Benim gibi olan var mi lütfen fikirlerinizi yazın

morkalem2024

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
21
3
6
26
Adetim bir gün gecikti, ama bariz adet ağrısı yaşıyorum her an olacak gibi. Yaklaşık dört gündür kendini hatırlatıyor gün içerisinde. Benim gibi adet ağrısı yaşarken hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Olduysa nasıl oldu acaba yazar mısınız 💗

Adetim bir gün gecikti, ama bariz adet ağrısı yaşıyorum her an olacak gibi. Yaklaşık dört gündür kendini hatırlatıyor gün içerisinde. Benim gibi adet ağrısı yaşarken hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Olduysa nasıl oldu acaba yazar mısınız 💗
Genelde regl ağrıları gibi kramplar giriyor hamileliğin ilk haftalarında sonra kayboluyor yumurtlama gününüzü değerlendirdiyseniz hamile olabilirsiniz erken gebelik testi yapın çıkar

Adet olcakmış gibi agri gelmeside gebelik belirtilerinden biri gebelik dusunen veya supelenen veya planlayan biri bunun bilincindedir supriz degilse tabi 💜 başka belietin var mı gogus hassasiyeyi uclarinin sizlamasi acıması gibi

Adet olcakmış gibi agri gelmeside gebelik belirtilerinden biri gebelik dusunen veya supelenen veya planlayan biri bunun bilincindedir supriz degilse tabi 💜 başka belietin var mı gogus hassasiyeyi uclarinin sizlamasi acıması gibi
Evet planlıydı. Göğüslerim şiş ve acıyor. Bir de kokusuz her zamankinden fazla sarı akıntı var normalde olmazdı. Enfeksiyon mu bilmiyorum kaşıntı ve koku yok dediğim gibi. Üç aydır denediğimde için test yapmaya da korkuyorum tabii 🫠😁

Evet planlıydı. Göğüslerim şiş ve acıyor. Bir de kokusuz her zamankinden fazla sarı akıntı var normalde olmazdı. Enfeksiyon mu bilmiyorum kaşıntı ve koku yok dediğim gibi. Üç aydır denediğimde için test yapmaya da korkuyorum tabii 🫠😁
Inşallahh bebiş vardır canım adet belirtileri gebelikle ayni oluyor ayirt etmez zor eger yarinda adet olmazsanız sabah bi yapın ben burdan merak ettim 💜

Test yaptın mı canım benimde belirtilerim aynı sonucunu merak ettim

Merhaba,
Ben Ovitrelle vurulalı 15 gün oldu
Bu hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün şimdilik bir ağrım, belirtim yok
Erken olur gün tutturamam diye idrar testi yapmıyorum
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Sizin son durumunuz nedir

Back
X