kızlar hamileliğinde kusmayan varmı

5,5 aylık hamileyim hiç bulantım ve kusmam olmadı ilk aylarımda özellikle yatakdan kalkarken kendimi deniyordum ama hiç olmadı

valla kızlar 4,5 aylık hamileyim ama maşallah ne bulantım oldu ne kusmam.halada bi şikayetim yok.rabbim dogumlarımızıda sorunsuz gecirmeyi nasip eder inşallah:)))

Şu anda 15. haftadayım, sadece sabahları yarım saat içinde ağzıma bir şey atmazsam öğürtü oluyor şimdiye kadar 1 ya da 2 kere kustum ilk dönemlerinde. Şimdi Allaha şükür çok iyiyim, hiç bulantım yok. Cinsiyetini daha net öğrenemedik bu arada

kızlar mehaba... topic ilgimi çekti bende sizlerdenim.. :)) 25. haftadayım ve başından beri bulantı kusma vs. yaşamadım.. her açıdan rahatım.. Allah herkese böyle bir gebelik kısmet etsin...

ne güzel hiç bulantısı olmayan , kusmayan hamişleri duyunca rahatladım... benımde olmuyorda nıye olmuyor dıye yakınıyordum :)

ben 34 haftalık hamileyim ve arada sırada sabahları olan bulantı dışında hiç bulantı ve kusma yaşamadım... doktorlar bunun bi sakıncası olmadığını sölediler aslında şanslı oldumu da sölediler...

slm benim ilk bebeğimde hiç miğdem bulanmadı 9 ay boyunca normal bunlar.kişiye göre değişiyor.yine hamileyim 7 haftalık hiçbir şekilde miğde bulantısı yok.daha güzel keyfini çıkartalım.

canım 12. haftamdayım ve bugüne kadar hafif bulantı dahi yaşamadım.Hatta ilk haftalarda doktorumun bile yanıldığını hamile olmadığımı düşünüp stres oluyordum ama tamamiyle kişiden kişiye değişyor.Ayrıca çok güzel bişey bulantın ve kusman olmadan tadını çıkarıyorsun.:teytey: normal hayata devam....

bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta diksinme ve hafif bulantı oldu kusma olmadı hiç şimdide hiç bişey yok bi tuhaf sanki hamile degilim gibi
hamilelilkde bulantı olması gerekiyor sanki olmayınca kötü hissettm

mide bulantısını ilk üç ay birkaç defa yoğun bir şekilde yaşadım..ve düşündüm de sürekli mide bulantılarıyla geçen bir hamilelik.. Allah korusun..mide bulantısı en başta psikolojik olarak da çok yıpratıyormuş ben onu anladım..iki çocuklu bir arkadaşım bana " sakın mide bulantım yok deme başkalarının yanında.nazar filan değer" dedi. kendisi söyledikten sonra aylar doğuma kadar mide bulantıları çekmiş ilk 4 ayı bitirdiği halde..aman diyim :)

benim 7ayim bitti birkere bile bulanti hissetmedim cok sukur hic hamile gibi deilim herseyim normal sadece ilk zamanlarda goguslerimde sislik ve agri rahatsiz etti okadar.

benimde ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günlerde hafif bulantım olmuştu ve sonra neredeyse 8. haftaya kadar hiç olmadı, ama bugünlerde sabah değil gün içinde hafif hafif bulantı ve iştahsızlığım var, ama kusma yok...herkese sağlıklı bir gebelik dilerim...:emir_bebek:

X