• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİZLAR HAMİLE MİYİM

Bu test negatif zaten daha adetinizin 10.günü bu günde gebelik oluşması imkansız,daha yeni yumurtlama dönemindesiniz🤷🏻‍♀️

5inde adet oldum bugün 15 i çok erken yaptım testi test yaptım evire çevire anca gördüğüm bı çizgi var ama anlam veremedim ilk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadım ve ilk çocuğu istiyoruz 🙏 çizgi ilk 5 dk içinde belirdi.
Canım yumurtlama günlerini takip ediyor musun? Şuan daha hamilelik olması imkansız gibi bir şey. Bence yumurtlama takibi yap ve o günleri değerlendir ☺️

Canım yumurtlama günlerini takip ediyor musun? Şuan daha hamilelik olması imkansız gibi bir şey. Bence yumurtlama takibi yap ve o günleri değerlendir ☺️
Bu hafta yumurtlama donemim. Ne biliyim bazı kişilerde adet sonrası oluyor ya hani yumurtlama belki o zaman olmuştur diye düşünmeden edemedim vallahi

Bu test negatif zaten daha adetinizin 10.günü bu günde gebelik oluşması imkansız,daha yeni yumurtlama dönemindesiniz🤷🏻‍♀️
Evet ama fotoğrafta hiç belli olmuyor, ilk 5 dkda biraz belirginlesti sonra tamamen kayboldu çizgi gibi bir şey oldu

Bu teste hiç bir şekilde inanma 2 tane yaptım bundan dün ikisindede çift çizgi vardı yani böyle belirsiz değil gözle görünen bir çizgi koşarak kan testine gittim negatif çıktı hayal kırıklığına uğradım

Bana da yok gibi geldi , Bu erken gebelik testleri yanıltıcı çizgi de çıkartabiliyor diye okumuştum en doğru sonuç regl gecikmesi 😕 ve şuan da gebelik olacağını sanmıyorum bu kadar erken 😕

Bu teste hiç bir şekilde inanma 2 tane yaptım bundan dün ikisindede çift çizgi vardı yani böyle belirsiz değil gözle görünen bir çizgi koşarak kan testine gittim negatif çıktı hayal kırıklığına uğradım
Hadi ya 🙏 neyse en kısa zamanda diyelim inşallah tüm bekleyenlerr için 🙏

Bu test beni günlerce ağlattı. 18. Gün yapmıştım hatta böyle silikte değildi bildiğin kıpkırmızı oldu ikinci çizgi mutlu mutlu eve gittim kaset test yaptım yok negatif bu hızlı testten de yaptım aynı gün yok oda negatif. 5 gün sonra hiç gecikme olmaksızın regl oldum. Ağla ağla bittim. Bi daha tövbe test yapmıcam bıçak kemiğe dayanmadan..
Çok erken yapmışsınız ayrıca görünmüyor

Bu test beni günlerce ağlattı. 18. Gün yapmıştım hatta böyle silikte değildi bildiğin kıpkırmızı oldu ikinci çizgi mutlu mutlu eve gittim kaset test yaptım yok negatif bu hızlı testten de yaptım aynı gün yok oda negatif. 5 gün sonra hiç gecikme olmaksızın regl oldum. Ağla ağla bittim. Bi daha tövbe test yapmıcam bıçak kemiğe dayanmadan..
Çok erken yapmışsınız ayrıca görünmüyor
Aynen en doğrusu regl gününü beklemek 👍

Çizgi yok
Kaldı ki daha yeni ovülasyon dönemindesiniz
Döllenmeden sonra en erken 10/12 gün sonra kanda beliriyor gebelik testinde çok zor zaten

Back