogur ama o tiksinmeler yokmu şükür atlattım ben ama hala tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum işte

Ben varım:) hamileliğimde hiç midem bulanmadı kusmadım.Gayet normal yaşantıma devam ettim, aşermedimde.Kilo almam dışında hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım...

kızlar bende hıç kendımı hamıle gıbı hıssetmedım takı bebeğım hareket edene kadar hıç bulantım olmadı hıç bı belırtım olömadı sadece adet olmamıstım çok sukur sımdıde çok sukur ıyıyız rabbım herkese yasatsın annelık çok guzel

X