kızlar hamileliğinde kusmayan varmı

yaxgxmur ankara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
1.418
1
kızlar ne zaman mide bulantıları başlar sizinki kaçıncı hafta başladı hiç bulanmadan hamilelik geçiren varmı bi yardım güzel arkadaşlarım

ben çok fazla kusmadım ama mide bulantısı 8-9. haftalarda başladıı..
sabahları çok bulantı çektim ve hala karnım acıkınca midem bulanıyo:KK43:(
yemek saatimi kaçırmamam gerekiyo:)

Ben 7 haftalık hamileyim. sabahları ve acıktığım zamanlarda az da olsa bulantılarım oluyor ama hiç kusmadım. hemen yemek yiyemeyeceksem kraker falan atıştırıyorum, geçiyor.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Benim hic bulantim ve kusmam olmadi cok sukur.Ama inan herkesin hamileliginde bir sorun cikiyo.Kucuk yada buyuk farketmiyo.Allah yardimcimiz olur elbet.Benim 6 ayima kadar hic sorunum olmadi sonrasinda toxoplazmos cikti sonra gebelik sekeri.Cok sukur ikiside suan gozetim altinda.Yani 6 aya kadar hava attim ne kolaymis gebelik diye ama elbet herkesin verecegi bir imtihan oluyo canim.

ne bulantı ne kusma hiç bir şikayetim olmadı çok şükür,umarım dogum da hepimiz için böyle sorunsuz geçer...

Benim Aşiri Derecede Bulantim Ve Kusmam Oldu O Aylari Hatirlamak Bile Istemiyorum Benim 6. Haftalarda Başladi Ve 6. Aya Kadar Devam Etti çook Kötü Günlerdi Birde Ben Ambulansta çalişiyordum Ve Tamamen Kötü Oluyordum Nöbetteyken çook Kustum Ve Bulantim Oldu Evde Biraz Daha Az Oldu Ama Hemen Hemen Hergün Kustum Diyebilirim Bulantimda Hiç Durmadan Devam Etti Ama 6. Aydan Sonra Kesildi. şimdide Mide Yanmasindan çook şikayetciyimm. Malesef Gebeliğin Tüm Belirtilerini Yaşadimm. yagmur dr ilaç verdiyse kullan ama bana bir faydası olmadı içsemde içmesemde aynıydı.

yok canım normal bısey ılla herkes kuscak dıye bısey yok takma boyle kucuk seylere kafanıı sen bebeısını kucagına alcagın gunu dusun canım benım :))

yok canım normal bısey ılla herkes kuscak dıye bısey yok takma boyle kucuk seylere kafanıı sen bebeısını kucagına alcagın gunu dusun canım benım :))

teşekkür ederim canım benim psikolog gibisin valla sağol canım hayırlısıyla bi görsem ultrasonda biraz rahatlıycam ama beni rahatlattınız sağolun

ilk 4 ay çok çektim valla hiçbirşey yiyemedim ve bulantılarım çoktu sabahları hep çıkardım ama şimdi iyiyim çok şükür...

benim de hiç bulantım kusmam falan olmadı,yalan olmasın bir kere kustum ama o gün çok karışık yemiştim ve zannedersem biraz midemi üşütmüştüm...yani çok şükür benim de hiç öyle dertlerim olmadı ama bende de çok bel ağrısı oluyo,sanırım herkes farklı yaşıyor

ben de sizin gibiyimm, hatta bazen acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye düşünüyorum, sadece sık acıkıyorum, acıkınca da midem bulanıyor o kadar

benim 4. haftada başladı bulantılarım şiddetli kusmalarda yaşadım ama şimdi biraz azaldı yemeklerin nerdeyse tamamından tiksinmiştim çoğu zaman aç kaldım. ama benim ablamın 4 çocuğu var hiç birtanesine hamile olduğunu bilmedi.midesi filan bulanmadı.canı bişeyde istemedi kişden kişiye değişiyor.

canım benimde ilk başlarda mide bulantılarım oluyordu ve sabah kalktığım sıralarda oluyordu ama hiç istifar etmedim şimdiye kadar. bu haftalarda yeni yeni atlattım bu mide bulantılarını falan. hamileliğimin en güzel günlerini geçiriyorum dyebilirim

X