- 22 Mart 2024
- 77
- 28
- 24
-
- Konu Sahibi aysegull00
Testini de atar mısın gözükmüyorKızlar merhaba 27 Kasım'da ovulasyon testi pozitif gördüm 9 aralıktan bu yana kahverengi siyaha yakın akıntı ama asla bir pedi doldurmaz bazen sadece silince geliyor ara ara kasik ağrım da var bende bugün test yaptım ilk 5 dk içinde erken gebelikte çok çok silik gördüm sonra dedim artık kafayı yedim herhalde hayal görüyorum 15 20 dk içinde bir daha bakayım dedim hâlâ silik ama belli sonra aynı idrarla bir gebenin günlüğü testini de yaptım onda da 10 dk da gördüm elim ayağım titriyor umarım doğrudur bugün acile kan vermeye gideceğim siz de bakar mısınız lütfen
Işıkta çeker misin xanımKızlar merhaba 27 Kasım'da ovulasyon testi pozitif gördüm 9 aralıktan bu yana kahverengi siyaha yakın akıntı ama asla bir pedi doldurmaz bazen sadece silince geliyor ara ara kasik ağrım da var bende bugün test yaptım ilk 5 dk içinde erken gebelikte çok çok silik gördüm sonra dedim artık kafayı yedim herhalde hayal görüyorum 15 20 dk içinde bir daha bakayım dedim hâlâ silik ama belli sonra aynı idrarla bir gebenin günlüğü testini de yaptım onda da 10 dk da gördüm elim ayağım titriyor umarım doğrudur bugün acile kan vermeye gideceğim siz de bakar mısınız lütfen
Işıkta çeker misin xanım
Aynen öyle uzun zamandır istiyorduk ve tedavi görüyorduk ilk defa böyle gördüm ama emin de olamıyorum dediğin gibi kan vereceğim bugün inşallah vardır ve sağlıkla gelişirCanım görünüyor :) gidip bence kan ver testlerle uğraşma. İlk beş dakika içerisinde çıktıysa vardır diye düşünüyorum . Testler herkesi çoknyanılttı insannçeküniuor var yada yok demeye
Var ama çok yeni gibi benim böyleyken verdim evelsi gün 56 ciktiAynen öyle uzun zamandır istiyorduk ve tedavi görüyorduk ilk defa böyle gördüm ama emin de olamıyorum dediğin gibi kan vereceğim bugün inşallah vardır ve sağlıkla gelişir
Kan ver canim. İnsallah pozitiftirAynen öyle uzun zamandır istiyorduk ve tedavi görüyorduk ilk defa böyle gördüm ama emin de olamıyorum dediğin gibi kan vereceğim bugün inşallah vardır ve sağlıkla gelişir
Çizgi çıkmış ama tabi kan testinde çıkar inşallah olumlu olurKızlar merhaba 27 Kasım'da ovulasyon testi pozitif gördüm 9 aralıktan bu yana kahverengi siyaha yakın akıntı ama asla bir pedi doldurmaz bazen sadece silince geliyor ara ara kasik ağrım da var bende bugün test yaptım ilk 5 dk içinde erken gebelikte çok çok silik gördüm sonra dedim artık kafayı yedim herhalde hayal görüyorum 15 20 dk içinde bir daha bakayım dedim hâlâ silik ama belli sonra aynı idrarla bir gebenin günlüğü testini de yaptım onda da 10 dk da gördüm elim ayağım titriyor umarım doğrudur bugün acile kan vermeye gideceğim siz de bakar mısınız lütfen
Bence pozitif canım bende bir gebenin gunlugu testi bu şekilde çıkmıştı değerim 98 diTeşekkür ederiiim kızlar umarım güzel haberler alırım isteyen herkes alsın inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
İnşallah canım ama işte 9 aralıktan bu yana kahverengi leke geliyor bir pedi doldurmaz ama tedirginim ve korkuyorumBence pozitif canım bende bir gebenin gunlugu testi bu şekilde çıkmıştı değerim 98 di
Bence hemen bir doktora git hamileleik şüphem var de ama kanamam da oluyor de onlar test yaparlar hemenİnşallah canım ama işte 9 aralıktan bu yana kahverengi leke geliyor bir pedi doldurmaz ama tedirginim ve korkuyorum
Çünkü benim de böyle çıktıktan bir hafta sonra lekelenmem oldu peşine kanama oldu ve düşük oldu malesefİnşallah canım ama işte 9 aralıktan bu yana kahverengi leke geliyor bir pedi doldurmaz ama tedirginim ve korkuyorum
Kan vermeye gidiyorum şimdi zaten her şey netleşecek hayırlısıyla güzel haberlerÇünkü benim de böyle çıktıktan bir hafta sonra lekelenmem oldu peşine kanama oldu ve düşük oldu malesef
İnşallah bizi de haberdar etKan vermeye gidiyorum şimdi zaten her şey netleşecek hayırlısıyla güzel haberler
Noldu canım sonuç çıktı mjKan vermeye gidiyorum şimdi zaten her şey netleşecek hayırlısıyla güzel haberler
Sonuç ne olduKan vermeye gidiyorum şimdi zaten her şey netleşecek hayırlısıyla güzel haberler