• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilir miyim

Kızlar çok moralim bozuk bana yine dış gebelik dediler sonuç hiç yükselmedi yine olmadı ikinci kez aynı duyguyu yaşıyorum çok zor ne yapıcağı mı bilmiyorum ☹
Yaa kuzum benim üzülme😪 Allahım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah🙏🏻bende hastalandım bugün umutlar suya düştü baya gecikmem vardı olsun kısmet değilmiş kuzum napalım😔

Kızlar bugün hormon testi yaptırdım ve testesteron yani tüylenme hormonum yüksek çıkmış tedaviye başladık bakalım 3 ay sonra kontrolüm var inşallah her şey yoluna girer 🙏🏻

İnşAllah öyledir kuzum ya mesajlarınızı okudukça umut doluyorum valla😊 ilk hamileliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım, ikincisinde de olması gerekir mi kuzum biliyor musun
İkincisin de olmaya bilir her gebelik aynı belirtileri taşımıyor benmde kasıklarımda çok ağrı olmuştu adet arısından farklıydı test yaptım pozitifti ama kimyasal gebelik le son buldu 20 gün geçmiş sen yazalı baktın mı gebelik var mı

İkincisin de olmaya bilir her gebelik aynı belirtileri taşımıyor benmde kasıklarımda çok ağrı olmuştu adet arısından farklıydı test yaptım pozitifti ama kimyasal gebelik le son buldu 20 gün geçmiş sen yazalı baktın mı gebelik var mı
Yok kuzum hamile değilmişim adet oldum 2. Günü gidip hormon testi yaptırdım testesteron hormonum yani tüylenme yüksek çıkmış onun için ilaç kullanıyorum bakalım

Hamile olduğunu öğrenen oldu mu kızlar mutlu haberler verin bana bekleyenler vardı noldu sonuçlarınız ne merak ettim 😊

Benimde adetime 1 hafta var kasık ağrısı mahfetti beni dün dayanamayıp kan testi yaptım doktor görünmüyor gebelik dedi ama geç döllenme olmuş olabilir adetin gecikirse gel dedi inşallah adet olmam 🙏😔

Benimde adetime 1 hafta var kasık ağrısı mahfetti beni dün dayanamayıp kan testi yaptım doktor görünmüyor gebelik dedi ama geç döllenme olmuş olabilir adetin gecikirse gel dedi inşallah adet olmam 🙏😔
Bende 1 ay önce adetime bir hafta vardı pazarı kan verdiğim gün 0.5 çıkmıştı ondan sonra ki hafta cuma günü evde test yaptım adet 2 gün geçmişti iki çizgi çıktı kan verdim 22 çıkmıştı yani adet 2 gün geçsin öyle baktır ben 5 gün önce baktırdığım da yoktu işte bekle Bi 10 gün

Bende 1 ay önce adetime bir hafta vardı pazarı kan verdiğim gün 0.5 çıkmıştı ondan sonra ki hafta cuma günü evde test yaptım adet 2 gün geçmişti iki çizgi çıktı kan verdim 22 çıkmıştı yani adet 2 gün geçsin öyle baktır ben 5 gün önce baktırdığım da yoktu işte bekle Bi 10 gün
İnşallah canım valla her seferinde hayal kırıklığı ama ilk kez gögüslrrim çok hassas ve kasık sırt ağrısından kıvranıyom

İnşallah canım valla her seferinde hayal kırıklığı ama ilk kez gögüslrrim çok hassas ve kasık sırt ağrısından kıvranıyom
Bekle bakalım benm de gögüslerim 10 gün önce de başlamıştı şişmeye inşallah vardır zor ya bende her ay kaç kere alıyorum o testleri tek çizgiyi görünce kötü oluyor insan

Kızlar ben bugün test yaptım 2 çizgi çok hafif çıktı a ama geç çıktı biraz adette olmadım var mı sizce yaa

Back